Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 23:54:20
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Fucking Fucker  (Prečítané 16992 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #75 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:07:09 »

je to zaujimave...ale 23 lamp je moc, komu sa to chce prelampovavat? a tusim tipek spominal cosi o lampach, ktore sa uz ani nerobia..

praveze na jednom inom fore som cital, ze tie lampy stoja dokopy tak par dolarov... omnoho menej ako normalne  Na zdravie!
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:18:21 »

Páni, v tomto je buducnost. Pekne a ušlachtile zvuky už boli vymyslene.Tam už niet čo objavit. Na zdravie! Teraz začne éra hnusnych a spotvorenych zvukov. Tam su velke možnosti.  Na zdravie! Tak "nastupovat",rychlik sa rozbieha. Zdravíčko
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #77 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:34:07 »

Páni, v tomto je buducnost. Pekne a ušlachtile zvuky už boli vymyslene.Tam už niet čo objavit. Na zdravie! Teraz začne éra hnusnych a spotvorenych zvukov. Tam su velke možnosti.  Na zdravie! Tak "nastupovat",rychlik sa rozbieha. Zdravíčko

ako rozlisis spotvoreny zvuk od pekneho? niekomu sa pacia prave take ako lezu z fucking fuckera...  Na zdravie!
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #78 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:38:51 »

ako rozlisis spotvoreny zvuk od pekneho? niekomu sa pacia prave take ako lezu z fucking fuckera...  Na zdravie!
  Ja rozlišim,Ty nie? Na zdravie!
Zaznamenané
brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #79 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:40:41 »

tu je nejake videjko, kde to trochu lepsie pocut... ja by som do toho aj siel...

http://www.sonicstate.com/news/shownews.cfm?newsid=5964

je tam sice len par brnkov a na fest nizkej hlasitosti ale uz tam citit ten lampovy smrad .. v pohode celkom, ale 5 klackov by som za to zase nedal
Zaznamenané

cubo
inventár podniku

« Odpoveď #80 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:41:06 »

Ja rozlišim,Ty nie? Na zdravie!

ja som tym myslel ze v tejto oblasti ma kazdy svoj nazor a neda sa povedat ktory je spravny... ak si myslis ze tvoj je spravny a povysujes ho na pravdu ktora plati, tak to je bieda...
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #81 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:41:50 »

je tam sice len par brnkov a na fest nizkej hlasitosti ale uz tam citit ten lampovy smrad .. v pohode celkom, ale 5 klackov by som za to zase nedal

bodla by schema, len komu by sa to chcelo zapajat...  Bleee
Zaznamenané
ydur
Hosť
« Odpoveď #82 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:46:31 »

ja som tym myslel ze v tejto oblasti ma kazdy svoj nazor a neda sa povedat ktory je spravny... ak si myslis ze tvoj je spravny a povysujes ho na pravdu ktora plati, tak to je bieda...
Netrep zas pi....  mudrosti. . Ja hovorim /pripadne odporučam/ za seba,podla mojho vkusu. Čo sa niekomu inemu pači,nepači mi je šuma-fuck. Na zdravie!
Zaznamenané
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #83 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:56:11 »

mne sa to celkom paci, typek je spravny uchyl.. citujem "snazil som sa to predrazit, ale moje sracky su uz popularne" to je zrejme adresovane vsetkym neprajnikom.  ha ha ha
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #84 kedy: 10. Apríl , 2008, 15:03:06 »

Netrep zas pi....  mudrosti. . Ja hovorim /pripadne odporučam/ za seba,podla mojho vkusu. Čo sa niekomu inemu pači,nepači mi je šuma-fuck. Na zdravie!

Joj sak sa neposer zasa... ja som len chcel vediet... lebo si to tam povedal akoze ja viem aky zvuk je dobry... nabuduce pis jasnejsie napr. podla mna je dobry zvuk toto a toto a zly tamto...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #85 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:03:48 »

no vypocul som si toho Fucking Fuckera, a teda za 5000 dolacov by som si kupil asi inu hracku... keby som ale mal penazi tolko, ze neviem co s nimi, tak si to z haluze kupim  ha ha ha ha ha ha
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #86 kedy: 12. Apríl , 2008, 16:26:46 »

nemas pravdu. dobry a zly zvuk elektrickej gitary je velmi jednoducho rozlisit a nejde ziadne subjektivne kriteria.
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #87 kedy: 12. Apríl , 2008, 17:13:22 »

nemas pravdu. dobry a zly zvuk elektrickej gitary je velmi jednoducho rozlisit a nejde ziadne subjektivne kriteria.

no ale keby joe hral na tomto fuckery,urcite mu to bude zniet,ako JCM900,ze?  Bavím sa skvele
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #88 kedy: 12. Apríl , 2008, 17:20:43 »

no ale keby joe hral na tomto fuckery,urcite mu to bude zniet,ako JCM900,ze?  Bavím sa skvele

... nie ale keby 10 borcov  z tohoto fóra nahrá ten istý úryvok na fucking fuckeri tak  s velkou pravdepodobnosťou každy kto len trocha "počúva" trafí tú nahrávku ktorú by  nahrali Joeove prsty  Som frajer .
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #89 kedy: 12. Apríl , 2008, 17:34:31 »

... nie ale keby 10 borcov  z tohoto fóra nahrá ten istý úryvok na fucking fuckeri tak  s velkou pravdepodobnosťou každy kto len trocha "počúva" trafí tú nahrávku ktorú by  nahrali Joeove prsty  Som frajer .

no sak to je jasne,o tom nie je sporu  Popiskujem si
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.053 sekund, 23 otázok.