Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 19:22:58
Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Typ brnkátka  (Prečítané 113176 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #375 kedy: 26. Máj , 2011, 07:30:50 »

som mal tiez chvilu z achatu aleob z coho.. od boogiestana... nepacilo sa mi az tak ako to hralo na skresleni, to plonkave dzoin dzoin pri kazdom udere strun znelo hrozne.. jak 80s thrash
Zaznamenané

sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #376 kedy: 26. Máj , 2011, 07:36:24 »

som mal tiez chvilu z achatu aleob z coho.. od boogiestana... nepacilo sa mi az tak ako to hralo na skresleni, to plonkave dzoin dzoin pri kazdom udere strun znelo hrozne.. jak 80s thrash

Tak to nebol pravy achat Bavím sa skvele
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #377 kedy: 26. Máj , 2011, 07:38:55 »

len pre svoju hrubku premna nehratelne.
ma to viac ako 5mm? :)
Zaznamenané
sevo
stály hosť
Príspevkov: 995

« Odpoveď #378 kedy: 26. Máj , 2011, 07:44:03 »

ma to viac ako 5mm? :)

Fuuu, neviem uz. Ale bolo dost tlste
Zaznamenané

...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo
sa take už nerobí...
matus
pravidelný návštevník
Príspevkov: 323

« Odpoveď #379 kedy: 22. Jún , 2011, 18:22:41 »

Takze nakoniec som 0,88 sharp kupil odtialto: http://hudebninastroje.hys.cz/?p=productsMore&iProduct=86
V trnave a v made ako tu niekto pisal mavali, ale momentalne vobec nie a ani zatial necakaju...Kupil som preto do zasoby, typek z ceska bol ustretovy, takze pohodicka. To len na margo, ak ich nahodou este zhanas  Na zdravie!
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #380 kedy: 22. Jún , 2011, 18:40:47 »

Takze nakoniec som 0,88 sharp kupil odtialto: http://hudebninastroje.hys.cz/?p=productsMore&iProduct=86
V trnave a v made ako tu niekto pisal mavali, ale momentalne vobec nie a ani zatial necakaju...Kupil som preto do zasoby, typek z ceska bol ustretovy, takze pohodicka. To len na margo, ak ich nahodou este zhanas  Na zdravie!
Jasne, zhanam. :)

Vdaka za tip, len skoda, ze postovne vysoke. Sak budem v Cechach zachvilu, tak snad niekde kupim.

Na zdravie!
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #381 kedy: 22. Jún , 2011, 21:21:22 »

prave som objednal dunlop čo je z eloxovaného leteckého hliníka... :D som zvedavy čo to bude... očakavam akurat dravejši kovovy zvuk...

tak ako to hrá?
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #382 kedy: 23. Jún , 2011, 02:01:53 »

tak ako to hrá?

tak to hra že po troch mailoch mi muziker zavolal že nič z toho čo som objednal nema na sklade... skoro po mesiaci.. a v osobnej zone som mal pri objednavke status " vybavené " , a pri telefonate sa mi snažili ponuknuť alternativu v objednanym veciam.. čiže ho nemam.. a toto mi muziker spravil už asi 3x ... a stale to odškodnuje niejakou zlavou...asi pred 4 rokmi mi poslali efekt (Grunge- digitech) bez zlavy.. aj ked bola zlava.. napisal som im tak mi povedali že na dalšom nakupe budem mať zlavu 15% tak som objednal ZOOM G2 ktory tyžden po objednani zlacnel na tu cenu za ktoru som ho mal už aj so zlavou  ?§!., potom raz som objednal puzdro, aj niejake veci este... ostatne veci prišli.. tak som myslel že puzdro este nemali na sklade tak že ho pošlu neskôr.. zase po mesiaci im pišem že kde je puzdro. 1. mail ignoracia , 2. mail ignoracia , 3. mail odpoved že to je prvy mail ktory im prišiel čo je hluposť lebo som odpovedal na ten isty mail,,.. potom mi zatelefonoval.. a klamal že sa mi snažil dovolať.. nemal som ani nepriaty hovor z takeho čisla ani so žiadneho ineho čo nemam v kontaktoch, no a ich odpoved bola že ja som to ani neobjednal.. aj ked som to mal na PDF fakture... a on mi poslal taku istu PDF fakturu ked objednaneho puzdra, nakonec asi priznali chybu dali mi zlavu 40% na celkom v pohode puzdro. ... proste muziker ma tolko krat sklamal že už od neho asi nikdy nič neobjednam
« Posledná zmena: 23. Jún , 2011, 02:02:58 od Duger » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #383 kedy: 23. Jún , 2011, 07:24:48 »

...
... proste muziker ma tolko krat sklamal že už od neho asi nikdy nič neobjednam
Neviem, co si pisal, ale k tejto vete dodam, ze je to zaujimave, lebo PRE MNA je Muziker jeden z naj internetovych obchodov, ake poznam.

