|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 06. Apríl , 2008, 12:31:10 » |
|
Tecnicke pismo je moc citatelne a hned vies cim krutis.To oni asi moc nechcu lebo to je asi jedno
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 06. Apríl , 2008, 12:39:44 » |
|
by ma docela zaujimala funkcia potaku "ream your ass"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 06. Apríl , 2008, 12:48:04 » |
|
Mne je ten amp sympaticky, aj tie kresbicky su fajn. Kludne by som ho zobral, trosku na osviezenie.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 06. Apríl , 2008, 13:21:25 » |
|
blazej - ty hras na akom aparate ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 06. Apríl , 2008, 13:41:23 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:11:38 » |
|
no moment... ten aparat nie je zly a nema zly zvuk zly je ten gitarista, pretoze zvuk je v prstoch. uz si to konecne uvedomte. aparat s tym nema nic spolocne. vsetko je to v rukach, tak nenadavajte na ten aparat, ale na gitaristu. a konieckoncov, ako vam povie joe, ked navstivi tuto temu: zly zvuk neexistuje. takze neviem o com je tato debata. Ked vystriedas niekolko dobre na urovni hrajucich aparatov, tak si mozno uvedomis, ze kazdy ti hral +- rovnako a vsetko je to o tom, co a ako hras.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 06. Apríl , 2008, 14:51:08 » |
|
...dobre na urovni hrajucich aparatov, tak si mozno uvedomis, ze kazdy ti hral +- rovnako a vsetko je to o tom, co a ako hras.
nechcem tu offtopicovat,ale toto su tie klucove slova,ktore tu niektori jedinci odmietaju pochopit ..nemyslim v tejto debate,ale na tomto fore.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:16:21 » |
|
boze uz zase poprosim chytrakov, nech sa mi neseru do temy o Fucking Fuckeroch, ked nemaju co povedat k veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:16:40 » |
|
dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:25:19 » |
|
ja zas prosim vsetkych schizofrenikov,nech sa idu liecit,lebo v jednej teme pisu,ze zvuk je v prstoch a v dalsej,ze ta a ta gitara ma napicu zvuk a ta a ta ma super zvuk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:33:53 » |
|
poprosim spekulantov, nech vnimaju kontext konkretnych debat a nech z neho nevytrhavaju "zvuk v prstoch" je v kontexte odo mna k Tebe -> ty mi gitaru v ruke podla zvuku nerozoznas, ked to vyslovene nebudem chciet. zvuk gitary ako takej je v kontexte odo mna pre mna -> ja presne viem, co mi v rukach zneje a co je lepsie a horsie, ale to s vyssie spomenutym pripadom nema nic spolocne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:35:44 » |
|
nechcem tu offtopicovat,ale toto su tie klucove slova,ktore tu niektori jedinci odmietaju pochopit ..nemyslim v tejto debate,ale na tomto fore. Zasa ini jedinci odmietaju pochopit, ze ked sa povie, ze zvuk je v prstoch, tak sa nebavime a o 15W kombicku s malickym repracikom Je to sranda, lebo kazdy vravi v principe to iste, resp. tie nazory sa az tak nerozchadzaju, nestoja proti sebe, len kazdy pod jednotlivymi slovami mysli nieco ine.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:53:55 » |
|
poprosim spekulantov, nech vnimaju kontext konkretnych debat a nech z neho nevytrhavaju "zvuk v prstoch" je v kontexte odo mna k Tebe -> ty mi gitaru v ruke podla zvuku nerozoznas, ked to vyslovene nebudem chciet. zvuk gitary ako takej je v kontexte odo mna pre mna -> ja presne viem, co mi v rukach zneje a co je lepsie a horsie, ale to s vyssie spomenutym pripadom nema nic spolocne. no dobre,ja k tomu uz fakt poslednu vec..najprv som hraval na obycajnom no name tranzistorovom kombe. Ked som si potom kupil POD a zapojil ho do tohto komba,zvuk bol diametralne iny,ovela lepsi a zrazu,ked som hral metallicu zarovno s cd,uz sa ten zvuk aj celkom podobal. Cize bol diametralne iny. Teraz ked mam novu gitaru zistujem,ze ta nova gitara ma uplne iny zvuk /myslim ciste zvuky,nie skreslene/ ako ta moja stara,kedze je z ineho dreva a ma ine snimace. Cize ktokolvek mi bude tvrdit,ze zvuk je v prstoch,ja si vzdy budem mysliet svoje,lebo mam proste ine skusenosti. Nepopieram,ze lampove hlavy mozu hrat vsetky plus minus rovnako,ked to clovek nastavi vzdy podla svojich predstav,t. j. nastavi si tam ten svoj oblubeny zvuk.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:59:01 » |