|
hyenik
|
|
« Odpoveď #421 kedy: 09. November , 2011, 09:58:57 » |
|
raz som sa k podobným alebo tým istým dostal. Mohlo by to byť ok, keby som si vedel povedať pri výrobe, ako to chcem mať presne, aký sklon hrotu, akú hrúbku a materiál. Tí, čo si chcú vyskúšať hrať s palcovým trsátkom, by som to odporučil na test. Tu pridávam aspoň 2 fotky z výroby hrotov a skoro celého trsátka z mušlí. Vedľa je zbierka úlomkov potencionálne vhodných na výrobu. Dokončil som dnes ďalšie 2 trsátka z mušlí, lebo mi ešte lepšie sadnú na palec - lepšie ho tvarujú - ako rovné pôvodné trsátko. Na pive, alebo na nejakom koncerte ukážem.. Dokonca je tam jedno, na ktoré som vyskúšal sklenený hrot, ale nebolo to dobré. paradni lidova tvorivost Ja jsem dycky problem s palcovym prstynkem a pomohlo mi to vyresit tenhle gadget http://www.strum-n-comfort.com/crossoverpickproducts.htmlnejvic mi sedi Kodiak, paskem si to dotahnu presne jak potrebuju, sharktooth mi prisel trochu vachrlatejsi, i kdyz princip je stejny.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #423 kedy: 09. November , 2011, 12:54:30 » |
|
paradni lidova tvorivost Ja jsem dycky problem s palcovym prstynkem a pomohlo mi to vyresit tenhle gadget http://www.strum-n-comfort.com/crossoverpickproducts.htmlnejvic mi sedi Kodiak, paskem si to dotahnu presne jak potrebuju, sharktooth mi prisel trochu vachrlatejsi, i kdyz princip je stejny. skúšal som všetko možné, ale už som sa dúfam v tejto poslednej mojej variante ustálil.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #424 kedy: 27. November , 2011, 12:32:07 » |
|
lidova tvorivost z ameriky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #425 kedy: 28. November , 2011, 12:37:13 » |
|
ja by som tiez potreboval trsatko ktore mam pevne pripevnene o prsty v spravnej pozicii, lebo sa mi casto trsatka zvyknu smykat, aj ked zalezi od povrchu...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pelko
|
|
« Odpoveď #426 kedy: 28. November , 2011, 14:17:24 » |
|
som na tom rovnako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
C3llario.HQ
|
|
« Odpoveď #427 kedy: 28. Marec , 2012, 13:55:15 » |
|
Ja hrávam všetko na 0.73 oranžových Dunlopoch a keď dáku rýchlu punkovicu tak sa mi to najlepšie hrá s tými bielimi papierovými Dunlopami 0.46
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #428 kedy: 29. Marec , 2012, 08:28:35 » |
|
inak proti sklzu vsetkych plastovych brnkatiek pouzivame u nas v skusobni rychlu upravu letovackou. konkretne tie moje male cierne ostre dunlopy (1.14) nou vobec nie je sanca prepalit. horucim hrotom sa iba urobia diagonalne ryhy a drzi sa to potom uplne luxusne. da sa to aj nozikom, ale je to ovela otravnejsie.
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #429 kedy: 29. Marec , 2012, 08:53:35 » |
|
....napríklad Brain sa nešmýkajú vôbec, ale nevyhovovala mi ich veľkosť tak som skúsil Dunlop nylon max grip jazz III a totálna pecka, ale tie sú 1.38mm a pre troška agresívnejší zvuk mám Pickboy, tieto http://www.saitenmarkt.com/Pickboy+Ceramic+Mega+Grip+Pick+100.htm vraj keramické zvuk pri hre s nimi je agresívnejší, rezavejší a jasnejší....
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
Sergio
|
|
« Odpoveď #430 kedy: 29. August , 2012, 10:38:33 » |
|
ruzove tenke dunlop korytnacky
|
|
|
Zaznamenané
|
I am a lefthanded guitarist like Tony Iommi or Jimi Hendrix :D
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #431 kedy: 13. Október , 2012, 17:09:35 » |
|
nieco pre Pitu-a chrisbroderick.com/blog/store/
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #432 kedy: 13. Október , 2012, 19:47:52 » |
|
nieco pre Pitu-a chrisbroderick.com/blog/store/ Ja mám svoje.. Inak v auguste ma kontaktoval jeden výrobca a hneď potom mi aj poslal na ukážku celú sériu jeho výrobkov. Tak možno aj k nim spravím nejaké video. http://www.strum-n-comfort.com/Ale s mojim som najspokojnejší, len vymyslieť nejakú výrobu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #433 kedy: 13. Október , 2012, 22:34:05 » |
|
dal sem si zas to video, a krome celkove vysoke urovne, znovu vypichnu tu bombu (vymena za jizdy), to je paradicka. ja jsem si ted zlomil nehet, takze me to donutilo improvizovat a na svuj kodiak crossover pick predvedu na gitariade .... na basu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #434 kedy: 13. Október , 2012, 23:21:43 » |
|
dal sem si zas to video, a krome celkove vysoke urovne, znovu vypichnu tu bombu (vymena za jizdy), to je paradicka. ja jsem si ted zlomil nehet, takze me to donutilo improvizovat a na svuj kodiak crossover pick predvedu na gitariade .... na basu No škoda, že nie som na Slovensku. Ale budúci rok na jeseň by som mal byť, tak snáď sa uvidíme na Gitariáde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|