Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:11:19
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Typ brnkátka  (Prečítané 113155 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #225 kedy: 18. Marec , 2009, 09:00:41 »

Ja pouzivam male Jazz III cervene. Su fenomenalne.

ja pouzivam cierne, na tychto mi vadi, ze su maksie ako  cierne.. ale nezoderu sa.. preco uz konecne nevyrobia take ake chcem ja!!! Som metlak
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #226 kedy: 18. Marec , 2009, 09:17:47 »

po všetkom experimentovaní a hľadaní som došiel na to, že trsátko so mňa gitaristu nespraví.

ale používam ultex 1.14 alebo krokodílové dunlopy 1.5 alebo 1.14. dakedy som hrával jazz3, sharp, všetko možné.

a úplne popiči trsátko by bolo big stubby, keby nemalo tú jeblú priehlbinu v strede. sa mi to vrtí moc v ruke potom.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #227 kedy: 18. Marec , 2009, 09:43:56 »

po všetkom experimentovaní a hľadaní som došiel na to, že trsátko so mňa gitaristu nespraví.
to nie, ale je to o pohodli pri hre. tak ako ma niekto rad tenke spachtlove krky, tak mne sa na ne nehra dobre...
Zaznamenané
johnzo
stály hosť

« Odpoveď #228 kedy: 18. Marec , 2009, 09:48:41 »

to nie, ale je to o pohodli pri hre. tak ako ma niekto rad tenke spachtlove krky, tak mne sa na ne nehra dobre...

tak jasné, ale zas je to dosť o zvyku, či trsátko, či krk, či snímače. pokiaľ to splňa isté štandardy(neviem si predstaviť uber shreddera s 0.30 trsátkom)  Na zdravie! 

chcel som len povedať, že je dôležitejšie cvičiť ako riešiť, či sa mi bude s trsátkom s ťavého hrba hrať lepšie alebo nie  Zdravíčko
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
[/quot
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #229 kedy: 18. Marec , 2009, 09:56:27 »

(neviem si predstaviť uber shreddera s 0.30 trsátkom)  Na zdravie! 

to ani ja  Bavím sa skvele
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #230 kedy: 18. Marec , 2009, 11:39:45 »

používam ultex 1.14
Musim priznat, ze som za k nemu zase vratil z Jazz II. Na zdravie! Vzdy som sa k nemu zatial vratil. Len skoda, ze nevyrobia aj hrubsie nez 1,14mm.

a úplne popiči trsátko by bolo big stubby, keby nemalo tú jeblú priehlbinu v strede. sa mi to vrtí moc v ruke potom.
Ved aj take su a volaju sa Stubby. Bavím sa skvele Budu asi ale o chlp mensie:

Zaznamenané

johnzo
stály hosť

« Odpoveď #231 kedy: 18. Marec , 2009, 11:46:39 »

Musim priznat, ze som za k nemu zase vratil z Jazz II. Na zdravie! Vzdy som sa k nemu zatial vratil. Len skoda, ze nevyrobia aj hrubsie nez 1,14mm.

to je malá chujovina, tým už hrať neviem.

inak ultex je imho dokonalé trsátko. mám pocit, že sa nedá zodrať, nešmýka sa, má taký fajn feel... a menej dokonalé je krokodílové tiež od dunlopu, to má jedinú nevýhodu, derie sa brutálne rýchlo, po jednej skúške sa mení na speedpick  :)  Na zdravie!
Zaznamenané