To, ze mi pride na druhy den tovar je samozrejmost (zatial vzdy vsetko a bolo toho vela), vzdy som dostal najlepsiu cenu (vzdy na vsetko a bolo toho vela), vyborna komunikacia cez telefon - x krat mi dali zlavu, atd...atd... JA som s Muzikerom spokojny. :)
Zaznamenané

Luk@s
pravidelný návštevník
Príspevkov: 299

« Odpoveď #384 kedy: 23. Jún , 2011, 07:36:49 »

tak ako to hrá?

ja ho pouzivam asi pol roka, kde sa to da kupit? chcel by som viacero.
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #385 kedy: 23. Jún , 2011, 07:49:32 »

na saitenmarkt.com som videl tie brnkatka
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #386 kedy: 23. Jún , 2011, 08:01:20 »

Neviem, co si pisal, ale k tejto vete dodam, ze je to zaujimave, lebo PRE MNA je Muziker jeden z naj internetovych obchodov, ake poznam.

To, ze mi pride na druhy den tovar je samozrejmost (zatial vzdy vsetko a bolo toho vela), vzdy som dostal najlepsiu cenu (vzdy na vsetko a bolo toho vela), vyborna komunikacia cez telefon - x krat mi dali zlavu, atd...atd... JA som s Muzikerom spokojny. :)

keby som mal tiež take skusenosti nestažoval by som sa :)
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #387 kedy: 23. Jún , 2011, 08:06:40 »

Stastny to clovek :), mozno teraz je ta skusenost uz takato, a aj ked nemam dovod nadavat na Muziker (kedze tam nic nekupujem :) ), ale v minulosti som veru moc dobre skusenosti nemal.
Napr. kupil som si yamaha UD stomp (dost drahy delay), dostal som POSKRIABANY demo kus so slovami ze ved funguje :) a to som doma este zistil ze mi k tomu dali zhoreny zdroj. Nakoniec sa to po par tyzdnoch vyriesilo a dostal som novy kus, ale tak taketo veci by sa vobec nemali stavat. Davno davno som si tam dokonca objednal aj gitaru, ktoru samozrejme hned objednali v Made (kedze to bol Ibanez na tu znacku mala zastupenie v tom case len Mada). Dostal som akoze dobru cenu, v Klangfarbe som dostal cenu este lepsiu, Mada mi ju dorovnala, cize nakoniec spokojnost a objednavku v Muzikeri som uspesne zrusil :). Ale to bolo naozaj dost davno.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #388 kedy: 23. Jún , 2011, 12:49:05 »

keby si si prečítal celý jeho článok, tak by si vedel, čo písal.. Žmurk

Mal som podobné skúsenosti, ako Duger, aj veľa mojich známych. Verím, že sa snažia takéto veci už naprávať. Aj keď ktovie, nenakupoval som tam už veľmi dlho..
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #389 kedy: 23. Jún , 2011, 12:55:38 »

ja ho pouzivam asi pol roka, kde sa to da kupit? chcel by som viacero.

a ako si spokojný?  Potrebujem tvrdý materiál, ktorý dobre reaguje na strunu, nešúcha ju moc a vydá silný a zvonivý tón.

Vyrobil som si posledne v Malage hroty na moje trsátka (dokonca jedno celé) z mušlí. Podobný materiál asi ako kosť. Sú veľmi tvrdé a pri tom krehké. Keď chcem ulomiť presný menší kúsok, tak sa rozdrobujú. Pri obrusovaní to zas trvá večnosť, ide to naozaj ťažko. Aspoň dlhšie vydržia pri hraní. Foto dodám, keď ich pofotím..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 31 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.082 sekund, 23 otázok.