Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 20:30:13
Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Typ brnkátka  (Prečítané 113239 krát)
0 užívateľov a 30 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #240 kedy: 23. Marec , 2009, 23:18:41 »

davat tazke prachy za trso sa mi nejako zatial nechce :)

ale celkom seriozne by som potreboval zriesit jeden problem, tortexy su celkom fajn, ale aspon u nas ich dost malo dostat a spicku "rychlo" zodriem, co mi uz potom vadi. z toho titulu mi vyhovuju nylonove dunlopy jazz III, ale maju pre mna jeden nedostatok (aspon tych par kusov, co som si kupil), maju otrepy po opracovani strojom, co sposobuje suchotave pazvuky pri kontakte trsa so strunou a to mi vadi.. vie poradit niekto nejaku efektivnu metodu ako vyhladit a vylestit inkrimenovane miesta (hlavne v mieste dotyku trsa so strunou)? pokusy s pilnickami, jemnymi brusnymi kamenmi a smirglami, zatavenie neviedli k pozadovanemu vysledku..
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #241 kedy: 23. Marec , 2009, 23:21:41 »

davat tazke prachy za trso sa mi nejako zatial nechce :)

ale celkom seriozne by som potreboval zriesit jeden problem, tortexy su celkom fajn, ale aspon u nas ich dost malo dostat a spicku "rychlo" zodriem, co mi uz potom vadi. z toho titulu mi vyhovuju nylonove dunlopy jazz III, ale maju pre mna jeden nedostatok (aspon tych par kusov, co som si kupil), maju otrepy po opracovani strojom, co sposobuje suchotave pazvuky pri kontakte trsa so strunou a to mi vadi.. vie poradit niekto nejaku efektivnu metodu ako vyhladit a vylestit inkrimenovane miesta (hlavne v mieste dotyku trsa so strunou)? pokusy s pilnickami, jemnymi brusnymi kamenmi a smirglami, zatavenie neviedli k pozadovanemu vysledku..

zda sa mi ze riesis tazku kokotinu... nebude chyba skor v paprciach?
Zaznamenané

stoka!
hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #242 kedy: 23. Marec , 2009, 23:44:06 »

jednoznacne to bude v paprciach  ha ha ha nuz ja pouzivam sharp 1,05 a predtym som pouzival big stubby 2mm a ziaden problem som nemal ani s jednym ani s druhym
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #243 kedy: 23. Marec , 2009, 23:53:16 »

Az taka hlupost to nie je. Tiez mi to vadilo. Proste som tie hrany zosmirgloval a 2500-vkou som to vyhladil.

styrioci: Pokial chces trsatko, co sa takmer nederie, tak Dunlop Ultex.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #244 kedy: 24. Marec , 2009, 00:08:45 »

omg smirglovat trsatko je uz fakt HC Bavím sa skvele
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #245 kedy: 24. Marec , 2009, 09:00:07 »

pre niekoto kktina, pre ineho nie. mal som a mam aj trsa, ktore mi nevadili...ale tieto jazzIII mi sedia tvarom, velkostou aj hrubkou viacmenej, az na ten spominany problem...ale ak mi povies ako ovplyvnit paprcami to, ci trso drhne alebo nie, kvoli drsnej stycnej ploche, tak sa rad nehcam poucit..kebyze hram iba dz dz dz dz tak mi to nevadi, ale dost mi to vadi, ked chcem zahrat trsom ton s makkym attackom
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #246 kedy: 24. Marec , 2009, 09:50:08 »

styrioci viem presne o com hovoris!!! zle to odlievaju ci lisuju ci co s tym robia a su tam take bradavice od vyroby povacsinou..tiez som zvykol smirglom prebrusovat hrany.. resp svajciarskym nozikom upravovat hrany..som napriklad zistil ze s jazz 3 sa mi hra pomerne horsie a nemam taku kontrolu ako so stubby I (alebo je to dvojka do kelu..take priehladne cervene) tie jazz 3 sa  zvyknu zadrhavat pri hrani, co posobi rusivo..
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #247 kedy: 24. Marec , 2009, 09:53:20 »

styrioci viem presne o com hovoris!!! zle to odlievaju ci lisuju ci co s tym robia a su tam take bradavice od vyroby povacsinou..tiez som zvykol smirglom prebrusovat hrany.. resp svajciarskym nozikom upravovat hrany..som napriklad zistil ze s jazz 3 sa mi hra pomerne horsie a nemam taku kontrolu ako so stubby I (alebo je to dvojka do kelu..take priehladne cervene) tie jazz 3 sa  zvyknu zadrhavat pri hrani, co posobi rusivo..
praveze som narazil aj na jazz III, ktore bolo v tomto ok, tie plastove, ci co za material to je, priehladne stubby (ci uz big alebo jazz) mi nesedeli z toho titulu, ze sa rychlo zbrusila spicka..
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #248 kedy: 24. Marec , 2009, 15:43:46 »

bola to kktina  ha ha ha nasiel som najjemnejsi (jemnejsi ako ten, co som predtym skusal) brusny papier, aky som doma mal, a je to v pohode..na druhej strane sa ukazalo, ze az taka kktina to nebola viac ludi si potrpi na hladku spicku brnkatka  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #249 kedy: 25. Marec , 2009, 14:41:37 »

omg smirglovat trsatko je uz fakt HC Bavím sa skvele

zasrat s takou bezvyznamnou debatou 17 stran tiez.
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #250 kedy: 26. Marec , 2009, 13:32:27 »

Preto je najepsie si vybrat take, ktore je dostupne a netreba ho upravovat. Bol by pruser pre koncertom stratit trsatko a zacat brusit na podiu nove. Bavím sa skvele
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #251 kedy: 26. Marec , 2009, 14:04:44 »

Ak mám obľúbené trsátko, už je aj trochu vyhraté, sedí mi do ruky, tak je normálne ho semtam prebrúsiť jemným brúsnym papierom, aby sa odstránili nepatrné odreniny.
Niekto je zvyknutý len na nové, tak ich hneď vymieňa.

Ja hrám na mojom trsátku s jedným hrotom aj niekoľko mesiacov, takže ho priebežne obrusujem. Keď už je hrot malý a moc oblý, vymením ho za nový.
Zaznamenané

kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #252 kedy: 26. Marec , 2009, 14:14:27 »

Ak mám obľúbené trsátko, už je aj trochu vyhraté, sedí mi do ruky, tak je normálne ho semtam prebrúsiť jemným brúsnym papierom, aby sa odstránili nepatrné odreniny.
Niekto je zvyknutý len na nové, tak ich hneď vymieňa.

Ja hrám na mojom trsátku s jedným hrotom aj niekoľko mesiacov, takže ho priebežne obrusujem. Keď už je hrot malý a moc oblý, vymením ho za nový.

pocuj, mohol by si Tvoje trso pofotit a dat sem?
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #253 kedy: 26. Marec , 2009, 14:56:53 »

Pouzivam uz dlhe roky Ibanez Steve Vai brnkatka, hlavne ti biele ktore ma taky zdrsneny grip. Raz som ich len tak zo srandy vyskusal a uz s nimi hram stale. Objednavam to na cele balenia po 50 ks, to par mesiacov vydrzi :).
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #254 kedy: 26. Marec , 2009, 15:13:07 »

to si ich sypes rano do mlieka ze ti vydrzi 50 kusov zopar mesiacov?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 22 otázok.