Valla
|
|
« kedy: 21. Apríl , 2008, 19:35:11 » |
|
velmi by ma zaujimalo co pouzivali v 70 za aparaty viem ze maju nejake hlavy ale vyzeraju ako han made
|
|
« Posledná zmena: 21. Apríl , 2008, 19:51:33 od Altostratus »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Apríl , 2008, 19:40:44 » |
|
dal by som do do inej sekcie, ale k aparatom sa nevyjadrim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Apríl , 2008, 19:53:46 » |
|
Dovolil som si premenovať a presunúť tému. Zdá sa mi, že začiatkom sedemdesiatych boli BS testovacou kapelou novej značky Laney.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Apríl , 2008, 19:56:59 » |
|
Hravali na Laney supergroups co bola kopia plexi Marshall akurat jeden odpor tam bol iny.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:03:15 » |
|
tak to je haluz ze laney a pritom plexina tomu sa hovori konkuencia lebo tie hlavy vyzerali ako hand made
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:19:26 » |
|
lebo tie hlavy vyzerali ako hand made nie, oni boli len tak strasne skarede ze vyzerali ako handmade.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:20:13 » |
|
hodte nejaku foto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:22:26 » |
|
Tommi Iomi hra stale na Laney myslím na VH100R
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:23:40 » |
|
nie, oni boli len tak strasne skarede ze vyzerali ako handmade.
no ale mne sa pacia aj ked su skarede
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:33:57 » |
|
Videl som nejaku telku kde hrali vsetci na Orange. Bolo to urcite zo zaciatku 70 rokov. chodi to na VH 1 Classic
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:35:07 » |
|
a jaku pesnicku?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:38:46 » |
|
To si zial nepamatam ale moze to byt Paraniod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:39:14 » |
|
Videl som nejaku telku kde hrali vsetci na Orange. Bolo to urcite zo zaciatku 70 rokov. chodi to na VH 1 Classic
pola to pesnicka iron man http://youtube.com/watch?v=FMmHX3WENHY
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:40:15 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 21. Apríl , 2008, 20:47:30 » |
|
to je ono. a vzadu moj Orange.
|
|
|