frakos
|
|
« kedy: 28. Marec , 2008, 08:14:31 » |
|
Poznate znacku FBT? Je to celolampove kombo 50W, podla tvaru asi basove, vek cca 20 rok. Fotku prihodi ak pomoze. Kamos to chce predat, nevie vyrobcu ani nic, co to vlastne je, aby sa zhruba orientoval v cene.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spiroextra
nováčik
Príspevkov: 25
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 02. Apríl , 2008, 09:45:24 » |
|
Hoj! Prikladám fotky comba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 02. Apríl , 2008, 09:59:33 » |
|
pekna chladnicka. napis viac - co je vonku, co je vnutry, ako to hra.
inak davam to do nevej temy...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 02. Apríl , 2008, 10:03:09 » |
|
Výroba Made in Italy, mal som svojho času menší lampáč, nebolo to zlé..dodnes asi na neho hrá niekto zo Smola a Hrušky....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spiroextra
nováčik
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 02. Apríl , 2008, 11:13:51 » |
|
No jo, je to kupované od smola a hrušky cca pred 5timi rokmi. Má to dva samostatné kanály čisty zvuk, korekcie iba tone a samozrejme volume. V pravo je ovládanie tremolo, ale asi odišiel vypínač. Aké sú tam lampy ani srnka netuší, na bankách už nie je popis, a elektrónku na pohľad identifikovať neviem. Má to 50 W, celkom dobre to hralo v skúšobni, mal som pred tým pichnutý marshall jackhammer, alebo digitech rp50. Čistý zvuk to robí pekný, bez šumu. No a tak to vyzerá, že je na predaj, len ešte neviem, koľko za to pýtať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 02. Apríl , 2008, 11:31:43 » |
|
Tak to je ten amp odo mňa Pôvodný majiteľ bol gitarista s levickej kapely Generácia. Hralo to slušne, ja som vtedy za to dal niečo okolo 2-3000 Sk, ale neviem presne...potom keď som to mal v skúšobni v BA na predaj došiel Smola a hrušky zapojil mikrofón a zareval..Dobrý večer, dobrý večer..OK hrá super, vyplatil mi peniaze a zmizol s tým....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tibor7
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 02. Apríl , 2008, 11:37:21 » |
|
Robo však to je to moje! Z kapely Dynastia - nie Generácia. Raz som to mal pokazené - nikto to nevedel opraviť až kým som neobjavil takého starého apíka čo opravoval voľakedy čiernobiele lampové TV a ten to spravil...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 02. Apríl , 2008, 11:42:31 » |
|
Kamos to chce predat, nevie vyrobcu ani nic, co to vlastne je, aby sa zhruba orientoval v cene.
Skôr by mal kamoš zaplatit firme,čo likviduje odpad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spiroextra
nováčik
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 02. Apríl , 2008, 11:49:31 » |
|
ydur, skús sa trochu orientovať. Myslím, že to combo môže schovať akýkoľvek 50W tranzistor. Nepočul si, tak nerieš.
Ináč je zaujímavé, ako sa dostalo z Levíc do SNV a z nej zase ku Leviciam. Vedelo by rozprávať...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 02. Apríl , 2008, 11:55:12 » |
|
Svet je malý a Slovensko je dedina
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 02. Apríl , 2008, 11:56:58 » |
|
ten napis FET je oznacenie modelu alebo...teda je to celolampa? ako skoro to kresli?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 02. Apríl , 2008, 12:00:16 » |
|
ydur, skús sa trochu orientovať. Myslím, že to combo môže schovať akýkoľvek 50W tranzistor. Nepočul si, tak nerieš.
Je to dost velke,takže tranzistor sa tam určite schova.Pred par rokmi som počul niečo podobne........ a dakujem,neprosim.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 02. Apríl , 2008, 12:05:07 » |
|
Tam nie je napísané FET, ale FBT, je to lampák....Ja som to krátko používal v roku 2000..keď som sa po pauze znovu vracal k muzike.
|
|
« Posledná zmena: 02. Apríl , 2008, 12:05:59 od RobG »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spiroextra
nováčik
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 02. Apríl , 2008, 12:09:20 » |
|
ten napis FET je oznacenie modelu alebo...teda je to celolampa? ako skoro to kresli?
FBT je tuším značka, modelové označenie som nenašiel. Je to celolampa, ale nemá to kanál pre skreslenie, proste iba čistý zvuk, ktorý je mimochodom celkom pekný, bez zbytočných šumov a skreslenia. Hral som na tom v skúšobni a všetci naokolo boli spokojný, nič nehučalo nepískalo. Rozdiel medzi tranzistorom a lampou nejdem rozoberať, no keď si niekto myslí, že za 3000 Sk bude mať adekvátne kombo ku tomuto, tak mu gratulujem a chcem to vidieť na vlasné oči. Potom aj ja predám toto combo za 3000.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 02. Apríl , 2008, 12:15:08 » |