Arkonian
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 30. December , 2008, 18:38:40 » |
|
on spravil tu Mengelelovu tabulku, ci co ?
Ty vravis najskor o Mendelejevovi. Ten zoradil prvky do tabulky:D Doktor Mengele Mengele bol skor cestovatel po juznej amerike:D
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 30. December , 2008, 18:41:07 » |
|
on zlozil tu pesnicku ze vsetci sa raz stretneme v jednom OSX
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 30. December , 2008, 19:04:57 » |
|
prave som si dotrepal domov aparat skusam nahravat cez line na hlave, skusam revalver speaker simulatory aj amplitube a zatial vedie amplitube, neviem v tom revalvery najst dobry simulator aj ked je tam mrte typov boxov, amplitube znie realnejsie aj menej spinavo
neskusis sa pohrat aj s Recabinetom? to su cisto impulzy a v pohode ich mozes spustit aj v revalveri http://recabi.net/tu si mozes stiahnut demo Alebo ak by to neslo stiahnut ja ti to poslem
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 30. December , 2008, 19:08:17 » |
|
mohol by si mi to poslat lebo ja kym stiahnem to co treba tak si vlasy vytrham, respektive, kde sa to tam stahuje, nevidim ziaden klik na download
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2008, 19:09:34 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 30. December , 2008, 19:10:19 » |
|
prave som si dotrepal domov aparat skusam nahravat cez line na hlave, skusam revalver speaker simulatory aj amplitube a zatial vedie amplitube, neviem v tom revalvery najst dobry simulator aj ked je tam mrte typov boxov, amplitube znie realnejsie aj menej spinavo
nemozes dat ukazku, ze ako to znie?
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 30. December , 2008, 19:12:02 » |
|
...nevidim ziaden klik na download
Pozeram, ze moji fotrovci niesu sami... Sak mas tam TRY. Nie len tlacidlo DOWNLOAD znamena stiahni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 30. December , 2008, 19:13:40 » |
|
Tak mne od nich chodi stale na mail a tam je link kde si mozem stiahnut demo. sak ho mozem dat aj tu ma to par kb
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 30. December , 2008, 19:14:13 » |
|
Demo
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 30. December , 2008, 19:16:01 » |
|
Pozeram, ze moji fotrovci niesu sami... Sak mas tam TRY. Nie len tlacidlo DOWNLOAD znamena stiahni. ja som dal try, ale tam mam len 15 klikov BUY!!! co ja nechcem! a asi 40 typov kreditiek
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 30. December , 2008, 19:17:37 » |
|
prave som skusil Amplitube2 a mozem zodpovedne povedat, ze je to ako speaker simulator nepouzitelne a s Guitar Rigom absolutne neporovnatelne.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 30. December , 2008, 19:20:48 » |
|
ja som dal try, ale tam mam len 15 klikov BUY!!! co ja nechcem! a asi 40 typov kreditiek Ked vies po AJ, tak nemas problem toto prelozit: Try Recabinet Sign up for the Recabinet email list and you will be sent a link to download the Recabinet Demo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 30. December , 2008, 19:25:48 » |
|
Lebo zvazujem ze simulaciu bedne by som pouzil z tych impulzov Recabinetu
|
|
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 30. December , 2008, 19:32:37 » |
|
ale ja skusam amplitube metal, ale ked vravis ze guitarrig je lepsi na speaker. sim tak sku sim to..
Arkonian: s tymi recabinet wawkami to znie ovela lepsie !
tie bedne bude mat asi metal robnake, ci nie ? ja speaker simulatory riesim odkedy pouzivam PC a Guitar Rig je pre mna tak 90% zvuku realne odsnimaneho aparatu. vyborne su este impulzy, pokial mas kvalitne, ale GR mi niekedy aj tak sedi k mojmu preampu viac. ale tiez tam mam vyrobeny specifickejsi preset
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Arkonian
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 30. December , 2008, 19:41:24 » |
|
aktualizujem svoje hlasky: revalver s recabinet wawkami je ovela lepsi ako amplitube! skusim guitar rig co to spravi paradicka:D Inak mohol by si hodit nejaku ukazku na porovnanie
|
|
« Posledná zmena: 30. December , 2008, 19:42:37 od Arkonian »
|
Zaznamenané
|
Jen tak zlehka pim pam
|
|
|
|