Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
26. November , 2024, 00:27:43
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fucking Fucker  (Prečítané 16995 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #45 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:59:46 »

Vlado - diametralne iny pre Teba. keby si mi pustal ako dobry gitarista rozne ukazky roznych setupov, tak ja ako posluchac Tvoje "diametralne iny" vobec nebudem riesit. ako gitarista sa v tom mozno porypem, ale tiez nedam ruku do ohna, ze by som Ti neskocil na barsjake chytaky (viz. ako ked si napisal Joeovi, ze si cosi nahraval na nejaky Marshall... )
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 16:00:50 od rastis » Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #46 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:07:25 »

nastavi si tam ten svoj oblubeny zvuk.

preto to zneje kazdemu rovnako. ano feeling a podobne vecicky su na kazdom aparate "rovnake", ale niektory aparat hru aj celkovy feeling akosi podpori a hra sa gitaristovi lahsie. aparaty musia zniet inac ( farbou zvuku a charakterom ). ked je raz ine zapojenie, tak je to ine zapojenie a nebude hrat inac ako ine zapojenie. a na zvuku sa podielaju aj lampy aj tie su ine. kopec ludi tu vravi, ze aj dve JCM800 zneju inac...

Ano, ked sa na dvoch roznych aparatoch snazim nastavit chtiac/nechtiac svoj zvuk, ktory mam v uchu, tak to bude zniet podobne a hlavne na skresleniach. treba rozlisovat feeling a farbu a charakter zvuku
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #47 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:07:54 »

Vlado - diametralne iny pre Teba. keby si mi pustal ako dobry gitarista rozne ukazky roznych setupov, tak ja ako posluchac Tvoje "diametralne iny" vobec nebudem riesit. ako gitarista sa v tom mozno porypem, ale tiez nedam ruku do ohna, ze by som Ti neskocil na barsjake chytaky (viz. ako ked si napisal Joeovi, ze si cosi nahraval na nejaky Marshall... )

napr. na jednom G3 hral Satriani na Mese a ten zvuk bol uplne iny,na aky som bol u neho zvyknuty.

no a aby som nebol uz offtopic,tak ten aparat co sa tu prebera sa mi nepaci a nechcem ho  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #48 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:15:07 »

na akom G3 ? nenahraval na MB aj album Joe (myslim Satrosa :) )
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #49 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:20:01 »

na akom G3 ? nenahraval na MB aj album Joe (myslim Satrosa :) )

tusim,ze na tom s Malmsteenom. Neviem,ci nahraval aj na Mese,ja pocuvam skor jeho starsiu tvorbu,tato nova ma uz tak nebere. Vtedy hraval napr. na Soldano /album Extremist/
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #50 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:29:17 »

Joe je album tusim z 96, cize tiet neni najnovsi :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #51 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:36:08 »

Joe je album tusim z 96, cize tiet neni najnovsi :)

asi mi neuveris,ale ten akurat nemam doma :)
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #52 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:49:53 »

tusim,ze na tom s Malmsteenom. Neviem,ci nahraval aj na Mese,ja pocuvam skor jeho starsiu tvorbu,tato nova ma uz tak nebere. Vtedy hraval napr. na Soldano /album Extremist/
Peavey Triple -na tom G3
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 16:50:25 od ff » Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #53 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:57:38 »

Peavey Triple -na tom G3

hej,mas pravdu,sa mi to z dialky podobalo na rectifier :)..ale ten zvuk ma iny,to zostava.
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #54 kedy: 06. Apríl , 2008, 18:06:00 »

bavit sa o tom, ako velmi sa zmenil zvuk so zmenou aparatu, pri gitaristovi, ktory ma na podlahe efekty naukladane snad od jedneho konca podia po druhy a skreslenie stejne taha z krabiciek asi velmi nie je na mieste.. :) (keby hral stylom gitara -> kabel -> aparat nepoviem ani pol slova)
Zaznamenané
barso0913
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 72

« Odpoveď #55 kedy: 06. Apríl , 2008, 20:59:42 »

no co sa tyka tej "masiny" ktorej meno je v nazve temy, tak vedel by som si niektore z tych zvukov predstavit v nejakom riadnom psycho horore. Ako krabicku na podlahu za par stovak by som to mozno aj bral, ale ako amp...   Na zdravie!  Na zdravie!  Na zdravie!  Na zdravie!  Na zdravie!  Bavím sa skvele  Fuuha zíram  Bleee  Nechajte ma vydýchať  Je mi do plaču
Zaznamenané
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #56 kedy: 06. Apríl , 2008, 21:08:42 »

podla mna je to len fake nejaky dobry vtip alebo to v skutocnosti hra jak svina Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

AETHERON.SK
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #57 kedy: 07. Apríl , 2008, 07:43:28 »

hej,mas pravdu,sa mi to z dialky podobalo na rectifier :)..ale ten zvuk ma iny,to zostava.
tu ide o to že ja napr. nepočuvam zvuk ale hru zvuk mam na haku, aky sa mu pači taky tam je, satroš nehra na rektača to by mu hralo lepšie a najlepšie v starych nahravkach ked hral na marshalla. myslim že rasto mal na mysli to iste roky hravam a vždy si nakrutim ten isty zvuk ani neviem ako...virtuozny huslisti hrali na silne prenikavych ujačanych zvukoch aby vyliezli z orchestra srali na farbu potrebovali počut...tento FFucker to je vtip netreba sa tym zapodievat.Chlapik pyta 5Tdolačov ale neznamena že ich dostane Bavím sa skvele
Zaznamenané

musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #58 kedy: 07. Apríl , 2008, 08:34:07 »

pre niektrorych staci ze to ma kuuuulovu krabicu a oni sa do toho sami zamiluju a pisu basne jak to hra. kazdy potrebuje niecomu verit  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534

aetheron.sk

« Odpoveď #59 kedy: 07. Apríl , 2008, 10:02:46 »

mal by som si prepisat marshall na fucking fucker aby som bol cooooooolll Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

AETHERON.SK
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.098 sekund, 23 otázok.