Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
28. November , 2024, 23:33:13
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Potomkovia slávnych gitaristov/muzikantov  (Prečítané 10266 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #15 kedy: 10. Apríl , 2008, 19:45:28 »

kozy vyzeraju byt vporiadku.
Kam mužská populácia speje  ha ha ha
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník
Príspevkov: 542

« Odpoveď #16 kedy: 10. Apríl , 2008, 19:54:05 »

Robo Patejdl , syn Vaša. ...no šak s ním som aj hral v kapele aj nahral demo, tušim 5 pesničiek. Nemali sme názov vtedy.
V štúdiu Relax. Starší šedivý pán tam robil zvukára. V pohode štúdio, akurát ani veľké ani malé. Celá kapela naraz aj spev sme nahrávali. Len backing vocals potom. Dobre hrá Robo doprovody na klavíri a pri tom spieva. Alebo spieva + hrá rytmickú gitaru. Potom som s nim už nehral, neskôr sa volali RUR. Neviem v akom štádiu sú teraz dakedy sa mu ozvem.
Študuje ekonomickú. Šúdio Relax sa ide búrať. Už to neni čo bývalo, dnes má každý štúdio doma.
Jeho brat neviem či hráva, ale robí právnika, aj v telke som ho videl v takej relácii čo riešia absurdnosti tohto štátu.

Teraz su v "novom stadiu". Prisiel k nim kamarat hrat solovu gitaru a Lubos Durech sa vratil ako bassa. Ich nove demo si mozte vypocut na www.myspace.com/rurband .
Zaznamenané

Suit up! I'ts gonna be legendary.
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #17 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:16:50 »

jeej mame spolocnych znamych. ty si gitaristka ? no to tam museli byt ine zmeny ci vtahy ked luboss dobry solovy gitarista sa odtial stratil a vratil sa ako basak. no toto. ja mam doma na cedeckach to vtedajsie demo ked som s nimi hral. je to v pohode aj by som to dal na net ale neviem ako. alebo radsej nie mohlo by to robovi vadit. neviem.

ja uz mam inu kapelu a dnes som zaniesol demo do sutaze coca coal popstar. dnes je posledny den. dnes rano som este dorabal booklet.

no necuduj sa muzskej populacii, kozy su dolezite. v relacii sedem sro vraveli ze z prieskumu vyplyva ze ti co sa vela divaju na kozy ziju dlhsie. na to sa lasica zahladel vacvalovej na hrud s tym ci by si mohol trochu predlzit zivot.

ja si na zenach vsimam oci hlavne. okna do duse. potom pery, vlasy. telo az nakoniec, ale ked ma baba dobre kozy tak je atraktivnejsia, a este taky gulatejsi zadok k tomu.  take moc vychrdle su zasa antipritazlive, az ma strasie.
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #18 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:21:29 »

jeej mame spolocnych znamych. ty si gitaristka ? no to tam museli byt ine zmeny ci vtahy ked luboss dobry solovy gitarista sa odtial stratil a vratil sa ako basak. no toto. ja mam doma na cedeckach to vtedajsie demo ked som s nimi hral. je to v pohode aj by som to dal na net ale neviem ako. alebo radsej nie mohlo by to robovi vadit. neviem.

No, asi mame. :) Andrejko je moj dobry kamarat (ten solovy gitarista), trosku im tam zmenil styl a Lubosovi sa to zevraj pacilo. 24. aprila maju koncert, takze pridi. Idem aj ja. :)

A ehm hej, snazim sa hrat na gitare.
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #19 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:27:42 »

kde ?
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #20 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:28:19 »

Hrá taký teenage rock pop. Niečo ako tvrdšia Avril Lavigne, ale lepšie, pretože tam necháva priestor aj pre gitarové sóla. Vyzerá inak veľmi k svetu.
Tu sú nejaké odkazy:
http://www.myspace.com/laurenharrisuk
http://en.wikipedia.org/wiki/Lauren_Harris

Jak tak teraz počúvam tú jej muzičku, tak to neni až tak popové. Celkom sa posunula od teenage rocku ku klasickému rockandrollu :-))

No nieje zlatá?

cica je dobra, dobre sa to pocuva a este lepsie sa na nu pozera  Žmurk
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #21 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:30:05 »

kde ?
V Hlave XXII o 20:00.
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #22 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:30:30 »

tmava,dlhovlasa a prsia do ruky,tak tato by si somnou mohla robit,co by chcela  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #23 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:33:10 »

... coca coal popstar....

Preklep dňa!! Bravooo Bravooo
Zaznamenané

Viktor
pravidelný návštevník

« Odpoveď #24 kedy: 10. Apríl , 2008, 21:14:36 »

ten odkaz v lauren harris na wikipediu si kuknite:  lauren objavil v klube russ ballard bez toho aby vedel koho je dcera atd. ked kliknete na BALLARDa tak to su ine infosky, kde ten clovek vsade hral s kym a pre koho a ake megahity napisal, ktore naspievali velikani ako Who, Rainbow, Kiss.atd. To meno mi bolo povedome velmi ale ze az toto vsetko on robil...waw. ten sa musel na tamtiemoch brutalne nabalit. ale vsak zasluzene, ine pecky napisal.
pritom bol aj solo spevak a solo gitarista sem tam.

pri tej lauren pisu ze robila predkapelu napriklad within temtation a the answer. hadam nemyslia tu goticku kapelu the Answer z Trnavy ?
Zaznamenané
Zuzka
pravidelný návštevník

« Odpoveď #25 kedy: 22. Apríl , 2008, 15:33:19 »

Tento stvrtok (24. aprila) v Hlave XXII o 20:00 (cca do 21:15) kapela http://www.myspace.com/rurband . Noveho bubenika maju len par dni, ale myslim, ze to bude fajn vecer. Tak kto chce, pridte. :)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #26 kedy: 22. Apríl , 2008, 17:13:31 »

kozy vyzeraju byt vporiadku.
no neviem Bavím sa skvele Bravooo Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
homar
inventár podniku

« Odpoveď #27 kedy: 02. Máj , 2008, 23:14:33 »

no neviem Bavím sa skvele Bravooo Bavím sa skvele Bavím sa skvele
tebe sa co nepaci??? Ja som čert..
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #28 kedy: 18. Január , 2009, 19:24:33 »

tebe sa co nepaci??? Ja som čert..
ty kokso brutalne kozy..muselo by asi jebat v tedy..cela je pekna...neni aj nejaka lepsia foto?
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
homar
inventár podniku

« Odpoveď #29 kedy: 18. Január , 2009, 19:39:46 »

ty kokso brutalne kozy..muselo by asi jebat v tedy..cela je pekna...neni aj nejaka lepsia foto?
a nazivo vyzera tiez dobre Žmurk
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.274 sekund, 22 otázok.