marosisko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 03. Máj , 2008, 16:10:50 » |
|
Cas najdem. Skusim tu pre forum 002. To sa mi luby ten uvod... Uz mam aj nazov. Musicman vymyslel "drevorubaci"
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 03. Máj , 2008, 20:29:08 » |
|
Trosku som zmenil drevorubacov. Zaciatok nema chybu a dal som tam taky beh navyse. Inak je to tvrde jak hovado a nema to s citom pre hru nic spolocne. Neni to o vela ine, asi to ma byt takto...
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2008, 20:31:22 od marosisko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 03. Máj , 2008, 20:38:04 » |
|
kokso..hrajes uplne ako kuker ...kebyze neviem ze je to marosisko tak poviem ze dam ruku do ohna ze je to kuker
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 03. Máj , 2008, 20:53:05 » |
|
kokso..hrajes uplne ako kuker ...kebyze neviem ze je to marosisko tak poviem ze dam ruku do ohna ze je to kuker To este ani nevies ako si ma potesil. Pre mna je kuker dost namakany ak nie najnamakanejsi z tohto fora. Nech si vravi kto chce co chce...
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2008, 20:53:30 od marosisko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lacrosse
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 03. Máj , 2008, 21:25:32 » |
|
To este ani nevies ako si ma potesil. Pre mna je kuker dost namakany ak nie najnamakanejsi z tohto fora. Nech si vravi kto chce co chce...
no...treba mat svoj nazor ...ten ti nikto nebere (a to ani nevies ako si potesil kukera..vsak kuko )
|
|
« Posledná zmena: 03. Máj , 2008, 21:29:35 od lacrosse »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. Máj , 2008, 07:34:18 » |
|
To este ani nevies ako si ma potesil. Pre mna je kuker dost namakany ak nie najnamakanejsi z tohto fora. Nech si vravi kto chce co chce...
dik za kompliment....... ale musim sa len smiat pozri si temy ostatnych ludi a uvidis, ze to tak nie je.....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 04. Máj , 2008, 07:36:39 » |
|
kokso..hrajes uplne ako kuker ...kebyze neviem ze je to marosisko tak poviem ze dam ruku do ohna ze je to kuker ani by som nepovedal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 04. Máj , 2008, 10:28:06 » |
|
ani by som nepovedal... Tak je ,kuker je lepsi. Arpegia ,taping ,paka sem a tam. To su veci ,ktore neriesim. Hovorim, ani nemam daku super vybavu. Taky floyd rose a kvakadlo by som prijal. Inak teoreticky je ta moja hra az velmi jednoducha...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 08. Máj , 2008, 17:05:57 » |
|
Spravil som dalsi pocin. Nic brutalne. Skor som sa ucil to zmixovat. Vsetko to je to v audacity. Ja som zatal spokojny. Rastis ,co na to vravis?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 08. Máj , 2008, 17:11:01 » |
|
zvuk Ti zhodnotim az v sobotu vecer... hudobne sa mi to paci... take irsko - dekadentno - zappovske
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 09. Máj , 2008, 20:38:24 » |
|
He he. Viem kde je irsko a kto je apa Zappa. Ale co je dekadentno. Tie cisla su mi dake zvlastne. Vyse 500 navsteva ,dakych 60 stiahnuti a zopar nazorov...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 09. Máj , 2008, 20:55:54 » |
|
pekne pekne ja uz stahujem soft, ktory budem tahat este 2 dni a potom sem nahodim v normalnej kvalite moje napady a tak zakomponoval si paku.. ale mohol si dat flazolet napr. na 2 - 3 prazci... to by piskalo... ale ved to nieje chyba... paci sa mi tvoje fidlikanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 09. Máj , 2008, 21:15:29 » |
|
Dal som paku, ale som musel koli nej rozobrat gitarku a vybrat daky protitah. Chvilu s nou kyvem a rozladi to celu gitaru. Hard ware za 100vku. Ale teraz mi chodi hlavou melancholia. Take jemne rozvybrovane pozadie, jemne perkusie, slabulinka ,alebo ziadna basa a brutalne zdelayovana cista pocitovka z brucha. Aky soft stahujes?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 09. Máj , 2008, 21:21:46 » |
|
Dal som paku, ale som musel koli nej rozobrat gitarku a vybrat daky protitah. Chvilu s nou kyvem a rozladi to celu gitaru. Hard ware za 100vku. Ale teraz mi chodi hlavou melancholia. Take jemne rozvybrovane pozadie, jemne perkusie, slabulinka ,alebo ziadna basa a brutalne zdelayovana cista pocitovka z brucha. Aky soft stahujes?
EZ DRUMEER - na tvorbu bicich...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
marosisko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 09. Máj , 2008, 21:30:41 » |
|
EZ DRUMEER - na tvorbu bicich...
Tak to idem stahovat aj ja. Kukal som to na Youtube a vyzera to poprdeli...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|