Branko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 10. Júl , 2011, 20:18:34 » |
|
ty si na tej gitare hral ? ci ?
Na sucho som ju pocul, ked sa Livo rozcvicoval, potom na zvukovke a nasledne na koncerte.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 10. Júl , 2011, 20:21:17 » |
|
to potom tazko hodnotit, co je zle.... mozno ten chalan vobec nevie hrat na gitare - cim ho nechcem ohovarat, ja ho absolutne nepoznam, nikdy som ho nepocul hrat a tie veci, co su v radiu su bez sol...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 10. Júl , 2011, 20:31:57 » |
|
to potom tazko hodnotit, co je zle.... mozno ten chalan vobec nevie hrat na gitare - cim ho nechcem ohovarat, ja ho absolutne nepoznam, nikdy som ho nepocul hrat a tie veci, co su v radiu su bez sol...
To hej, ale ta kombinacia, co som mal moznost pocut/vidiet ma neprekvapila, skor tazko sklamala.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 10. Júl , 2011, 22:13:29 » |
|
stary Gladiator bol super aj Thrash aj Grunge obdobie z refrenu sweet little mouse som bol volakedy hotovy, a in your head.... parada.... skoda ze isli smerom akym isli.....
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 10. Júl , 2011, 22:57:52 » |
|
to si naozaj posudil zvuk tej gitary podla toho co si pocul z podia ? no neviem neviem... uz aj to ako si spominal tu emsu, tak to je aj otazka nasnimania a pod, to vobec nemusi byt vec aparatu a ani neni, ved je x kapiel co cez to znie dobre... ako dobre, posudit mozes ale ty si napisal na polstrany prispevok, ako keby si na tom celom hral a nakoniec si to len pocul
|
|
« Posledná zmena: 10. Júl , 2011, 22:58:30 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 10. Júl , 2011, 23:01:19 » |
|
to si naozaj posudil zvuk tej gitary podla toho co si pocul z podia ? no neviem neviem... uz aj to ako si spominal tu emsu, tak to je aj otazka nasnimania a pod, to vobec nemusi byt vec aparatu a ani neni, ved je x kapiel co cez to znie dobre
A podla coho mam posudit zvuk gitary a aparatu nez z podia a pri zvukarovi ? Snad uz ina moznost posluchu neexistuje. Sak ani Livo zas neni nejaky super gitarista, takze aj tam moze byt chyba celeho problemu. Ale som presvedceny, ze ktokolvek by zobral do ruk jeho cely setup a jebol kilo, tak by to bolo napicu, pretoze to len chrapcalo jak keby tam bolo cosi dojebane. Nakoniec aj cely TriAxis je jedna hracka na dlhe chvile... (snad horsie v nastavovani nez axe ) ...aky som len rad, ze som ho predal.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 10. Júl , 2011, 23:05:15 » |
|
dufam, ze sa tu coskoro dotycny registruje, ako to byva zvykom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 10. Júl , 2011, 23:09:05 » |
|
dufam, ze sa tu coskoro dotycny registruje, ako to byva zvykom Dal by pan Boh. Tak ale verim, ze sa dotycny neurazi ani nic podobne. Obycajny nazor na zvuk, hru a kapelu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 10. Júl , 2011, 23:12:12 » |
|
co som parkrat pocuval gladiator a Livo hraval na opisanom rigu, tak mu to vzdy znelo normalne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 10. Júl , 2011, 23:35:08 » |
|
co som parkrat pocuval gladiator a Livo hraval na opisanom rigu, tak mu to vzdy znelo normalne
dneska som akurat kecal s branom a vravel som, ze som ich pocul na dobrom festivale tyzden dozadu ale z bekstejdžu, takze zvukovo nemozem sudit, ale akoze prisli mi celkom zohrati. naposledy co som ich pocul, to bolo v ke, kde som hral aj ja, vlastne ty si tam bol tiez, ale to im po tretej pesnicke odpalilo zvuk tak sme sli na pivo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 10. Júl , 2011, 23:42:26 » |
|
jo a zabudol som dodat, ze vkuse sa im cosi jebalo, od sampleru po basu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yeah
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. Júl , 2011, 00:05:32 » |
|
jo a zabudol som dodat, ze vkuse sa im cosi jebalo, od sampleru po basu. tak ale jak to mali rozostavene? basa na jednej strane podia a sampler na opacnej? bo ked hej tak to sa im muselo dobre vsetko medzitym jebat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. Júl , 2011, 06:59:00 » |
|
dneska som akurat kecal s branom a vravel som, ze som ich pocul na dobrom festivale tyzden dozadu ale z bekstejdžu, takze zvukovo nemozem sudit, ale akoze prisli mi celkom zohrati. naposledy co som ich pocul, to bolo v ke, kde som hral aj ja, vlastne ty si tam bol tiez, ale to im po tretej pesnicke odpalilo zvuk tak sme sli na pivo ak is dobre pamatam, tak na to pivo sme sli uz skor, pocas zvukovky s tym, ze sa vratime neskor a oni tak nechutne sabotovali celu akciu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|