homar
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:17:53 » |
|
ok budem hovado... takze to tam nahram kurnik... som zvedavy na tvoje.. hehe a aj na moje a mozme spravit hlasovanie, ze kto bude mat lepsie
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 10. Apríl , 2008, 20:41:29 » |
|
a mozme spravit hlasovanie, ze kto bude mat lepsie no jasne... superenie mam rad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brianlover
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 10. Apríl , 2008, 21:23:30 » |
|
velmi pekny zvuk od teba!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Kruspe
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 10. Apríl , 2008, 21:45:17 » |
|
no jasne... superenie mam rad yeah, guitar battle :G ... nechcem aby to vyzeralo, ze moj hlas je na predaj, ale preferujem rychle sola
|
|
|
Zaznamenané
|
... all life is future to past ...
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 10. Apríl , 2008, 21:58:40 » |
|
yeah, guitar battle :G ... nechcem aby to vyzeralo, ze moj hlas je na predaj, ale preferujem rychle sola beriem na vedomie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 10. Apríl , 2008, 22:02:49 » |
|
ja osobne sa tam shreddovat velmi nechystam,podla mna sa to sem nehodi,ale zas mozno sa necham uniest
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 10. Apríl , 2008, 22:05:51 » |
|
co to vlastne pouzivas na nahravanie?? myslim aj na bicie?? gitara je pod??
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 11. Apríl , 2008, 08:13:56 » |
|
yop vlado, mohol by si napisat, ze co si pouzi a ako.. nech to tu ma aj nejaku vypovednu hodnotu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 11. Apríl , 2008, 08:25:00 » |
|
konkretne menovat nejdem,lebo to mam iba "kupene" a nie kupene ,ale mozem napisat cez PM. Gitary nie su POD,ale jeden znamy SW simulator,asi viete ktory,bicie su tiez sample,basa tiez,iba gitary su zive.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ydur
Hosť
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 11. Apríl , 2008, 08:26:26 » |
|
robim teraz novy track,zatial je to bez sola,zaujimal by ma vas nazor ohladom zvuku.
Sterilne,nema to "štávu".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 11. Apríl , 2008, 09:13:39 » |
|
mne sa to pači ..trochu niekde utekaš z rytmu ale to je v norme....zvuk mi pripomina mark4....ten nemusim ale hra to v pohode....solo musi byt rychle čo ideš hrat šadovs"neboj sa odpal to od pasa, to su keci ....kvakadlove a rychle ked to nezvladneš pošli mi na učet simbolicku sumu a ja ti nahram strašnu metelicu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 11. Apríl , 2008, 09:24:52 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vlado hudec
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 11. Apríl , 2008, 10:15:08 » |
|
nahravalo sa mi to dost blbo,lebo tato nova gitara ma sice sirsi hmatnik,ale vrchne Ecko ma uplne pri kraji hmatnika v porovnani s mojou starou gitarou,tak ked som hral ten riff,tak sa mi casto stavalo,ze pri vacsom vibrate som strunu dostal az mimo hmatnik joe - presne tak,pojde tam nejaky wah urcite
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kuker
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 11. Apríl , 2008, 13:49:41 » |
|
nahravalo sa mi to dost blbo,lebo tato nova gitara ma sice sirsi hmatnik,ale vrchne Ecko ma uplne pri kraji hmatnika v porovnani s mojou starou gitarou,tak ked som hral ten riff,tak sa mi casto stavalo,ze pri vacsom vibrate som strunu dostal az mimo hmatnik joe - presne tak,pojde tam nejaky wah urcite kurnik, normalne si ma navnadil na ten wah... ale skoda, ze cez vikend som mimo mesta.. juj....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 11. Apríl , 2008, 18:02:58 » |
|
kurnik, normalne si ma navnadil na ten wah... ale skoda, ze cez vikend som mimo mesta.. juj.... neopakuj a snaz sa byt originalny, lebo spravite to iste
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|