Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 14:19:30
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Tremolá Kahler  (Prečítané 5263 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #15 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:18:25 »

tych navodou a rad na nete,
ale rozladoval sa..mozno to bolo len lacnou zle zostelovanou cinskou gitarou
alebo mi asi ta packa neni sudena Smútim

ked nemas original floyd tak sa necuduj. cinske pouzivaju material blato a to v zivote nebude drzat/
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #16 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:19:40 »

hangar: priznaj si, ze si to nevedel nastavit poriadne  :)
Zaznamenané
ff
miestny štamgast
Príspevkov: 2387

« Odpoveď #17 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:27:29 »

no hej, v clanku sa pise ze prvy bol Kahler, ale to je jedno, nic sa nemeni na tom, ze FR je lepsi ako Kahler
Jasná páka Na zdravie!
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #18 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:27:54 »

ked zamknes a rozladuje sa tak jasne iba to ze je to zly floyd cize chyba nieje v tvojom prijimaci
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #19 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:34:02 »

to neni tak jednoznacne. aj shitne floydy ked sa zesteluju tak drzia ladenie. ide o to, ze shitne nevydrzia a rozhrkaju sa a rozpadnu po case. ak novy / zanovny floyd nedrzi ladenie, je to nastelovanim alebo mozno este nejakou konkretnou vyrobnou vadou...
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:43:35 »

to neni tak jednoznacne. aj shitne floydy ked sa zesteluju tak drzia ladenie. ide o to, ze shitne nevydrzia a rozhrkaju sa a rozpadnu po case. ak novy / zanovny floyd nedrzi ladenie, je to nastelovanim alebo mozno este nejakou konkretnou vyrobnou vadou...

ladenie mozno drzia ale akonahle zacnes poriadne pakovat tak ten material je take blato ze sa ani nevrati do zakladnej polohy kobyla. navyse na cinskej  gitare je napicu aj krk a ked uplne povolis struny tak krk sa vrati lebo ho tlaci ta kovova pruzina vo vnutri a ked sa znova napnu struny tak pruznost krku je napicu a nevrati sa naspaet do povodnej polohy. tam stacia tisiciny a ladenie je v pici. preto gitary na toto urcene (silne pakovanie) maju uplne inu konstrukciu aj krku.  Zdravíčko
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #21 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:48:22 »

zeby ste ma presvedcili nakoniec? Bavím sa skvele
floyd je mozno v niecom lepsi ale to neznamena ze musi sediet vsetkym...
tiez je lepsi ako strakacske tremolo.. Na zdravie!
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #22 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:51:04 »

ladenie mozno drzia ale akonahle zacnes poriadne pakovat tak ten material je take blato ze sa ani nevrati do zakladnej polohy kobyla. navyse na cinskej  gitare je napicu aj krk a ked uplne povolis struny tak krk sa vrati lebo ho tlaci ta kovova pruzina vo vnutri a ked sa znova napnu struny tak pruznost krku je napicu a nevrati sa naspaet do povodnej polohy. tam stacia tisiciny a ladenie je v pici. preto gitary na toto urcene (silne pakovanie) maju uplne inu konstrukciu aj krku.  Zdravíčko

az take zle to zase neni, na to aby som oponoval som drzal v ruke X cinskych gitar, ktore ladili aj ked sa na ne vazne pakovalo.
Zaznamenané
musicman
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 06. Apríl , 2008, 16:55:22 »

az take zle to zase neni, na to aby som oponoval som drzal v ruke X cinskych gitar, ktore ladili aj ked sa na ne vazne pakovalo.

ono doma alebo pri nahravani si este doladis gitaru no problem. ale na koncerte alebo ked hras vonku a ked sa meni teplota tak vtedy je to katastrofa taka lacna gitara. neni cas sa s tym paprat a neladiiiiiiiiii .  Bavím sa skvele
Zaznamenané

hangar_18
stály hosť
Príspevkov: 907

« Odpoveď #24 kedy: 09. Apríl , 2008, 21:16:32 »

jaj no dobre teda, nerad to pripustam ale
asi dam sancu este tomu floydu na
japonskom jacksone starsom..

ak sa dlho neozvem tak bud som nezmaturoval ( ha ha ha ) alebo spachal harakiri s pakou od floyda Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bacha na vec kamo!
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #25 kedy: 09. Apríl , 2008, 21:45:56 »

jaj no dobre teda, nerad to pripustam ale
asi dam sancu este tomu floydu na
japonskom jacksone starsom..

ak sa dlho neozvem tak bud som nezmaturoval ( ha ha ha ) alebo spachal harakiri s pakou od floyda Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bacha na vec kamo!
Vela stastia  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286

www.bandzone.cz/oldrockers

« Odpoveď #26 kedy: 09. Máj , 2008, 09:46:36 »

hangar napísal:celkovo ta myslienka ze je to len tak volne v tom priestore a ani si o to nemozem
opret ruku pri hrani mi nikdy nedavali pocit istoty..
Je to len vec cviku. Mne to tiež spočiatku robilo problém /ked som prešiel v pevnej kobylky na FR/ a teraz by som gitaru bez FR ani nechcel. Keď chceš vyskúšať kvalitu materiálu licenced FR tremola, zober si magnet.
Zaznamenané

johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #27 kedy: 22. Máj , 2008, 21:27:20 »

takže srdce tremola je "nôž". to je ten plátok na ktorom sú prišrobované všetky ostatné časti :) a je to najviac namáhaná časť tremola, teda mala by byť čo najtvrdšia. lacné floyd rose tremolá ich majú zo všeliakých bulharských letkvarov zo zinku a neviem čoho. tie skutočne dobré majú nôž z ocele. čiže magnet=ľahká pomoc  Som frajer

hangar napísal:celkovo ta myslienka ze je to len tak volne v tom priestore a ani si o to nemozem
opret ruku pri hrani mi nikdy nedavali pocit istoty..
Je to len vec cviku. Mne to tiež spočiatku robilo problém /ked som prešiel v pevnej kobylky na FR/ a teraz by som gitaru bez FR ani nechcel. Keď chceš vyskúšať kvalitu materiálu licenced FR tremola, zober si magnet.

tak tak, presne ako kolega píše chce to 1-2 dni (zá)cviku a inú kobylku ani nebudeš chcieť :)

ja osobne by som do kahlera nešiel, už len kvôli tým bendom.

@ladenie... dobrý floyd drží aj po pákovaní ala jenna jameson. max +/- 5 centov čo si ja veľmi nevšimnem : Ja som čert.. 
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.097 sekund, 22 otázok.