rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 06. Apríl , 2008, 15:59:46 » |
|
Vlado - diametralne iny pre Teba. keby si mi pustal ako dobry gitarista rozne ukazky roznych setupov, tak ja ako posluchac Tvoje "diametralne iny" vobec nebudem riesit. ako gitarista sa v tom mozno porypem, ale tiez nedam ruku do ohna, ze by som Ti neskocil na barsjake chytaky (viz. ako ked si napisal Joeovi, ze si cosi nahraval na nejaky Marshall... )
|
|
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 16:00:50 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:07:25 » |
|
nastavi si tam ten svoj oblubeny zvuk.
preto to zneje kazdemu rovnako. ano feeling a podobne vecicky su na kazdom aparate "rovnake", ale niektory aparat hru aj celkovy feeling akosi podpori a hra sa gitaristovi lahsie. aparaty musia zniet inac ( farbou zvuku a charakterom ). ked je raz ine zapojenie, tak je to ine zapojenie a nebude hrat inac ako ine zapojenie. a na zvuku sa podielaju aj lampy aj tie su ine. kopec ludi tu vravi, ze aj dve JCM800 zneju inac... Ano, ked sa na dvoch roznych aparatoch snazim nastavit chtiac/nechtiac svoj zvuk, ktory mam v uchu, tak to bude zniet podobne a hlavne na skresleniach. treba rozlisovat feeling a farbu a charakter zvuku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:07:54 » |
|
Vlado - diametralne iny pre Teba. keby si mi pustal ako dobry gitarista rozne ukazky roznych setupov, tak ja ako posluchac Tvoje "diametralne iny" vobec nebudem riesit. ako gitarista sa v tom mozno porypem, ale tiez nedam ruku do ohna, ze by som Ti neskocil na barsjake chytaky (viz. ako ked si napisal Joeovi, ze si cosi nahraval na nejaky Marshall... )
napr. na jednom G3 hral Satriani na Mese a ten zvuk bol uplne iny,na aky som bol u neho zvyknuty. no a aby som nebol uz offtopic,tak ten aparat co sa tu prebera sa mi nepaci a nechcem ho
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:15:07 » |
|
na akom G3 ? nenahraval na MB aj album Joe (myslim Satrosa )
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:20:01 » |
|
na akom G3 ? nenahraval na MB aj album Joe (myslim Satrosa ) tusim,ze na tom s Malmsteenom. Neviem,ci nahraval aj na Mese,ja pocuvam skor jeho starsiu tvorbu,tato nova ma uz tak nebere. Vtedy hraval napr. na Soldano /album Extremist/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:29:17 » |
|
Joe je album tusim z 96, cize tiet neni najnovsi
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:36:08 » |
|
Joe je album tusim z 96, cize tiet neni najnovsi asi mi neuveris,ale ten akurat nemam doma
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:49:53 » |
|
tusim,ze na tom s Malmsteenom. Neviem,ci nahraval aj na Mese,ja pocuvam skor jeho starsiu tvorbu,tato nova ma uz tak nebere. Vtedy hraval napr. na Soldano /album Extremist/
Peavey Triple -na tom G3
|
|
« Posledná zmena: 06. Apríl , 2008, 16:50:25 od ff »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:57:38 » |
|
Peavey Triple -na tom G3
hej,mas pravdu,sa mi to z dialky podobalo na rectifier ..ale ten zvuk ma iny,to zostava.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 06. Apríl , 2008, 18:06:00 » |
|
bavit sa o tom, ako velmi sa zmenil zvuk so zmenou aparatu, pri gitaristovi, ktory ma na podlahe efekty naukladane snad od jedneho konca podia po druhy a skreslenie stejne taha z krabiciek asi velmi nie je na mieste.. (keby hral stylom gitara -> kabel -> aparat nepoviem ani pol slova)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
barso0913
náhodný pocestný
Príspevkov: 72
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 06. Apríl , 2008, 20:59:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534
aetheron.sk
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 06. Apríl , 2008, 21:08:42 » |
|
podla mna je to len fake nejaky dobry vtip alebo to v skutocnosti hra jak svina
|
|
|
Zaznamenané
|
AETHERON.SK
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 07. Apríl , 2008, 07:43:28 » |
|
hej,mas pravdu,sa mi to z dialky podobalo na rectifier ..ale ten zvuk ma iny,to zostava. tu ide o to že ja napr. nepočuvam zvuk ale hru zvuk mam na haku, aky sa mu pači taky tam je, satroš nehra na rektača to by mu hralo lepšie a najlepšie v starych nahravkach ked hral na marshalla. myslim že rasto mal na mysli to iste roky hravam a vždy si nakrutim ten isty zvuk ani neviem ako...virtuozny huslisti hrali na silne prenikavych ujačanych zvukoch aby vyliezli z orchestra srali na farbu potrebovali počut...tento FFucker to je vtip netreba sa tym zapodievat.Chlapik pyta 5Tdolačov ale neznamena že ich dostane
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
heart in fingers
pravidelný návštevník
Príspevkov: 534