Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
20. November , 2024, 18:47:37
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gladiator  (Prečítané 5058 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #15 kedy: 10. Júl , 2011, 20:18:34 »

ty si na tej gitare hral ? ci ?
Na sucho som ju pocul, ked sa Livo rozcvicoval, potom na zvukovke a nasledne na koncerte.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #16 kedy: 10. Júl , 2011, 20:21:17 »

to potom tazko hodnotit, co je zle.... mozno ten chalan vobec nevie hrat na gitare - cim ho nechcem ohovarat, ja ho absolutne nepoznam, nikdy som ho nepocul hrat a tie veci, co su v radiu su bez sol...
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #17 kedy: 10. Júl , 2011, 20:31:57 »

to potom tazko hodnotit, co je zle.... mozno ten chalan vobec nevie hrat na gitare - cim ho nechcem ohovarat, ja ho absolutne nepoznam, nikdy som ho nepocul hrat a tie veci, co su v radiu su bez sol...
To hej, ale ta kombinacia, co som mal moznost pocut/vidiet ma neprekvapila, skor tazko sklamala. Smútim
Zaznamenané

sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

When it's too loud, you are too old

« Odpoveď #18 kedy: 10. Júl , 2011, 22:13:29 »

stary Gladiator bol super aj Thrash aj Grunge obdobie
z refrenu sweet little mouse som bol volakedy hotovy, a in your head.... parada....
skoda ze isli smerom akym isli.....
Zaznamenané

Ibanez co ine? haha
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #19 kedy: 10. Júl , 2011, 22:57:52 »

to si naozaj posudil zvuk tej gitary podla toho co si pocul z podia ? no neviem neviem... uz aj to ako si spominal tu emsu, tak to je aj otazka nasnimania a pod, to vobec nemusi byt vec aparatu a ani neni, ved je x kapiel co cez to znie dobre...

ako dobre, posudit mozes ale ty si napisal na polstrany prispevok, ako keby si na tom celom hral a nakoniec si to len pocul  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 10. Júl , 2011, 22:58:30 od mario bross » Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #20 kedy: 10. Júl , 2011, 23:01:19 »

to si naozaj posudil zvuk tej gitary podla toho co si pocul z podia ? no neviem neviem... uz aj to ako si spominal tu emsu, tak to je aj otazka nasnimania a pod, to vobec nemusi byt vec aparatu a ani neni, ved je x kapiel co cez to znie dobre
Bavím sa skvele

A podla coho mam posudit zvuk gitary a aparatu nez z podia a pri zvukarovi ? Snad uz ina moznost posluchu neexistuje. :)

Sak ani Livo zas neni nejaky super gitarista, takze aj tam moze byt chyba celeho problemu. Ale som presvedceny, ze ktokolvek by zobral do ruk jeho cely setup a jebol kilo, tak by to bolo napicu, pretoze to len chrapcalo jak keby tam bolo cosi dojebane.

Nakoniec aj cely TriAxis je jedna hracka na dlhe chvile... (snad horsie v nastavovani nez axe  ha ha ha)  ...aky som len rad, ze som ho predal. :)
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #21 kedy: 10. Júl , 2011, 23:05:15 »

dufam, ze sa tu coskoro dotycny registruje, ako to byva zvykom  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #22 kedy: 10. Júl , 2011, 23:09:05 »

dufam, ze sa tu coskoro dotycny registruje, ako to byva zvykom  Bavím sa skvele
Dal by pan Boh.  Bavím sa skvele

Tak ale verim, ze sa dotycny neurazi ani nic podobne. Obycajny nazor na zvuk, hru a kapelu. :)
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #23 kedy: 10. Júl , 2011, 23:12:12 »

co som parkrat pocuval gladiator a Livo hraval na opisanom rigu, tak mu to vzdy znelo normalne
Zaznamenané
yeah
Hosť
« Odpoveď #24 kedy: 10. Júl , 2011, 23:35:08 »

co som parkrat pocuval gladiator a Livo hraval na opisanom rigu, tak mu to vzdy znelo normalne
dneska som akurat kecal s branom a vravel som, ze som ich pocul na dobrom festivale tyzden dozadu ale z bekstejdžu, takze zvukovo nemozem sudit, ale akoze prisli mi celkom zohrati. naposledy co som ich pocul, to bolo v ke, kde som hral aj ja, vlastne ty si tam bol tiez, ale to im po tretej pesnicke odpalilo zvuk tak sme sli na pivo  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #25 kedy: 10. Júl , 2011, 23:42:26 »

jo a zabudol som dodat, ze vkuse sa im cosi jebalo, od sampleru po basu.  Zdravíčko
Zaznamenané

yeah
Hosť
« Odpoveď #26 kedy: 11. Júl , 2011, 00:05:32 »

jo a zabudol som dodat, ze vkuse sa im cosi jebalo, od sampleru po basu.  Zdravíčko
tak ale jak to mali rozostavene? basa na jednej strane podia a sampler na opacnej? bo ked hej tak to sa im muselo dobre vsetko medzitym jebat  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #27 kedy: 11. Júl , 2011, 06:59:00 »

dneska som akurat kecal s branom a vravel som, ze som ich pocul na dobrom festivale tyzden dozadu ale z bekstejdžu, takze zvukovo nemozem sudit, ale akoze prisli mi celkom zohrati. naposledy co som ich pocul, to bolo v ke, kde som hral aj ja, vlastne ty si tam bol tiez, ale to im po tretej pesnicke odpalilo zvuk tak sme sli na pivo  Bavím sa skvele
ak is dobre pamatam, tak na to pivo sme sli uz skor, pocas zvukovky s tym, ze sa vratime neskor a oni tak nechutne sabotovali celu akciu  ha ha ha
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.