franni
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 18. Jún , 2008, 21:12:42 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 18. Jún , 2008, 21:14:27 » |
|
co ta lampa prva?to je asi prvni zesilovaci,myslis nejakou oscilaci a tak,ne?velke zesileni,no jsem zvedavej ak to dam do kupy,ci to pojde
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 18. Jún , 2008, 21:23:02 » |
|
ono vacsinou plati, ze prva lampa je najnachylnejsia na rusenie, preto sa tieni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 18. Jún , 2008, 21:26:18 » |
|
hej,to jsem si myslel,jsem zvedavej na ten zdroj,ted jsem experimentoval a 50w trafa jsem dostal 550,coz jsem si myslel ze by se hodilo pro slo,ale 50w je malo,mam ty traficka 100w,tak udelam ten samej zdroj jako ted,jen se bojim brumu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 18. Jún , 2008, 21:33:35 » |
|
preco brumu, z akeho dovodu. musis trafa umiestnit vhodne na sasi. takisto ako valla pisal, nemal by si mat zemne slucky, to znamna, ze zem sa nikde neuzatvara. taky priklad ( zem tahas zo zdroja, ides na plosak -> odtial na konektory -> a odtial nejakym nedopatrenim spat na zdroj, alebo na plosak. ) stava sa aj to, ze mas konektory s kovovymi zavitom na uchytenie a potom na ne este pripojis signalovu zem a este aj sasi pripojis na signalovu zem...treba sa s tym pohrat.
|
|
« Posledná zmena: 18. Jún , 2008, 21:34:03 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 18. Jún , 2008, 22:19:31 » |
|
jo presne tak taky isty problem na arzene lebo zle tahana zem ked to spravis na jeden potencial npr ako to robi marshall na potenciometroch nemozes mat problem.
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 18. Jún , 2008, 22:30:40 » |
|
Nerozumiem "50w trafa jsem dostal 550" 50W = malo A o kolko je podla teba 100W viac ? Predpokladam ze to je trafo z dakej Mono 70. Tak to da pri full Ua 500V 2xEL34 takych 70Watt. To je malo ? to je tak ze z 50W zosika co ma trafko dostane 550V a to sa mu zda malo na 100W zosik ako som to pochopil kua a ja som z trafami music 70 nikdy nedostal 70W jak mozne
|
|
« Posledná zmena: 18. Jún , 2008, 22:31:54 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 18. Jún , 2008, 22:33:37 » |
|
¨ja nepisu ze z toho nedostanu to same,ale slo 100w a jcm 800 je trochu jine,co?nebo ne?jdu spat,cus
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 18. Jún , 2008, 22:35:39 » |
|
¨ja nepisu ze z toho nedostanu to same,ale slo 100w a jcm 800 je trochu jine,co?nebo ne?jdu spat,cus
koncak to ma ten isty iba preampy su ine a slodano je hi gain a JCM 800 nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 21. Jún , 2008, 07:41:08 » |
|
no mohl by to tady nekdo procistit,nejsem zvedavej na nejaky repro box atd,az budu chtit poradit s tim,tak se optam,ale box uz mam jen koupit repro a to je ta otazka penez,ale cistku by to tu chtelo,diky a akceptujte to
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 21. Jún , 2008, 09:26:22 » |
|
som Ti to premazal. valla uz sa kludni!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 21. Jún , 2008, 09:28:24 » |
|
diky mario,jeste to beru sportovne,ale spravne,at se uklidní,diky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 06. Október , 2008, 15:31:02 » |
|
cus!!!normalne me uz asi jebne,opil jsem se vcera a vypajel jsem ten muj nasobic co jsem mel vychytanej a ted to nemuzu dat dohromady,delam to dle tesly ten nasobic a furt mi to jebe pojistku,se picnu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 06. Október , 2008, 16:02:33 » |
|
cus!!!normalne me uz asi jebne,opil jsem se vcera a vypajel jsem ten muj nasobic co jsem mel vychytanej a ted to nemuzu dat dohromady,delam to dle tesly ten nasobic a furt mi to jebe pojistku,se picnu to je nieco uz ako ti to moze jebat poistku? sak ten nasobic su dva kondiky do serie a dve diody ktore ti usmernuju polcesty tak nechapem ako ti to moze vyrazat poistku? mas dobre otocene diody? nemas namiesto anody katodu? alebo naopak? kondiky mas dobre zapojene v serii? aku tam mas poistku a mas to zatazene?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 06. Október , 2008, 16:48:33 » |
|
|
|