Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
02. December , 2024, 23:39:00
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TC ELECTRONIC G-SHARP  (Prečítané 3821 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 02. Jún , 2008, 22:34:41 »

alebo aspon vysvetlenie na co je gombik killdry.

Killdry je prepinanie dvoch roznych chovani sa bypass, Killdry On(teda zapnuty) znamena ze sa Bypass chova ako Mute, cize nejde cez G-Sharp ziaden signal, Killdry Off (vypnuty) znamena ze bypass je bypass :), cize signal prechadza nesprocesovany.

Viem ze sa G-Sharp predava aj s tym prepinacom, niekde sa mi to tu povaluje :).
G-Sharp je ozaj len taky jednoduchsi procesor, ale ma par peknych delayov, chorusov, flangerov a hlavne reverbov.

Kamarat ma G-Force a ja pouzivam G-System, su to vyborne efektove procesory, hlavne G-system je vyborne vymysleny. Su to vlastne dva procesory v jednom, pouzivam to v setupe gitara>G-system>zosilovac>send na efektovej slucke>G-system>return do zosilovaca, takze si mozem vybrat ktore efekty maju byt pred a ktore za zosilovacom. Ma to aj kopu inych vychytavok, ak by to niekoho zaujimalo, mozem popisat.
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #16 kedy: 02. Jún , 2008, 23:36:18 »

Mne dnes dosiel G-Sharp z thomann.de co som tak nevedel dockat a som velmi spokojny. Za 129eur si nic lepsie neviem predstavit do efektovej slucky. vsetkemu som pochopil vsetko hra tak ako ma  Ja som čert.. s G-switchom apostovnym ma to vyslo 6000Sk cisto nove.V cechach ho maju takto komplet za 10500. Zajtra idem do skusobne a odskusam vkapele akobude niet uz sa tesim.
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #17 kedy: 03. Jún , 2008, 16:12:45 »

Killdry je prepinanie dvoch roznych chovani sa bypass, Killdry On(teda zapnuty) znamena ze sa Bypass chova ako Mute, cize nejde cez G-Sharp ziaden signal, Killdry Off (vypnuty) znamena ze bypass je bypass :), cize signal prechadza nesprocesovany.

nie tak celkom - killdry sa pouziva ked mas paralelnu efektovu slucku, a mas na zosilovaci samostatny potenciometer ktorym ovladas pomer cisteho\efektovaneho zvuku
ked mas slucku seriovu, tak killdry nezapinaj
Zaznamenané
Lario1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #18 kedy: 24. Jún , 2013, 17:08:14 »

Predáva sa ešte ten G-sharp? Neviem ho nikde na e-shopoch nájsť. Kolegovi z kapely by sa hodil do racku...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #19 kedy: 24. Jún , 2013, 18:31:08 »

uz je minimalne rok/dva out of production
Zaznamenané
Lario1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #20 kedy: 24. Jún , 2013, 18:34:44 »

Škoda toho, vyzeralo to ako veľmi slušná jednoduchšia alternatíva k majoru...
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #21 kedy: 24. Jún , 2013, 19:32:23 »

treba vystriehnut bazare, chodi to pouzite okolo 150 aj menej, nedavno som jeden videl..
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.068 sekund, 24 otázok.