brko
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 29. Máj , 2008, 10:55:47 » |
|
Mimochodom, telecaster je azda najšpatnejšia gitara na svete druha najkrajsia hned za les paulom a sg patri tretia priecka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 29. Máj , 2008, 11:05:08 » |
|
takto asi hraaaa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 29. Máj , 2008, 11:06:52 » |
|
takto asi hraaaa
Parada! Predpokladam ze to hras ty .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 29. Máj , 2008, 11:08:47 » |
|
ano ja, je to stara nahravka, od vtedy nemam mixpult doma takze to davam len ako ukazku, ako hra gitka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Máj , 2008, 11:09:18 » |
|
takto asi hraaaa
Parada swordik, ze Ta este bavi serkat sa s elektrikami.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Máj , 2008, 11:12:53 » |
|
takto asi hraaaa
parada, mne sa flamenco paci, je to vlastna tvorba alebo nieco prevzate? ak prevzate tak co je original?
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Máj , 2008, 11:15:14 » |
|
je to zaciatok asi 1/11 z taranty, od Vicente Amigo pod nazvom Callejon de la luna. NAjkrajsia taranta aku poznam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 29. Máj , 2008, 11:34:55 » |
|
Parada swordik, ze Ta este bavi serkat sa s elektrikami. uplne naopak. swordy ma na elektrike dobre nakupene a skoncil s nou 2 kroky pred prvou gitaristickou ligou - skoda...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Dugo
Hosť
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 29. Máj , 2008, 11:39:21 » |
|
Pekna gitara, ked budem doma, tak si aj ukazku vypocujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 29. Máj , 2008, 11:40:55 » |
|
je to zaciatok asi 1/11 z taranty, od Vicente Amigo pod nazvom Callejon de la luna. NAjkrajsia taranta aku poznam.
tuto to je, keby si chcel niekto vypocut celu skladbu
|
|
|
Zaznamenané
|
Fender Stratocaster, Epiphone Les Paul Standard Marshall JCM 900 MkIII, Marshall 1960B Lead TC-Electronic Nova System
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 29. Máj , 2008, 11:46:24 » |
|
uplne naopak. swordy ma na elektrike dobre nakupene a skoncil s nou 2 kroky pred prvou gitaristickou ligou - skoda...
no rastik, neviem ako mam tomuto rzumet tuto to je, keby si chcel niekto vypocut celu skladbu
ano on presne zacina tam kde ja som na nahravke skoncil, toto je car flamenca, nemusis vobec hrat skladbu ako je, ale mozes tak ako ju momentalne citis, samozrejme musi mat hlavu a patu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brmbolec
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 29. Máj , 2008, 19:06:58 » |
|
hoď sem radšej nejakú poriadnu buleriu, né hentaké pupušsongy to je seknuté z tej nahrávky čo si posielal?
|
|
|
Zaznamenané
|
Malé, ale potešia
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 29. Máj , 2008, 20:41:45 » |
|
ukazka je pekna, ale vo mne sa budi dojem, ze takto by hrala aj klasicka za 5000Sk no neviem. inac by som to posudil, keby som na nej hral. ci ma vyraznejsie tony a lahkost hrania a hodilo by sa to porovnat s nejakou inou, takto nemam ani sajnu ale ked som hral na spanielke svojej ( lacnej ) a potom som chytil ucitelovu, co som chodil do LSU ( drahu ) tak to bol rapidny rozdiel, krasne sa na tom hralo. ale ako vravim, podla ukazky to posudit neviem. a este, ten telecaster vyzera super ked je taky otlceny, vyzaruje z neho velke caro
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
homar
|
|
« Odpoveď #59 kedy: 29. Máj , 2008, 20:44:11 » |
|
a este, ten telecaster vyzera super ked je taky otlceny, vyzaruje z neho velke caro to je fakt, telecaster vyzera lepsie otlceny ako novy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|