Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
15. November , 2024, 14:24:32
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Cubo - When a Blind Man Cries  (Prečítané 6537 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« kedy: 16. Máj , 2008, 13:21:57 »

tak a po dlhej odmlke vam sem pridavam jam na temu when a blind man cries od deep purple... su tam pomalsie pasaze na cistejsom zvuku a potom nakladacky v skreslenom  Bacha na vec kamo! enjoy http://www.edisk.sk/stahni/07215/blindman_-_cubo.mp3_4.54MB.html
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #1 kedy: 16. Máj , 2008, 13:26:43 »

Nie je to uplne presne, ale co tam po tom. Pre mna super. Vsak to sa vyhra :)
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #2 kedy: 16. Máj , 2008, 14:06:41 »

ides, rasties. hra sa Ti skulturnuje a speknuje... inak ja by som sa tym hammeringom vyhol pokial by som ich nemal tak v kapse, ze vsetci odpadnu...
Zaznamenané
kuker
stály hosť
Príspevkov: 885

« Odpoveď #3 kedy: 16. Máj , 2008, 14:16:42 »

fajne to je..
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #4 kedy: 16. Máj , 2008, 14:49:44 »

vdaka za nazory  Na zdravie! vazim si to  Zdravíčko

edit: este jedno ze nahravane na epiphone sg amplitube 2 a milimetrove trsatko ibanez v paprciach  Som frajer
« Posledná zmena: 16. Máj , 2008, 14:50:39 od cubo » Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #5 kedy: 16. Máj , 2008, 15:05:09 »

podklad si stiahol, ci vyrabal sam?
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #6 kedy: 16. Máj , 2008, 15:19:13 »

podklad si stiahol, ci vyrabal sam?

stiahnuty z www.guitarbt.com  Na zdravie!
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #7 kedy: 16. Máj , 2008, 17:09:48 »

ten taping mi jebe usi. strasne dlhy a monotonny. tvoja hra sa mi paci, velmi dobre sa mi to pocuva. ma to nadych fakt dobreho gitaristu. neviem kto si co si ,ale gitarku ovladas vymakane a hras sa s tonom ,nie len jebes do toho jak nadrzany. proste som dojaty, ale ten taping... no no...   Bravooo
Zaznamenané
brianlover
pravidelný návštevník
Príspevkov: 347

« Odpoveď #8 kedy: 17. Máj , 2008, 11:10:20 »

celkom pekny zvuk, precitene, trefne..obcas nepresne, ale to nevadi..je tam cit, to je pre man dolezite.. Žmurk
ten tapping je pridlhy a trosku odveci ale..obcas aj falosnie zaznie sa mi zda..
ako to tak pocuvam dalej, cyklis sa viac a viac..Žmurk
ale stale fajn:)
Zaznamenané
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #9 kedy: 19. Máj , 2008, 16:40:18 »

diky za nazory  Na zdravie! no je pravda ze som ten jamtrack stiahol len v ten den ked som to vyrabal... napochytro som to nejako zahral nejako dvakrat som sa s tym nesral...  No hanbím sa.. lebo to sa mi nikdy ani nechce  Bavím sa skvele
Zaznamenané
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #10 kedy: 19. Máj , 2008, 19:14:28 »

diky za nazory  Na zdravie! no je pravda ze som ten jamtrack stiahol len v ten den ked som to vyrabal... napochytro som to nejako zahral nejako dvakrat som sa s tym nesral...  No hanbím sa.. lebo to sa mi nikdy ani nechce  Bavím sa skvele

Ma tu jebali ,ze sa treba so skladbou zapodievat kolko treba. Mne to tiez nejde. Mam radsej take priamociarejsie veci. Mi to pripada aj uprimnejsie. Uplne najradsej mam imrovizacie...
Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #11 kedy: 21. Máj , 2008, 09:31:15 »

kua, uz som ta chcel pochvalit, lebo na zaciatku to vyzeralo, ze sa ponasnazis zahrat nejake premyslene solo, zacal si pomalymi tonmi, ale ouha...zas tie naucene postupy, rychle behy bez rozmyslu, jednoducho tam, kde ta to vnutorne potlaci, bez sebaovladania...o tom nie je solova hra na gitare. Spontannost treba mat pod kontrolou, potom je to len obycajna zivelnost, ktora posluchaca rychlo unavi a este rychlejsie unudi k smrti. Ziadne prekvapenie, ziadny vyvoj "odniekal niekam", ako keby som pocuval nejakeho epileptickeho neurotika (dufam, ze sa neurazis :), ktory dostava do prstov nepredvitatelne krce...Normalne som mal problem to vypocut do konca, este ze som popri tom pisal tento prispevok. Nehovoriac o zle trafenych a falosnych tonoch. Ja viem, ze sa k smrti opakujem, ale ty sa tiez zufalo opakujes svojimi solami...mam pocit, za aj do smutocneho pochodu by si zahral bezmyslienkove rychle behy :)

Viem, ze sa to raz zlepsi, ked sa tym nasytis a pocitis potrebu hrat inak, ale mna akurat irituje, ak niekto sem rychlo bezi s kazdou nahravkou, s kazdym obrazne povedane prdom, ze co druhi na to, ci som sa v niecom zlepsil alebo podobne...Nejake technicke zlepsenie v hre som nezaregistroval, lebo som sa nan ani nezameral, ale z kompozicnej stranky su tvoje sola stale rovnake...akurat pribudli mozno nove riffy a prstoklady. No, aby som nebol svina, tak koniec si sa snazil zahrat ozaj feelingovo, za co mas jedno bezvyznamne plus...:) Takze suma sumarum, takmer 5 utrpnych minut bez fantazie a invencie.

