Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 11:41:40
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Vybrnkanie akustických veci elekricky  (Prečítané 2649 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
m0noLiTh
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 147

cover gitarista s záujmom pracovať na sebe ďalej

« kedy: 23. Máj , 2008, 21:31:31 »

Zdravim, predpokladam že sa tu najdem dosť ľudi čo poznajú

in flames - acustic medley

a chcel by som sa vás skúsenejších gitaristov opýtať čo si myslíte o tom keď niekto zahrá takýto nejaky song na elekrickom čistom zvuku?Na youtube sa taky nenašli:)
Oplatí sa to aby tá pieseň nestratila dočista svoj charakter?

Totiž ja mám zoom G2.1u a pozriem niekedy aj patche ostatných ľudí či by mi vyhovovali, alebo si ich čiatočne prerobím niekedy..A niektoré sú že vraj akustické, no s tými som zatial moc nehral viac ako pár minut

Diki za príspevky
Zaznamenané

SCHECTER HELLRASIER C-1 FR, Ibanez GRG 170dx, zoom G2.1u, Damage control - SOLID METAL Dual vacum tube Distortion, black heart little giant. kustom arrow 16w - proste také študentske hračky na papučový metal :)
midnightstranger
miestny štamgast
Príspevkov: 1612

nech sa práši...

« Odpoveď #1 kedy: 24. Máj , 2008, 00:45:56 »

No nic sa nestane. Bude to zniet ako keby si to hral na elektrickom cistom tone. Zdravíčko
Zaznamenané

Mam na haku ci je niekde gitara alebo nie je ... kaslite na gitary a radsej viac pocuvajte. Žmurk
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #2 kedy: 24. Máj , 2008, 22:07:03 »

sorry, ale tato tema je uplna p*čovina...pripomina mi to otazku typu co sa stane ked natriem svoj bicykel na zeleno?...odpoved: bude zeleny....asi tak nejak to vyzera ta tema, absolutne o nicom
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #3 kedy: 24. Máj , 2008, 22:50:15 »

Bude to znieť takto  Bavím sa skvele
http://youtube.com/watch?v=W96R1Gxh7xs
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11901

« Odpoveď #4 kedy: 25. Máj , 2008, 16:34:45 »

inac super song...si to tu vybrnkavam uz asi hodinu dokola  Na zdravie!
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #5 kedy: 25. Máj , 2008, 16:47:15 »

sorry, ale tato tema je uplna p*čovina...pripomina mi to otazku typu co sa stane ked natriem svoj bicykel na zeleno?...odpoved: bude zeleny....asi tak nejak to vyzera ta tema, absolutne o nicom
suhlas...co to ides hrat pred 2546843254 ludmi ze ta trapy ci strati charakter ta pesnicka???...bude to zniet o hovne..zoom mam aj ja a fakt to stoji za hovno...btw: naco zakladat temu..sak to skus...keby bola otazka idem prefarbit gitaru tak to je dovod na novu temu ale toto???
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
marosisko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 420

« Odpoveď #6 kedy: 25. Máj , 2008, 20:01:14 »

a chcel by som sa vás skúsenejších gitaristov opýtať čo si myslíte o tom keď niekto zahrá takýto nejaky song na elekrickom čistom zvuku?Na youtube sa taky nenašli:)
Oplatí sa to aby tá pieseň nestratila dočista svoj charakter?

Ja ked si doma hram ,tak zavrem oci a predstavujem si ze ma pocuje 2546843254 ludi. A ked nemam ucho rit tak ma sere aj zvuk, sak ma pocuva 2546843254 ludi. Skus daky delay a echo a hned to ma akustickejsi nadych. Inak je to bezna vec a niesom skusenejsi gitarista a zeleny bicikel urcite nie. Skor cerveny ,Homar nemas vkus...
Zaznamenané
homar
inventár podniku
Príspevkov: 3635

« Odpoveď #7 kedy: 25. Máj , 2008, 20:18:58 »

Inak je to bezna vec a niesom skusenejsi gitarista a zeleny bicikel urcite nie. Skor cerveny ,Homar nemas vkus...
mam, mam cerveny, a prefarbovat ho nebudem...to ma len tak napadlo, mimochodom nemam rad zelene dopravne prostriedky...  Beeee
Zaznamenané

Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard
Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead
TC-Electronic Nova System
damned13
pravidelný návštevník
Príspevkov: 609

« Odpoveď #8 kedy: 29. Máj , 2008, 10:11:40 »

V pohode...je to jedno na čom to budeš hrať..hlavné je aby sa  to lúbilo  tebe..ja som to hrával aj na elekt..... aj na akust.  Žmurk inak dobrý výber  Je to frajer
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #9 kedy: 02. Jún , 2008, 21:21:41 »

Tá pesnička je tvorená rpe dve, resp tri gitary... Na jednej je to oničom  ?§!. Žmurk
Zaznamenané
Osiris666
pravidelný návštevník
Príspevkov: 260

If you try to fuck with me, I shall fuck you too..

« Odpoveď #10 kedy: 05. Jún , 2008, 11:27:09 »

:D:D ked natriete squierku na zeleno, urcite bude zniet lepsie nez biely fender mexico, pretoze zelene gitary rulezz :D:D   to mi pripomina ako ked sa nejakej baby spytam ake sa jej pacia auta, odpoved: cervene :D:D
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.118 sekund, 23 otázok.