rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 17. Máj , 2008, 13:32:08 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 17. Máj , 2008, 13:33:23 » |
|
zvuk: neuvazujes aj nad vlastnou ovcou? pre istotu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 17. Máj , 2008, 13:33:30 » |
|
ja teraz budem za uplneho ignoranta, ale mna to vobec nezaujima ani len natolko, aby som si to precital cele... nic mi to nehovori.
Ty by si len na elektrike vrzukal.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 17. Máj , 2008, 13:35:23 » |
|
Preco ? ...prave kvoli takymto pripomienkam tie tvoje temy a prispevky citam celkom rad .
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 17. Máj , 2008, 13:37:57 » |
|
zvuk: neuvazujes aj nad vlastnou ovcou? pre istotu.
Ze by som ju nosil pod pazuchou a pri kazdom pretrhnuti prazca by som z urcitych casti jej tela na kolienku vyrobil novy prazec ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Tak aj ty, nehodný druh môjho smutného života, podobáš sa verejnosti, ktorej nikdy neslobodno ponúknuť delikátne vône, čo ju poburujú, ale starostlivo vybrané odpadky.
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 17. Máj , 2008, 13:43:07 » |
|
Ze by som ju nosil pod pazuchou a pri kazdom pretrhnuti prazca by som z urcitych casti jej tela na kolienku vyrobil novy prazec ? A nevies ci to musi byt prave ovcie crevo? Nestaci bravcove? To by si mohol nakupovat v masiarstvach.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 17. Máj , 2008, 14:04:35 » |
|
A nevies ci to musi byt prave ovcie crevo? Nestaci bravcove? To by si mohol nakupovat v masiarstvach. Ze by v ramci inovacie ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 17. Máj , 2008, 14:23:26 » |
|
ususena zizala nestaci ? to po dazdi najdes na chodnikoch a nemusis ani do mesiarstva...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 17. Máj , 2008, 14:31:13 » |
|
Zizala ma tenky zvuk, aj ked sustain je dobry.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 17. Máj , 2008, 14:43:43 » |
|
Zizala ma tenky zvuk, aj ked sustain je dobry.
kecas. nema dobry sustain. ale dobre sa podladuje...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Misko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 17. Máj , 2008, 14:58:42 » |
|
Inak ta lutna ma uplne podobnu farbu zvuku ako klasicka gitara s nylonkami ci ani nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 17. Máj , 2008, 15:32:19 » |
|
Inak ta lutna ma uplne podobnu farbu zvuku ako klasicka gitara s nylonkami ci ani nie?
Skor ako oud-arabsky nastroj , akurat , ze nema taky surovy ale viac kultivovanejsi ton . Ona aj v podstate vznikla z nejakeho podobneho nastroja , ktory sem priviezli zo sebou za davnych cias arabi . V minulosti bola symbolom bohatstva a davala sa aj ako dar panovnikom a vladcom . Niektore kusy boli bohato zdobene drahym drevom , drahokamami a mali cely zadny korpus zo slonoviny . Chyba bola akurat v tom , ze taketo nedrevene nastroje zneli ako stary plechovy hrniec .
|
|
« Posledná zmena: 17. Máj , 2008, 16:42:42 od Zvuk »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 17. Máj , 2008, 15:33:40 » |
|
ususena zizala nestaci ? to po dazdi najdes na chodnikoch a nemusis ani do mesiarstva... Rastik staci , len musi mat tie spravne parametre .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 17. Máj , 2008, 16:03:02 » |
|
Super. Tiež som si spravil pred 3 mesiacmi radosť a kúpil som si oud. Je to starý tradičný arabský nástroj, vyzerá podobne ako takáto lutna, len je bez pražcov. Dokonca som si dal priniesť od kamošky z Jordánska trsátka, ktoré sú na to určené, aj keď budem hrávať so svojim trsátkom. Tak môžeme spraviť niekedy stretnutie a zabrnkať si.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvuk
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 17. Máj , 2008, 16:43:23 » |
|
Super. Tiež som si spravil pred 3 mesiacmi radosť a kúpil som si oud. Je to starý tradičný arabský nástroj, vyzerá podobne ako takáto lutna, len je bez pražcov. Dokonca som si dal priniesť od kamošky z Jordánska trsátka, ktoré sú na to určené, aj keď budem hrávať so svojim trsátkom. Tak môžeme spraviť niekedy stretnutie a zabrnkať si. Moze byt .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|