Aha, napadlo ma este toto: prestan solovat do takychto sluciek, kde sa par akordov opakuje dokola, lebo ta to zvadza k rovnakym postupom, a skus hrat do niecoho zlozitejsieho, ako harmonicky, tak aj rytmicky a kompozicne.
Zaznamenané
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #12 kedy: 21. Máj , 2008, 09:48:26 »

kua, uz som ta chcel pochvalit, lebo na zaciatku to vyzeralo, ze sa ponasnazis zahrat nejake premyslene solo, zacal si pomalymi tonmi, ale ouha...zas tie naucene postupy, rychle behy bez rozmyslu, jednoducho tam, kde ta to vnutorne potlaci, bez sebaovladania...o tom nie je solova hra na gitare. Spontannost treba mat pod kontrolou, potom je to len obycajna zivelnost, ktora posluchaca rychlo unavi a este rychlejsie unudi k smrti. Ziadne prekvapenie, ziadny vyvoj "odniekal niekam", ako keby som pocuval nejakeho epileptickeho neurotika (dufam, ze sa neurazis :), ktory dostava do prstov nepredvitatelne krce...Normalne som mal problem to vypocut do konca, este ze som popri tom pisal tento prispevok. Nehovoriac o zle trafenych a falosnych tonoch. Ja viem, ze sa k smrti opakujem, ale ty sa tiez zufalo opakujes svojimi solami...mam pocit, za aj do smutocneho pochodu by si zahral bezmyslienkove rychle behy :)

Viem, ze sa to raz zlepsi, ked sa tym nasytis a pocitis potrebu hrat inak, ale mna akurat irituje, ak niekto sem rychlo bezi s kazdou nahravkou, s kazdym obrazne povedane prdom, ze co druhi na to, ci som sa v niecom zlepsil alebo podobne...Nejake technicke zlepsenie v hre som nezaregistroval, lebo som sa nan ani nezameral, ale z kompozicnej stranky su tvoje sola stale rovnake...akurat pribudli mozno nove riffy a prstoklady. No, aby som nebol svina, tak koniec si sa snazil zahrat ozaj feelingovo, za co mas jedno bezvyznamne plus...:) Takze suma sumarum, takmer 5 utrpnych minut bez fantazie a invencie.

Aha, napadlo ma este toto: prestan solovat do takychto sluciek, kde sa par akordov opakuje dokola, lebo ta to zvadza k rovnakym postupom, a skus hrat do niecoho zlozitejsieho, ako harmonicky, tak aj rytmicky a kompozicne.
opossum, tvoje hodnotenia jednoducho nemaju chybu... Bravooo Na zdravie!
Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
cubo
inventár podniku

« Odpoveď #13 kedy: 21. Máj , 2008, 12:19:50 »

diky za nazor  Na zdravie! len neviem co tu niekto stale ma s rychlymi behmi... ja sa napriklad pri gitaristoch nezameriavam na to ci ten dotycny hra rychlo alebo pomaly... u mna je dolezity vyraz a triafanie tonov... v tomto som uznavam slaby... tak ale snazim sa na tom pracovat... predstavme si, ze by som tam nezahral jeden rychly beh... to by zrazu vsetci zacali chvalit ze ake precitene a pod... podla mna sa da precitit aj rychly beh... taky lukather hra s citom aj tie vypalovacky...

ale mas pravdu, ze by som sa mal sustredit aj na hranie do zlozitejsich podkladov... ja pod tym chapem podklad so zmenami tonin a pod. mam aj jednu taku ukazku a daval som ju tu, a tam si ani nikto nevsimol, ze tam nejake modulacie su... mozes si vypocut aj tu a zhodnot  ;)tusim sa vola hubova polievka  Bavím sa skvele mam ju na www.myspace.com/kuboarendarik

no a k zaveru tolko, ze ja zasa nemam rad ked niekto kyda na rychle behy... rychlo sa da hrat s rovnakym citom ako pomaly... ja nepremyslam o tom ako rychlo hram... a uz duplom nechapem aky dovod ma niekto na to, ze proti tomu bori... mozno taky, ze sa mu nehce cvicit... to sa ale neuraz nemyslim tym teraz teba, lebo som ta este nepocul ale podla toho co si napisal zvladas oboje... tak sa tesim aj ja na tvoju ukazku dakedy  Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #14 kedy: 21. Máj , 2008, 12:28:10 »

myslim ze opossum sa ti snazi naznacit ze absenciu myslienky zakryvas strasne vela tonmi, ktore su uplne zbytocne. suhlasim ze s citom sa da hrat rovnako rychlo, tak aj pomaly, ty ten cit ale zatial este nemas.
ak si myslis ze zahrat pomaly je lahke a hned by ta tu vsetci pochvalili, tak nieco nahraj.
ale z toho co pises a hras mam (neuraz sa) pocit ze na gitaru az tak velmi dlho zase nehras a dostal si sa do stadia ked vies hrat rychlo, ale zatial este bez napadu, no sam ten pocit nezdielas. taka nevybujacenost Žmurk. ako opossum spomina, to prejde  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.104 sekund, 23 otázok.