Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 10:33:36
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Amplitube METAL  (Prečítané 22825 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Arkonian
pravidelný návštevník
Príspevkov: 190

« Odpoveď #30 kedy: 20. December , 2008, 13:13:12 »

Co ma vernejsi zvuk. ci vystup z PC na reprakoch napr od Creativu alebo na nejakej vezi dajme tomu Philips. chapeme sa?
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 20. December , 2008, 13:14:16 »

Co ma vernejsi zvuk. ci vystup z PC na reprakoch napr od Creativu alebo na nejakej vezi dajme tomu Philips. chapeme sa?

nechapeme. napis presne co chces dosiahnut. suvisi to s temou Amplitube metal ?
Zaznamenané
Arkonian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #32 kedy: 20. December , 2008, 13:21:35 »

pokial nemas doma monitory tak najlepsia bude asi ta veza, aj ked je to velmi tazke povedat ked nevieme ako kvalitna, taktiez neviem ake su to sluchatka ani nic.

kazdopadne skus na vezy nastavit nejaky vyrovnany zvuk ktory bude hrat co najviac plocho to znamena nebude zvyraznovat ani basy ani vysky ani stredy, teda ak ma aspon ako taky equalizer.

Preto sa pytam. ci mam nahravat na reprakoch ktore mam na PC alebo napojit na vezu. Lebo je pravda ze ked nieco nahram v PC zo simulaciou a pustim to na sluchadlach popripade vezi tak je to ine
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #33 kedy: 20. December , 2008, 13:25:47 »

pises jak madar. jak nahravat na reprakoch ? snad pocuvat, nie ? vzdy na kazdom posluchu je vsetko ine. kazde bedne, aj kazde sluchatka hraju inac.

co presne chces docielit ?
Zaznamenané
Arkonian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #34 kedy: 20. December , 2008, 13:27:21 »

S tym madarom si ma urazil :D

Ano myslel som ten posluch. kaslat nato
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #35 kedy: 20. December , 2008, 13:30:31 »

vsak ale 4 posty si vymenime a ja stale nechapem co presne robis, co Ti robi problem a co chces poradit k tomu...  ?§!.
Zaznamenané
Altostratus
miestny štamgast
Príspevkov: 2211

Ääliö, älä lyö! Ööliä läikkyy!!

« Odpoveď #36 kedy: 20. December , 2008, 13:32:23 »

Tipujem, že Arkonian sa snaží dopátrať, ktorý z domácich posluchov (pc bedne, vežové bedne, sluchátka...) je "najreferenčnejší". Aby na ňom proste mohol urobiť zvuky a umixovať nahrávku, ktorá bude slušne znieť aj na inom posluchu. Či nie?
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 20. December , 2008, 13:39:34 »

Tipujem, že Arkonian sa snaží dopátrať, ktorý z domácich posluchov (pc bedne, vežové bedne, sluchátka...) je "najreferenčnejší". Aby na ňom proste mohol urobiť zvuky a umixovať nahrávku, ktorá bude slušne znieť aj na inom posluchu. Či nie?

prast jak uhod. asi ta veza... i ked take vselijake aj znackove zle veze som uz pocul, ze niektore PC bedne sa mi zdali rovnejsie :)

vela robi aj zvyk / cvik / ucho. napriklad Vlado Hudec tu nechava nahravky, ktore ako tvrdi mixuje tiez na niecom jalovom, kontroluje to sluchatkami a pritom mu tie mixy viac menej zneju slusne...
Zaznamenané
Arkonian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #38 kedy: 20. December , 2008, 13:48:16 »

HALEEEEEELUJA konecne kto mi rozumie:)
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
Arkonian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #39 kedy: 20. December , 2008, 13:53:25 »

Krtko ja to teraz pocuvam a je to podla mna dost slusny zvuk. objem ma dost dobry.
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
Arkonian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #40 kedy: 20. December , 2008, 13:58:17 »

Na Pc ale mozem si to hodit aj na sluchadla ale nemyslim si zeby sa moj nazor nato menil. a plugin by mal byt preco zly?
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #41 kedy: 20. December , 2008, 14:57:00 »

mozete to pocuvat aj na nejakej lepsej vezi, ale povypinajte si mega true pure bass, ekvalizery a ine zbytocnosti! lebo to sice znie lepsie, ale neodraza skutocnost. a je potrebne aby ste poculi pravdu. so zapnutymi mega pure true bass funciami sa vam bude zdat ze to hrozne tlaci, a ono a ak si  tu nahravku pusti niekto na radiu, zrazu nic. :) Bavím sa skvele
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Arkonian
pravidelný návštevník

« Odpoveď #42 kedy: 20. December , 2008, 18:03:28 »

Ako toto mi je jasne ze to s plnymi vyskami a inymi EQ pocuvat nebudem.

Inak taka otazka. Teraz hravam cisto vstup line in a Amplitube metal. ako by sa to zmenilo ak by som predradil este di box (ktory samozrejme teraz nemam. Ak by mi chcel niekto dat zfleku radu ze to mam skusit)
Zaznamenané

Jen tak zlehka pim pam
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 20. December , 2008, 18:03:58 »

k lepsiemu
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 20. December , 2008, 18:05:00 »

jak keby si este pridal volume na gitare :)
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.