Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
25. November , 2024, 21:48:57
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fucking Fucker  (Prečítané 16956 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #90 kedy: 23. Apríl , 2008, 18:15:32 »

nemas pravdu. dobry a zly zvuk elektrickej gitary je velmi jednoducho rozlisit a nejde ziadne subjektivne kriteria.

dobre... povedzme ze ja si myslim ze Fucking Fucker hra vyborne... daj mi argumenty preco nie... a este ako definujes dobry zvuk?
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #91 kedy: 23. Apríl , 2008, 18:22:27 »

dobre... povedzme ze ja si myslim ze Fucking Fucker hra vyborne... daj mi argumenty preco nie... a este ako definujes dobry zvuk?

taky, ktory sedi v mixe kapely ako rit na serbel, pocujes to, nelezie to do inych nastrojov a vsetko dokopy to ma gule  Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #92 kedy: 24. Apríl , 2008, 10:07:03 »

... a este ako definujes dobry zvuk?

dobry gitarovy zvuk je definovany nahravkami, ktore na skreslenej gitare vznikli za poslednych 30 rokov. to je skratka etalon. ak je nieco tak prudko inde ako FF, tak mozme hovorit, ze je to zaujimavy experiment, mozme hovorit, ze je to zaujimavy zvuk, mozno mozme povedat, ze je to dobry zvuk, ale urcite nemozme povedat, ze je to dobry gitarovy zvuk.
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #93 kedy: 24. Apríl , 2008, 17:57:20 »

dobry gitarovy zvuk je definovany nahravkami, ktore na skreslenej gitare vznikli za poslednych 30 rokov. to je skratka etalon. ak je nieco tak prudko inde ako FF, tak mozme hovorit, ze je to zaujimavy experiment, mozme hovorit, ze je to zaujimavy zvuk, mozno mozme povedat, ze je to dobry zvuk, ale urcite nemozme povedat, ze je to dobry gitarovy zvuk.

ok rozumiem  Na zdravie! ja som si myslel ze si to myslel inak... v podstate suhlasim...  Zdravíčko
Zaznamenané
Strán: 1 ... 5 6 [7] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.071 sekund, 22 otázok.