evil
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 06. Máj , 2008, 16:50:18 » |
|
Mne sa velmi paci,gratulujem
|
|
|
Zaznamenané
|
GODIN RULEZ!!!
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 06. Máj , 2008, 16:55:36 » |
|
Trochu sa mi zda ze ladiace mechaniky niesu v jednej osi, posledna je trochu vyssie, mozno sa mi to len tak mari podla fotky.
Hm a vies ze aj ja som mal ten dojem, ked som prvykrat kukol na tu foto?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Saint_George
nováčik
Príspevkov: 26
tažké je ľahko žiť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 07. Máj , 2008, 09:53:50 » |
|
Trochu sa mi zda ze ladiace mechaniky niesu v jednej osi, posledna je trochu vyssie, mozno sa mi to len tak mari podla fotky.
maš pravdu, na hrubom E je trošku vyššie.. sakra teraz mi to už nikdy nebude hrat dobre, je to uplny shit.. A možno je to Čížov patent..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 07. Máj , 2008, 10:32:16 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
dusky
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 07. Máj , 2008, 10:32:37 » |
|
Mozno to odkukal od Fendera alebo Gibsona......
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 07. Máj , 2008, 12:01:56 » |
|
Inak ten ovladac hlasitosti si chcel tak vysoko k humbuckru? Dobre sa to ovlada?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 07. Máj , 2008, 12:51:33 » |
|
Mozno to odkukal od Fendera alebo Gibsona......
pozri si fotku toho "slavneho" Durindoveho Fendru z obalu Skusime to cez vesmir, jak ma paradne rovnomerne narezane drazky strun na nultom prazci. milimetrove diferencie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Saint_George
nováčik
tažké je ľahko žiť
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 07. Máj , 2008, 16:08:01 » |
|
Inak ten ovladac hlasitosti si chcel tak vysoko k humbuckru? Dobre sa to ovlada?
všetky potenciometre, snimače a aj prepinač je robeny podla klasickej fender šablony, keby som si tam chcel dat plast aby mi presne pasoval. treba mysliet aj na buducnost .. 7 rokov som hraj na squieri, a ten potak je presne tam kde aj bol, takže mi to vyhovuje
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Saint_George
nováčik
tažké je ľahko žiť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 07. Máj , 2008, 16:12:32 » |
|
pozri si fotku toho "slavneho" Durindoveho Fendru z obalu Skusime to cez vesmir, jak ma paradne rovnomerne narezane drazky strun na nultom prazci. milimetrove diferencie skus v jednej ruke držat vrtačku, v druhej krk, a sprav to rovnobežne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 07. Máj , 2008, 16:25:29 » |
|
skus v jednej ruke držat vrtačku, v druhej krk, a sprav to rovnobežne nepochopil si asi naco som narazal.... mimochodom odvrtat mimo dieru na mechaniku je tiez fooopaa... ale nevidel som, na fotke som nepostrehol, takze nehodnotim - nesudim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 07. Máj , 2008, 16:58:53 » |
|
Páči sa mi, že nie je zafarbená, ako bežné straty ale normálne drevená, aj bez tej umelej krytky. Tiež, keby som chcel strat, riešim to podobne, ešte by som umiestnil poťáky inak. Len škoda, že kresba dreva na tele nie je súmernejšia..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 07. Máj , 2008, 17:46:34 » |
|
skus v jednej ruke držat vrtačku, v druhej krk, a sprav to rovnobežne Musi mat frezu. Vrtackou nic presne nenavrtas. Aj na drahych gitarach z fotiek som videl zle navrtane diery, kde struny idu cez telo za mostikom. A su to fabricke. Ked som videl ako jednu custom vrta akousi stojanovou vrtackou korejec, tak som cumel. Ale ta rychlost. Najkrajsie gitary su natural.
|
|
« Posledná zmena: 07. Máj , 2008, 17:47:19 od mcmaros »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Milos1
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 07. Máj , 2008, 21:39:17 » |
|
Mne nepekne detaily dost vadia na vsetkom.
|
|
|
Zaznamenané
|
Gretsch, Gibson, Epiphone, C.F.Martin, Höfner, Boss, TCE, Vox, Fender, Elixir, Dunlop. www.neuszer.sk www.prorock.sk www.on-board.sk
|
|
|
Saint_George
nováčik
tažké je ľahko žiť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 08. Máj , 2008, 19:06:50 » |
|
prosím vás nehodnoťte môj uchvacujúci muzikantský výkon, ani zvuk, ani nič.. len si to pustite a ani sa nesnažte vydržať až do konca.. bral som to cez sm58 do mixu, korekcie na mixe na nule a na minidisc.. nič som neupravoval, iba som to nastrihal a dal dokopy.. hral som úplné nezmysly, bez rytmickej, melodickej alebo aspoň logickej postupnosti .. Aparát je doma robená 100w celolampa a box 4x12 palcove repraky bez označenia.. akože hamba ale aspon niečo
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186