Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 28. Júl , 2008, 13:25:29 » |
|
ano presne to som myslel... neviem či to majú aj v muzikeri ale podla mna by mali mať, ja som ju kupil v elektre v euronicse sa mi zdá
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 28. Júl , 2008, 13:25:46 » |
|
si zober do uvahy, ze v kombe mas iba jeden reprak, nie ? nech aj dva, ale su zapojene dohromady...tak ako mozes hrat cez dva kanaly ? kombo ma iba jeden kanal a to na gitaru a to bude hrat stale mono
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 28. Júl , 2008, 13:26:24 » |
|
a to robis cez gitarove kombo?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 28. Júl , 2008, 13:27:43 » |
|
a este sa doplnim, ze keby si chcel hrat normalne na dva kanaly, tak by si musel mat dve komba a jeden kanal by siel do jedneho a druhy do druheho. a alfonz neviem o com pise.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 28. Júl , 2008, 13:32:25 » |
|
mne to funguje aj ked taham z vystupu komba mono kabel a na konci mam stereo prepojku do compu... A na tom stereo konektore mas spojeny lavy kanal s pravym?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 28. Júl , 2008, 13:34:40 » |
|
predpokladam, ze ide o to, ze ked sa strci mono gitarovy jack do stereo samice vystupo notebooku, nie ze to bude hrat MONO, ale iba jeden kanal, cize polovica signalu, spravne som pochopil ?
treba si poletovat taky kabel sam. kupit stereo tieneny kabel, na jednom konci zapojit korektny stereojack a na druhom zapojit mono jacka a obe zive zily naletovat na spicku jacku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
killya182
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 28. Júl , 2008, 13:37:25 » |
|
predpokladam, ze ide o to, ze ked sa strci mono gitarovy jack do stereo samice vystupo notebooku, nie ze to bude hrat MONO, ale iba jeden kanal, cize polovica signalu, spravne som pochopil ?
treba si poletovat taky kabel sam. kupit stereo tieneny kabel, na jednom konci zapojit korektny stereojack a na druhom zapojit mono jacka a obe zive zily naletovat na spicku jacku.
ano, presne to som mal na mysli cize 3.5 stereo jack do notebook samyce a 1/4' mono do comba?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 28. Júl , 2008, 13:39:15 » |
|
ano, na vystup notasu pouzi stereo jack, nech poberes vsetko signal, ked tam strcis mono, tak stredny vodic, co je jeden z kanalov Ti ide okamzite do zeme, cize nic. ani vlastne nepotrebujes stereo kabel, akurat tu jednu zilu na tom stereo jacku naletuj aj na spicku, aj na stred jacku.
|
|
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 13:39:31 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 28. Júl , 2008, 13:40:22 » |
|
Ten vystup z notebooku by to mal zniest, ale nikdy nevies. Nikdy by som nic take nespravil na nejakom nie-consumer zariadeni. Bola by skoda ho odpravit. Jednu zvukovu kartu som uz takymto sposobom premenil zo stereo na mono.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 28. Júl , 2008, 13:41:50 » |
|
Ten vystup z notebooku by to mal zniest, ale nikdy nevies. Nikdy by som nic take nespravil na nejakom nie-consumer zariadeni. Bola by skoda ho odpravit. Jednu zvukovu kartu som uz takymto sposobom premenil zo stereo na mono.
teraz nemam sajn, o com rozpravas.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Alfonz2
pravidelný návštevník
Príspevkov: 337
...
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 28. Júl , 2008, 13:42:36 » |
|
aby som vysvetlil čo som písal, ked mam mono jack z vystupu z komba na druhy konec si dam tuto prepojku do počitača a funguje mi to sice je stereo prepojka ale samozrejme že to nehrá stereo a mojim cielom ani neni aby to hralo stereo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 28. Júl , 2008, 13:45:05 » |
|
Vsak mu radis, aby skratoval dva vystupy dokopy. Cize to, co ide signal z jedneho a ma ist za normalnych okolnosti po kabli niekam dalej, tak to sa vrati do toho druheho a naopak. Tieto vystupne tranzistory ci co maju proti tomu dnes uz asi ochranu, ale ja to povazujem za dost rizikove riesenie. No uz je tu dost sraciek? KTo nam to vysvetli?
|
|
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 13:45:37 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 28. Júl , 2008, 13:47:32 » |
|
Vsak mu radis, aby skratoval dva vystupy dokopy. Cize to, co ide signal z jedneho a ma ist za normalnych okolnosti po kabli niekam dalej, tak to sa vrati do toho druheho a naopak. Tieto vystupne tranzistory ci co maju proti tomu dnes uz asi ochranu, ale ja to povazujem za dost rizikove riesenie. No uz je tu dost sraciek? KTo nam to vysvetli? myslis, ze je to nejake nebezpecne ? v zivote som nad tym takto nerozmyslal, vsak zmonovanie je uplne bezna vec.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 28. Júl , 2008, 13:51:03 » |
|
aha, tak uz chapem. ja si tiez myslim, ze sa to moze robit a aj to tak bezne robim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 28. Júl , 2008, 13:51:10 » |
|
Ja tiez nie, az mi jedna stara zvukovka odisila A potom som kupit ten M-Audio a to stalo 4000 a zrazu mi to prislo dost blbe riskovat, tak odvtedy take veci uz nerobim. Konkretne som raz takto riesil, ze ci mozem pripojit dojicu sluchatiek paralelne na vystup. Som to radsej nepripojil nakoniec
|
|
« Posledná zmena: 28. Júl , 2008, 13:51:51 od Martinlm »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|