iMbUS
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3277
|
|
« Odpoveď #75 kedy: 24. November , 2005, 11:41:43 » |
|
Punisher hej viem o com hovoris Niekde dam brnkatko a o minutu tam proste nieje. Ale uz som sa poucil a v zadnom vacku v rifliach nosim stale 3, potom v penazenke medzi drobnymi mam jedno, v gitarovom kufri je tiez nejake hodene a na stole sa mi povaluje tak 5. momentalne mam bohaty vyber, mam tu mojich krokodilovych dunlopov, nejaky fender, malmsteenove brnkatko a brnkatka od chlapikov z helloweenu tie krokodilove 1.14 modre som zistil ze sa dost rychlo zosuchaju. Ale vyhadzovat ich nebudem ale zoberem nejakych 5 na koncert a budem hadzat medzi ludi
|
|
|
Zaznamenané
|
Mame nejake novinky. MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
|
|
|
sanraal
náhodný pocestný
Príspevkov: 78
|
|
« Odpoveď #76 kedy: 24. November , 2005, 11:53:41 » |
|
dunlop .88 :-) ma take vzorkovanie takze je drsne, a ked clovek ma mokre ruky lebo si ich pooblieval pivom trsatko mu nevypadne... a tiez som sa uz davno naucil davat si trsatka do malickeho vrecka na vsetkych rifliach co mam :-) to vrecko je na to stvorene... a tak zakazdym ked sa obleciete do nohavic mate zaruku ze mate trsatko pri sebe, a dokonca sa im ani nic nestane ked ich vyperiete :D
|
|
|
Zaznamenané
|
Keep on rockin in the free world! :-D
|
|
|
Mr.Lado
|
|
« Odpoveď #77 kedy: 24. November , 2005, 20:03:11 » |
|
neni nad vacsiu radost ked si najdeme stratene trsaaaatko to je radosti xixi
|
|
|
Zaznamenané
|
Sex, Gitary a Nu-Metal
|
|
|
Gazda
|
|
« Odpoveď #78 kedy: 24. November , 2005, 20:09:07 » |
|
Ja hravam uz styri mesiace so svojim oblubenym trsatkom, ktore som nasiel na pumpe a nikdy sa mi nastastie nestratilo.
|
|
|
Zaznamenané
|
...If the amp wasn't made to be played cranked to the max, then it wasn't made like a Marshall.
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #79 kedy: 25. November , 2005, 22:55:38 » |
|
ja by som sa rad vratil k tomu plstenemu trsatku. existuje to este? ci to bolo za komacov iba? lebo hrat na basu trsatkom a aby to znelo priblizne ako prsty, to je parada. mam na jednej ruke nechty a tak na basu to moc nejde.... takze, kde to zozeniem? !!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #80 kedy: 28. November , 2005, 22:07:12 » |
|
ja som dostal do ruky brnkatka z Ameriky FirstACT a som si na nich zvykol....umele... neohybaju sa... doporucujeme... ale uz som ich vsetky zbrusil :lol: a na v SR som ich este nevidel ..no ale ted som dostal do ruky 3 cierne nylonky jednotkove Dunlop a v poho. Hra sa s nimi celkom fajn... Mimochodom Kto tu ma skusenosti s brnkatkami Malmsteena... xcel by som skusit co je to zac .. :silly:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #81 kedy: 20. Január , 2006, 12:55:56 » |
|
Dostalo sa mi do ruk brnkec > Fender Heavy, najlepsie s ktorym som sa do teraz stretol!!! Od teraz nerozlucna dvojka.... Je to take pestrofarebne, matne, tvrde asi 1.15 ... DOPORUCUJEM
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ondro
|
|
« Odpoveď #82 kedy: 20. Január , 2006, 13:46:55 » |
|
no ja mam momentalne v oblube jim dunlop krokodila 1,14 ,take modre..spokojnost..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Roberto
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3467
|
|
« Odpoveď #83 kedy: 20. Január , 2006, 14:02:44 » |
|
astaroth777 napísal:ja som dostal do ruky brnkatka z Ameriky FirstACT a som si na nich zvykol....umele... neohybaju sa... doporucujeme... ale uz som ich vsetky zbrusil :lol: a na v SR som ich este nevidel ..no ale ted som dostal do ruky 3 cierne nylonky jednotkove Dunlop a v poho. Hra sa s nimi celkom fajn... Mimochodom Kto tu ma skusenosti s brnkatkami Malmsteena... xcel by som skusit co je to zac .. :silly: Malmsteen hra na Delriny 1.5mm fialove.
|
|
|
Zaznamenané
|
“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel
"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
|
|
|
A.J.
|
|
« Odpoveď #84 kedy: 20. Január , 2006, 14:15:37 » |
|
jim dunlop jazz 3..odkedy s nim hravam,spokojnost nadovsetko
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Altostratus
|
|
« Odpoveď #85 kedy: 20. Január , 2006, 14:18:26 » |
|
Jim Dunlop heavy 1,5mm
Odkedy s nim hravam, citim sa pocas svojich dni ovela sebaistejsie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
A.J.
|
|
« Odpoveď #86 kedy: 20. Január , 2006, 14:24:30 » |
|
Altostratus napísal:Jim Dunlop heavy 1,5mm
Odkedy s nim hravam, citim sa pocas svojich dni ovela sebaistejsie a kedy mas svoje dni?:lol: :lol: :lol:
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #87 kedy: 20. Január , 2006, 21:38:00 » |
|
A.J. napísal:Altostratus napísal:Jim Dunlop heavy 1,5mm
Odkedy s nim hravam, citim sa pocas svojich dni ovela sebaistejsie a kedy mas svoje dni?:lol: :lol: :lol: podla mna tak od 13-14 rokov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Hosť
|
|
« Odpoveď #88 kedy: 20. Január , 2006, 21:43:04 » |
|
Altostratus napísal:Jim Dunlop heavy 1,5mm
Odkedy s nim hravam, citim sa pocas svojich dni ovela sebaistejsie To zni jak reklama na always , naozaj vies s cim hravas :silly: Naposledy upravil astaroth777, : 20.01.2006 o 21:43
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #89 kedy: 20. Január , 2006, 22:28:04 » |
|
ondro napísal:no ja mam momentalne v oblube jim dunlop krokodila 1,14 ,take modre..spokojnost.. presne tak, super brnkatka
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
|