Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
14. November , 2024, 18:37:10
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: vlado - loaded  (Prečítané 8544 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
ujo jolana
pravidelný návštevník
Príspevkov: 548

« Odpoveď #30 kedy: 12. Apríl , 2008, 10:24:32 »

vlado-joe- na ten wah som zvedavy kirkovci  :)
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #31 kedy: 12. Apríl , 2008, 18:07:04 »

neopakuj a snaz sa byt originalny, lebo spravite to iste Beeee Na zdravie!

mas pravdu... dam tam shreding jak hovado..  Na zdravie!
ale nie, pokusim aa to nahrat tak ako by to malo hlavu a patu, ale chcem  to byt rychle :)
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #32 kedy: 13. Apríl , 2008, 13:02:20 »

tak tu mate aj solo

* loaded.mp3 (2635 KB - stiahnuté 3696 krát.)
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #33 kedy: 13. Apríl , 2008, 13:23:18 »

Podla mna by tomu najviac prospeli zivsie znejuce bicie.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #34 kedy: 13. Apríl , 2008, 16:45:44 »

mne sa to lubi  Na zdravie!
Zaznamenané
vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 13. Apríl , 2008, 16:55:07 »

zive nastroje su samozrejme najlepsia moznost,ale tak momentalne si musim vystacit takto  Popiskujem si
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #36 kedy: 13. Apríl , 2008, 21:24:26 »

paci sa mi to :)
Zaznamenané

ydur
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 13. Apríl , 2008, 21:38:33 »

Ja neviem,či je vhodne tak "expresivne" prekvakat cele solo. S kvakadlom sa da pracovat rôzne: napr. pomalý priebech kvaknutia pri kratkych tonoch,rychlejši pri dlhych a kombinovat to, držat kvakadlo v určitej polohe,prechadzat zo spodnej polohy kvakadla plynule do hornej atd. Toto je na môj vkus moc "prekvakane". Na zdravie!
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #38 kedy: 13. Apríl , 2008, 21:54:49 »

Musim sa priznat ze ta nahravka bez sola sa mi lubila vac. To solo mi pride moc dlhe, zacalo dobre( pripomenulo mi solo z wherever i may roam  Bavím sa skvele )a potom sa to tak tahalo. Nebolo zle ale pripadalo mi to ako taka "polhodinova improvizacia"  Smútim
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #39 kedy: 13. Apríl , 2008, 22:00:29 »

ano to je tiez pravda, ale zle to neni. ja som to uz po minute toho sola vypol, ale nie ze by to bolo zle, ale skor pre to, ze uz to cloveka nebavilo. tak vyber tie najlepsie casti a zredukuj to :)
Zaznamenané

vlado hudec
Hosť
« Odpoveď #40 kedy: 13. Apríl , 2008, 22:03:15 »

ja to budem mat v dvoch verziach,jedna bez sola a druha so solom. Neviem,co je na tom zle,ze je solo dlhe,su aj dlsie sola,niekto soluje aj 3min vkuse. Mozno som mohol kvakat inak,ale to je kazdeho osobna vec,co sa komu paci,vsetkym sa nikdy neda vyhoviet  Žmurk
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #41 kedy: 13. Apríl , 2008, 22:07:49 »

ja to budem mat v dvoch verziach,jedna bez sola a druha so solom. Neviem,co je na tom zle,ze je solo dlhe,su aj dlsie sola,niekto soluje aj 3min vkuse. Mozno som mohol kvakat inak,ale to je kazdeho osobna vec,co sa komu paci,vsetkym sa nikdy neda vyhoviet  Žmurk

ved kazdy ma svoj styl... dfuam, ze sa mi zajtra podari nahrat moje solo do toho.. nahravat to budem systemom naraz... nechce sa mi to sekat, takze dufam, ze sa mito podari nahrat celkom ok,ale aj ked sa to bude niekomu pacit, tak urcite sa tu viac ludi vyjadri, ze to jelen rychle chrlenie tonov... noco ja viem... mna to nestve... uvidime ako sa mi to podari nahrat :)
Zaznamenané
FeFe
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 140

« Odpoveď #42 kedy: 13. Apríl , 2008, 22:16:44 »

Nepovedal som ze je zle ze je dlhe ale ako povedal mario neskor ma nebavilo  :) dlhe moze byt ako chce aj cely song pokial je zaujimave  Žmurk
Zaznamenané
bubla15
stály hosť
Príspevkov: 972

« Odpoveď #43 kedy: 13. Apríl , 2008, 22:17:27 »

Nie som sice nijaky profik ale myslim, ze by nebolo od veci skusit, ked je dlhsie solo zahrat tam nejake temy, nejake take "spevne" piliere toho sola. Ma cosi do seba aj len expresivne zahrata zmes tonov. Druha vec je ked to ma svoj pribeh, a posobi to ako celok. Samozrejme vec vkusu.
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #44 kedy: 14. Apríl , 2008, 10:17:30 »

vlado
zvuk je dobry, viem si tam predsravit rychle solo, ale aj pomale, nieco ako Sound Garden...
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.