Valla
|
|
« kedy: 27. Marec , 2008, 08:59:53 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. Marec , 2008, 09:01:46 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. Marec , 2008, 09:30:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. Marec , 2008, 09:40:02 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. Marec , 2008, 13:42:01 » |
|
to som cital
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Marec , 2008, 15:15:49 » |
|
A ty chces co ? Rychlo kurz geniality Sak tie katalogove listy su prave o tom ,na co a kde pouzit aku lampu néé. Ak to nevies ,tak sa to nauc ,alebo to neries a postav si dajaku overenu schemu. Ked som zacal ,tak som bol presne taky ako ty a zistil som ze to nie je na jednu temu ,ale na srááááásne dlho. Ja si len tak letujem zosiky uz asi 15st rokov a stale zistuje ze sa mam este co ucit .A aj tak do konca zivota nebudem vediet ani polovicu problematiky a teorie,lebo to sa jednoducho neda. Je jeda knizka , tusim sa vola "Vjerny zvuk " vydana okolo r.1963+- . Tu si niekde zozen a precitaj. Brozurky tipu "Lamparna" a plna p*ca zavadzajucih clankov kde kade su na pobavenie. V dnesnej dobe internetu a neviem coho este , je tak jednoduche nieco si o tom zistit,ze neviem kde je problem. Ak chces poradit , musis mat zakladnu teoriu v malicku ,inak sa s tebou nie je o com bavit. Nepis pi*viny po forach a googli a letuj a da ti to viac.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. Marec , 2008, 16:11:08 » |
|
no dnes som skušal ecc82 a ecc83 dat do zosika čo som si spravil včera na domace hranie 2xel84 a 83 mala silnešie zosilenie a ostreiši zvuk sa mi zdalo a 82 bola tak o polku potichšie daval som to do invertora zatial , 82 su dobre na vyskušanie či mi zosik ,preamp , pri oživovani zosika 85.83.82asi aj 81 ej v podstate to iste male rozdiely 82 ma viacej vykonu(štavy,ale volty nezosilni an viac ako ecc83) použiva sa aj ako budič do rewerbou
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. Marec , 2008, 16:22:00 » |
|
no dnes som skušal ecc82 a ecc83 dat do zosika čo som si spravil včera na domace hranie 2xel84 a 83 mala silnešie zosilenie a ostreiši zvuk sa mi zdalo a 82 bola tak o polku potichšie daval som to do invertora zatial , 82 su dobre na vyskušanie či mi zosik ,preamp , pri oživovani zosika 85.83.82asi aj 81 ej v podstate to iste male rozdiely 82 ma viacej vykonu(štavy,ale volty nezosilni an viac ako ecc83) použiva sa aj ako budič do rewerbou Jasne 82ky a 81ky vyrobili len tak
|
|
« Posledná zmena: 27. Marec , 2008, 16:23:28 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. Marec , 2008, 16:56:16 » |
|
A ty chces co ? Rychlo kurz geniality Sak tie katalogove listy su prave o tom ,na co a kde pouzit aku lampu néé. Ak to nevies ,tak sa to nauc ,alebo to neries a postav si dajaku overenu schemu. Ked som zacal ,tak som bol presne taky ako ty a zistil som ze to nie je na jednu temu ,ale na srááááásne dlho. Ja si len tak letujem zosiky uz asi 15st rokov a stale zistuje ze sa mam este co ucit .A aj tak do konca zivota nebudem vediet ani polovicu problematiky a teorie,lebo to sa jednoducho neda. Je jeda knizka , tusim sa vola "Vjerny zvuk " vydana okolo r.1963+- . Tu si niekde zozen a precitaj. Brozurky tipu "Lamparna" a plna p*ca zavadzajucih clankov kde kade su na pobavenie. V dnesnej dobe internetu a neviem coho este , je tak jednoduche nieco si o tom zistit,ze neviem kde je problem. Ak chces poradit , musis mat zakladnu teoriu v malicku ,inak sa s tebou nie je o com bavit. Nepis pi*viny po forach a googli a letuj a da ti to viac. jasne brdo nebudem sa uz pytat picovyny budem letovat a skusat raz by som chcel byt aspon na tvojej urovni dnes som pozeral trochy katalog a zistil som ze typek co tu vravi ze tie ecc82 maju mensie zosilenie sak jasne ked ma robeny zosik na ecc83 a ta ma inak nastavene pracovne body ako ecc83 ale ja chcem ecc82 iba do preampu ako inventor ecc83 alebo aj 85 by som dal diky brdo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Marec , 2008, 19:23:29 » |
|
Je jeda knizka , tusim sa vola "Vjerny zvuk " vydana okolo r.1963+- . Tu si niekde zozen a precitaj.
Jaroslav Lukeš - VĚRNÝ ZVUK PRAHA 1962 Státní nakladetelství technické literatúry Slovenské vydavateľstvo technickej literatúry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 28. Marec , 2008, 08:24:45 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 28. Marec , 2008, 08:26:52 » |
|
Brozurky tipu "Lamparna" a plna p*ca zavadzajucih clankov kde kade su na pobavenie. za seba mozem povedat, ze lamparen (ta moja) sa nechce tvarit ako nejako vysoko odborny clanok..skor citatelsky odlahcenou formou podat aspon ten minimalny zaklad a vseobecny prehlad, s ktorym ma vela ludi problem.. kto chce letovat a stavat zosiky, tak bude studovat a najde si vhodnejsie materialy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 28. Marec , 2008, 10:06:29 » |
|
OK. Ak chcej ale vediet,ako to vlasne je, tak si treba precitat nieco zodpovednejsie. V opacnom pripade sa budes iba klamat a zavadzat. len tak na okraj.Kniziek v ktorych je aj nieco rozumne napisane je malo a kua tazko su dostupne. Knizku ako "lamparna"maju v kazdej rici.
|
|
« Posledná zmena: 28. Marec , 2008, 10:26:58 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 28. Marec , 2008, 10:23:40 » |
|
OK. Ak chcej ale vedie ,ako to vlasne je tak,si treba precirat nieco zodpovednejsie.
to je myslim kazdemu, kto chce do toho vidiet viac, jasne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 28. Marec , 2008, 10:25:46 » |
|
no dnes som skušal ecc82 a ecc83 dat do zosika čo som si spravil včera na domace hranie 2xel84 a 83 mala silnešie zosilenie a ostreiši zvuk sa mi zdalo a 82 bola tak o polku potichšie daval som to do invertora zatial , 82 su dobre na vyskušanie či mi zosik ,preamp , pri oživovani zosika 85.83.82asi aj 81 ej v podstate to iste male rozdiely 82 ma viacej vykonu(štavy,ale volty nezosilni an viac ako ecc83) použiva sa aj ako budič do rewerbou ecc85 nema ine zapojenie vyvodov ako ecc81 az 83?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|