brdo prvy
|
|
« Odpoveď #315 kedy: 28. September , 2008, 12:37:22 » |
|
Ten sietak vychaza dako lacno. Kde si to davas namotat ?Posli daky kontakt ,nech sa poinformujem. Ja si totiz motam trafa sam ,no ale za 2 litre sa s tym srat teda uz nebudem.Ale zase ci budu take dobre
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2008, 15:41:33 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #316 kedy: 28. September , 2008, 13:29:40 » |
|
Ten sietak vychaza dako lacno. Kde si to davas namotat ?Posli daky kontakt ,nech sa poinformujem. Ja si totiz motam trfa sam ,no ale za 2 litre sa s tym srat teda uz nebudem.Ale zase ci budu take dobre urcite nebudu ty robis najlepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #317 kedy: 28. September , 2008, 14:13:11 » |
|
no kompromis to bude určite ..ved sa kuknite jake trafačiky davaju do svetovych značiek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #318 kedy: 28. September , 2008, 14:29:09 » |
|
Ten sietak vychaza dako lacno. Kde si to davas namotat ?Posli daky kontakt ,nech sa poinformujem. Ja si totiz motam trfa sam ,no ale za 2 litre sa s tym srat teda uz nebudem.Ale zase ci budu take dobre No sietaky si davam navijat u www.electronics-coils.skSietak som mal stale do tyzdna na dobierku, ale uz som ich odporucil vela ludom tak dufam ze sa to nespomaly no kompromis to bude určite ..ved sa kuknite jake trafačiky davaju do svetovych značiek kompromis to nebude, lebo aky sietak si navrhnes taky ti namotaju..cize ked si navrhnem daku 300W ozrutu tak ju budem mat a dam do hlavy ten a nie nejaky maly prditko 5w
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #319 kedy: 28. September , 2008, 15:35:07 » |
|
No tak som si to pozrel a take velke ako potrebujem ja ani nerobia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #320 kedy: 28. September , 2008, 15:37:25 » |
|
ja som to mysle inak kvalitu spracovania atd........ale šecko v poho už totu nerozvazdajme inač kolko cvakaš to poštovne ? za tie trafaky sietak mylsim
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2008, 15:42:35 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jjaannkkoo
|
|
« Odpoveď #321 kedy: 28. September , 2008, 16:23:51 » |
|
No tak som si to pozrel a take velke ako potrebujem ja ani nerobia ej bistu, a coze to ides stavat? ale ano v ponuke nemaju nejake extremne velke trafa ale skus im napisat, odpovedaju rychlo na maily ja som to mysle inak kvalitu spracovania atd........ale šecko v poho už totu nerozvazdajme inač kolko cvakaš to poštovne ? za tie trafaky sietak mylsim noo jasne to mas pravdu ale zase doraz by som kladol na poriadny vystupak, na sietovom az tak nezalezi. pokial to nieje uplny sh*t ale ked raz budem mat peniaze nazvys tak si postavim aparat s komplet trafami napr. Mercury Magnetics
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Boga
náhodný pocestný
Príspevkov: 79
|
|
« Odpoveď #322 kedy: 28. September , 2008, 21:19:50 » |
|
Jestli se da na to odpovedet, tak ktery lampy by jste doporucili z nabidky GES? Pomer cena/kvalita
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #323 kedy: 28. September , 2008, 22:00:59 » |
|
Jestli se da na to odpovedet, tak ktery lampy by jste doporucili z nabidky GES? Pomer cena/kvalita
do preampu asi len JJ lampy ine nie lebo z gesu su dost často mikrofonične neviem prečo....... koncove elektroharmonixi by som odporučil framus take použiva
|
|
« Posledná zmena: 28. September , 2008, 22:01:24 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #324 kedy: 29. September , 2008, 14:23:19 » |
|
do preampu asi len JJ lampy ine nie lebo z gesu su dost často mikrofonične neviem prečo....... koncove elektroharmonixi by som odporučil framus take použiva ¨sak toto su najhoriesie lampy ake poznam co si si nekupil jj E34L v gese su po pici ne ako tu na stovensku
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #325 kedy: 29. September , 2008, 14:34:12 » |
|
Tomas ,ty raz tak a druhy raz inak.Tak ako to je vlastne ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #326 kedy: 29. September , 2008, 14:36:31 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2008, 14:42:45 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #327 kedy: 29. September , 2008, 16:41:28 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 29. September , 2008, 16:42:28 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #328 kedy: 29. September , 2008, 21:54:51 » |
|
chalan chcel poradit a vymenovali ste mu vsetky co predavaju v gese pardon,este thung sol čo si ! v gese predavju len tieto 3 lampy?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #329 kedy: 29. September , 2008, 22:31:23 » |
|
jasne ze menim nazory podla toho ake je pocasie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|