Valla
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 24. Jún , 2009, 17:49:09 » |
|
skus dat ECC82 ta ma mensie zosilenie, ak je ta lampa na vstupne, tak to pomoze - skus.
82 nee to nee 82 dvojka je popici lampa jak sem sa dozvedel od kolegu na driveri a ine haluze lebo vie z velkeho signalu spravit esster vecsi a to 83 nedokaze nech si tam necha to jak je urcite to neni tak ze srandy kraliku
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 25. Jún , 2009, 00:55:32 » |
|
82 dvojka je popici lampa jak sem sa dozvedel od kolegu na driveri a ine haluze lebo vie z velkeho signalu spravit esster vecsi a to 83 nedokaze
lepsis sa konecne si si aj nieco zapametal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 25. Jún , 2009, 07:34:35 » |
|
.....chalani má to také rinčavé skreslenie ako keď sa rozbíja sklo to je tak do clasického metalu......a ja z toho potrebujem dostať povedzme že porcelán zmiešaný zo štrkom.....do popu niečo podobné ako crunch z AC15ky.....viem tak si mám takú kúpiť a nesnívať.....
.....alebo to bude s tými 8" repráčikmi čo sú v tej bedni Hartke.....no nič skúsim to ešte cez G12T a uvidí sa.......
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 25. Jún , 2009, 08:55:10 » |
|
82 nee to nee 82 dvojka je popici lampa jak sem sa dozvedel od kolegu na driveri a ine haluze lebo vie z velkeho signalu spravit esster vecsi a to 83 nedokaze nech si tam necha to jak je urcite to neni tak ze srandy kraliku no a ? ked chcem nizsie zosilenie tak namiesto 83 dam 82 a to zosilenie bude nizsie, tym padom aj nizsi gain. a to co spominas ty plati podla mna v specialnych pripadoch, alebo zapojeniach.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 25. Jún , 2009, 14:58:44 » |
|
lepsis sa konecne si si aj nieco zapametal naa sak ked tu lampu pouzivam tak viem na ne? vtedy som mal asi malo pif v sebe ale fakt popici lampa mam ju rad
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 25. Jún , 2009, 15:00:31 » |
|
.....chalani má to také rinčavé skreslenie ako keď sa rozbíja sklo to je tak do clasického metalu......a ja z toho potrebujem dostať povedzme že porcelán zmiešaný zo štrkom.....do popu niečo podobné ako crunch z AC15ky.....viem tak si mám takú kúpiť a nesnívať.....
.....alebo to bude s tými 8" repráčikmi čo sú v tej bedni Hartke.....no nič skúsim to ešte cez G12T a uvidí sa.......
na taky zvucik treba marshall JCM 800 labe plexi super bass to je to co je dobre a bedna jednoznacne G12T 75 ja ju pouzicvam a brutal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 25. Jún , 2009, 15:16:59 » |
|
vsak pockaj ked sa Ti tie nove cinske gitarove selejsny vyflusnu. ja som videl basou odfajceny aj stary poctivy england gitarovy selejsn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 25. Jún , 2009, 15:21:15 » |
|
vsak pockaj ked sa Ti tie nove cinske gitarove selejsny vyflusnu. ja som videl basou odfajceny aj stary poctivy england gitarovy selejsn haa sak ja mam stre celestiony 800vkovu bednu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 25. Jún , 2009, 15:21:46 » |
|
ale Valla je gitarista basa ktorá netlačí,rátam že hnilé tenké struny a gitarový aparát,on hrá akurát basové linky ja som basovy gitarista
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 25. Jún , 2009, 15:33:12 » |
|
haa sak ja mam stre celestiony 800vkovu bednu a ze na tych 25 rokov vypadaju dost novo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 25. Jún , 2009, 15:34:50 » |
|
a ze na tych 25 rokov vypadaju dost novo noo 25 roku nemaju ale 10 ano:D ale bedne ma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 25. Jún , 2009, 15:37:07 » |
|
noo 25 roku nemaju ale 10 ano:D ale bedne ma tak to je 800ka seria jak hovado
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 25. Jún , 2009, 15:44:30 » |
|
tak to je 800ka seria jak hovado mne to staci ja ju este vymenim za horvathovu pockaj idem snim chlastat cez tyzden
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 26. Jún , 2009, 08:27:56 » |
|
na taky zvucik treba marshall JCM 800 labe plexi super bass to je to co je dobre a bedna jednoznacne G12T 75 ja ju pouzicvam a brutal .....ani prachy na to nemám a ani o tom nesnívam, a ani to nevyužijeme adekvátne.....takže fakt netreba
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 26. Jún , 2009, 09:06:20 » |
|
skus dat ECC82 ta ma mensie zosilenie, ak je ta lampa na vstupne, tak to pomoze - skus.
....fenkjúverymuch.... ale vážne ďakujem veľmi pekne....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|