midnightstranger
|
|
« kedy: 17. Máj , 2005, 08:03:40 » |
|
Len by ma tak zaujímalo, aký typ brnkátok používate a hlavne prečo. Ja používam Jim Dunlop BlackGold 1 mm, pretože má ostrý špic, dobre sedí v ruke a má jasný tón. Nevýhoda je, že ho neviem dostať kúpiť inde ako v Blave...
|
|
|
Zaznamenané
|
Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte.
|
|
|
guitman
otec
miestny štamgast
Príspevkov: 1986
guitman
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 17. Máj , 2005, 08:06:08 » |
|
Myslím že sa to tu už rozoberalo mne najviac po nainfikovaní Locksmithom vyhovuje Jazz III Jim Dunlop, maličké skvelé.S vežkým nedokážem hrať.
|
|
|
Zaznamenané
|
tatko fóra
|
|
|
joe_yaanosheeck
náhodný pocestný
Príspevkov: 83
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 17. Máj , 2005, 10:47:18 » |
|
jazzIII dobre, ale pred asi 2 mesiacmi som natrafil na JD stubby (nie big stubby) je to velke asi ako jazzIII ale hrubka 3mm uplne super
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 17. Máj , 2005, 11:22:16 » |
|
Používam Dunlop krokodíla 2.0 mm. Vežmi dobré na pekný mäkký tón aj rýchle hranie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jurixon
náhodný pocestný
Príspevkov: 80
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 17. Máj , 2005, 13:29:37 » |
|
Ja Big Stubby 2.0.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 17. Máj , 2005, 14:50:07 » |
|
Uplne najviac sa mi nepacia trsatka, ktore maju v strede priehlbinu. Asi na lepsie drzanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 17. Máj , 2005, 15:30:54 » |
|
Sede 0,88mm Dunlop alebo sede 0,88mm George Dennis - su rovnake... Inak nie je to o brnkatku, ale o zvyku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Iggy
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 17. Máj , 2005, 15:52:10 » |
|
Jim Dunlop Jazz III, tie cervene (cierne sa rychlejsie zodieraju). a minule som u vadima skusal take velke kravy v tvare rovnostranneho trojuholnika, a tiez sa to s nimi celkom dalo. J3 je ale imho najlepci, bo ma najostrejsi spic
|
|
|
Zaznamenané
|
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde. ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 17. Máj , 2005, 16:24:48 » |
|
guitman: hehe. ja som taky infekcny... brnkatka to je moja vasen:combo:. vyskusal som ich strasnu kopu az som zakotvil na jazzIII. hral som aj na take biele, alebo aj cierne dunlopy co mali uplne ostry spic, ale nebolo to bolo dobre len na metalove palm mutingove riffy. stubby akehokolvek druhu sa mi velmi nepacia. si drahe, maju nepochopitelnu priehlbinu a najma maju skaredy zvuk pri dotyku na strunu. tak to hnusne cinkne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 17. Máj , 2005, 19:44:31 » |
|
Pitu: dunlop krokodil, 2mm je myslim zleeny /tmavozeleny/. je to fayn brnkatko, len ma jednu strasne blbu vlastnost - ryclo sa osucha a uz sa s nim hra /ked je oble/ ovela horsie odporucam Dunlop nosorozec. je to podorne jak ten krokidil, lenze sa takmer vobec /v porovnani s krokodilom/ nesucha ...som tu celu ZOO vymenoval :hairy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 17. Máj , 2005, 20:30:09 » |
|
Neviem, ktorý je nosorožec, rovnaká je ešte aj korytnačka. Keď také niekde majú, kupujem viac kusov, lebo je vežmi málokedy tento typ k zohnaniu. Niekedy aj viac ako rok ho nikde nemajú.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 17. Máj , 2005, 21:32:10 » |
|
Pitu: hehe, jasne, este aj korytnacka je ) ale fakt skus toho nosorozca. ja mam 1,14. a vydrzi dlhsie ako sotatne typy brnkatok
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 17. Máj , 2005, 23:45:13 » |
|
Daj vedieť, kde ho majú, ale minimálne 2.0 mm.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Darthez
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 18. Máj , 2005, 14:14:58 » |
|
Pitu, ono ta 1,14 je dost tvrda, akurat nie je taka hruba, ale co sa tvrdosti tyka je to to iste. maju ho v Auparku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
guitarist
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 18. Máj , 2005, 15:54:28 » |
|
Je to predsa len rozdiel Darthez. Ale ani tam 2.0 nemali, keď som sa naposledy pýtal, asi v priebehu tohoto týždňa tam pôjdem opäť, tak uvidím.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|