Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 06:28:36
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Dean Vendetta 7 string  (Prečítané 5882 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Slayer24
pravidelný návštevník
Príspevkov: 355

Fuck art, let's kill!!!

« kedy: 08. Apríl , 2008, 15:52:38 »

ahoj,máte niekto skúsenosti s touto sedmičkou?zvažujem kúpu ak budú peniaze takže každá rada dobrá Žmurk
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 08. Apríl , 2008, 19:16:31 »

ahoj,máte niekto skúsenosti s touto sedmičkou?zvažujem kúpu ak budú peniaze takže každá rada dobrá Žmurk

a kde to maju? na stranke o tom nic nieje. kolko to stoji??

osobne kebyze kupujem dean tak kupim skor nejaky lepsi tvar, ked superstrat tak by som siel radsej do ibanezu
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #2 kedy: 10. Apríl , 2008, 12:22:39 »

a kde to maju? na stranke o tom nic nieje. kolko to stoji??

osobne kebyze kupujem dean tak kupim skor nejaky lepsi tvar, ked superstrat tak by som siel radsej do ibanezu

čo tak trošku popýtať googeľ? používaný predávajú za 299 aj 499 dolčov... a keby mám peniaze na sedmičku ibanez tak nehľadám inde Bavím sa skvele daj hľadať Dean Vendetta 1.7 alebo Dean Vendetta 7 strin...
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 10. Apríl , 2008, 13:38:20 »

potom som si to pozrel ale uz sa mi to nechcelo editovat.

btw naco by ti bola taka gitara? to si radsej nasetri na nieco poriadne zbytocne budes vyhadzovat peniaze za lacnu sedmu. to ze je to dean nic neznamena.

podlad to co mas teraz do Bcka ..... ja to tak mam tez a sedma mi moc nechyba :)
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #4 kedy: 10. Apríl , 2008, 13:48:50 »

potom som si to pozrel ale uz sa mi to nechcelo editovat.

btw naco by ti bola taka gitara? to si radsej nasetri na nieco poriadne zbytocne budes vyhadzovat peniaze za lacnu sedmu. to ze je to dean nic neznamena.

podlad to co mas teraz do Bcka ..... ja to tak mam tez a sedma mi moc nechyba :)

ľahšie sa hovorí ako robí Žmurk ja svoju gitaru podladiť takto ani poriadne nemôžem... proste radšej chcem sedmičku ako podladenú šestku na ktorej všetko drnčí... no a ja zrovna nepotrebujem nejako extra super gitaru vzhľadom na to že takú mám aj teraz Bavím sa skvele neviem to nejako argumentovať a ani nejdem ale proste je sedmička podľa mňa lepšia ako šestka na podladenia...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 10. Apríl , 2008, 13:59:10 »

slayer: o tvrdsich strunach si uz pocul?  :)
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 10. Apríl , 2008, 13:59:58 »

ľahšie sa hovorí ako robí Žmurk ja svoju gitaru podladiť takto ani poriadne nemôžem... proste radšej chcem sedmičku ako podladenú šestku na ktorej všetko drnčí... no a ja zrovna nepotrebujem nejako extra super gitaru vzhľadom na to že takú mám aj teraz Bavím sa skvele neviem to nejako argumentovať a ani nejdem ale proste je sedmička podľa mňa lepšia ako šestka na podladenia...

sak kupis hrubsie struny a drncat ti to nebude ..... ja som sa tiez bal najprv ale teraz mam pici uz to do Ecka ladit nebudem

jaku to mas vlastne gitaru?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #7 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:10:26 »

okrem toho sa vyrabaju aj tzv baritonky.. 6tky ..aj 7icky... kedze ani to podladenie beznej elektriky nie je koser a je vhodnejsia predlzena menzura aby vsetko pekne ladilo.. 
Zaznamenané

Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #8 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:14:52 »

gitaru mám tak trochu napísanú v podpise Žmurk mám na nej floyda a to je najväčší problém... o baritónkach viem... ale radšej proste sedmičku ako baritónku lebo mám tam aj to spodné ečko potom a je to proste lepšie... ale ak by tie hrubšie struny fakt pomohli tak môžem skúsiť...
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #9 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:33:55 »

suhlasim.. vacsie moznosti.. ja idem tiez po 7icke.. http://img.rnr.pl/prod/8637/loomis_cut.jpg$w=900$iq=90 :D:D:D

inak bol by som zvedavy ako dobre su spracovane tie dean lebo cenovo nie su vobec az take drahe ako som myslel
« Posledná zmena: 10. Apríl , 2008, 14:34:41 od kaolko » Zaznamenané

Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #10 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:46:04 »

suhlasim.. vacsie moznosti.. ja idem tiez po 7icke.. http://img.rnr.pl/prod/8637/loomis_cut.jpg$w=900$iq=90 :D:D:D

inak bol by som zvedavy ako dobre su spracovane tie dean lebo cenovo nie su vobec az take drahe ako som myslel

hmm... Schecter to je? no však aj mňa dosť udivila tá cena keď som kukol na nete... novú za 11900,- môžem zohnať ale neviem neviem...
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #11 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:49:13 »

Tu v obchode mali aj maju este par kusov tej lacnejsej rady dean (nie USA) a spracovane su dobre, teda aspon ja som nepostrehol ziadne nedostatky na nich akurat ze prazce sa rychlejsie vymackaju ale neni to nijak tragicke(ja ju mam 2 roky a len niektore su mierne vymackane) inac secko funguje, nic nechrasti, nevycnieva  :)
Podla mna si ju moze kludne kupit ked chce lacnejsiu 7icku.
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #12 kedy: 10. Apríl , 2008, 14:53:59 »

Tu v obchode mali aj maju este par kusov tej lacnejsej rady dean (nie USA) a spracovane su dobre, teda aspon ja som nepostrehol ziadne nedostatky na nich akurat ze prazce sa rychlejsie vymackaju ale neni to nijak tragicke(ja ju mam 2 roky a len niektore su mierne vymackane) inac secko funguje, nic nechrasti, nevycnieva  :)
Podla mna si ju moze kludne kupit ked chce lacnejsiu 7icku.

to je tá správna reč Bavím sa skvele
Zaznamenané
Slayer24
pravidelný návštevník

Fuck art, let's kill!!!

« Odpoveď #13 kedy: 10. Apríl , 2008, 15:03:20 »

btw našiel som ofi link: http://www.deanguitars.com/vendetta_1.7.htm ak niekomu pomôže Žmurk
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #14 kedy: 10. Apríl , 2008, 16:45:28 »

Tu je za 9170 Sk.
http://www.muzikant.cz/kytary-6/kytary-182/dean-vendetta-1-7-48683.php

A kde maju gitary Dean tu na Slovensku? Pokial viem, tak tu ziadny distributor gitar Dean nie je a ked som chcel gitaru Dean, tak ma vsetci poslali do pici.
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.043 sekund, 23 otázok.