[/quot
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #232 kedy: 18. Marec , 2009, 11:50:58 »

tie su velkostou aj tvarom podobne jazz III, ale vadil mi na nich ten material. spicka sa rychlo zodrela a potom to vydavalo pri kontakte so strunou taky hnusny zvuk.. nieco na styl pick scrape. nieco na ten styl, ale z ineho materialu by som rad vyskusal...
« Posledná zmena: 18. Marec , 2009, 11:51:35 od styrioci » Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #233 kedy: 18. Marec , 2009, 23:47:13 »

neviem, ale pozriem v hudobninach, ci popri beznych maju aj nieco nezvycajne :)
asi si budem musiet nechat zajst chut, pochodil som dnes hudobniny a prd...sama najbiednejsia klasika.. jedine ze by niekto objednaval z thomanna nieco a pribalil by si 3 trsatka pre mna  ha ha ha
« Posledná zmena: 18. Marec , 2009, 23:51:57 od styrioci » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #234 kedy: 19. Marec , 2009, 13:32:25 »

ja som si vcera kupil Paul Gilbert pick... zatial najlepsie co som mal, hra sa mi s nim este lepsie ako s Jazz III Na zdravie!
Zaznamenané
jazz
nováčik
*
Príspevkov: 58

« Odpoveď #235 kedy: 19. Marec , 2009, 18:28:43 »

asi si budem musiet nechat zajst chut, pochodil som dnes hudobniny a prd...sama najbiednejsia klasika.. jedine ze by niekto objednaval z thomanna nieco a pribalil by si 3 trsatka pre mna  ha ha ha
Velmi dobra stranka na objednavanie brnkatok z Nemecka www.plectronic.com
Cca do tyzdna pride obalka priamo na adresu domov, velky vyber beznych aj custom picks
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #236 kedy: 19. Marec , 2009, 18:39:44 »

ja som si vcera kupil Paul Gilbert pick... zatial najlepsie co som mal, hra sa mi s nim este lepsie ako s Jazz III Na zdravie!

tie su vyborne, istu dobu som hral iba z nimi, ibanez dokonca robi presne tu istu velkost ale s takym ako keby smirglom na sebe, mne sa to pacilo lebo sa mi dost potia ruky a sa to malo smykalo
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #237 kedy: 19. Marec , 2009, 18:46:32 »

Velmi dobra stranka na objednavanie brnkatok z Nemecka www.plectronic.com
Cca do tyzdna pride obalka priamo na adresu domov, velky vyber beznych aj custom picks
vies odporucit aj nieco hrubsie s ostrejsim spicom, co tam maju (som lenivy preklikavat sa tym mnozstvom, co tam maju)? postovne vyjde kolko u nich? tie tovje gibsy jazz som si vsimol, ze cca 15 ojro za jedno trso, celkom dost. co je na nich take special?
Zaznamenané
mcmaros
stály hosť
Príspevkov: 1173

Max for President!

« Odpoveď #238 kedy: 19. Marec , 2009, 19:57:29 »

Aj mna to zaujalo. Kolko to postovne vyjde? Fajne su tie kovove: striborne, zlate a platina. Presne take som zhanal. :)
« Posledná zmena: 19. Marec , 2009, 20:04:46 od mcmaros » Zaznamenané

jazz
nováčik
*
Príspevkov: 58

« Odpoveď #239 kedy: 20. Marec , 2009, 00:06:30 »

vies odporucit aj nieco hrubsie s ostrejsim spicom, co tam maju (som lenivy preklikavat sa tym mnozstvom, co tam maju)? postovne vyjde kolko u nich? tie tovje gibsy jazz som si vsimol, ze cca 15 ojro za jedno trso, celkom dost. co je na nich take special?
Postovne myslim 2EUR.  Najlepsie objednavat toho viac samozrejme...
Tie Wegen pics su zaujimave materialom, chlapik na tom dost dlho pracoval a vyvijal, inak som si s nim pisal on je original modelar  Som za vodou kámo
Super je, ze vydrzia veeelmi dlho a maju velky sound - proste nemusis s nimi do strun rubat, len brnkas a samo o sebe to hra hlasnejsie ako s beznymi picks. Uz som toho s brnkatkami odexperimentoval, tieto su ZATIAL naj Žmurk
Zaznamenané
Strán: 1 ... 14 15 [16] 17 18 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.