Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
29. November , 2024, 07:55:14
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Gila - nejaké moje blbosti...  (Prečítané 32135 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #120 kedy: 16. November , 2009, 13:41:40 »

Tak ked mi to Udry potvrdil, tak sa mi to nemarilo... keby si to JSX inak predaval za nizsiu cenu ako si to viem v obchode kupit, tak by som aj uvazoval... predsa lenje to nasledovnik TripleXXX.
JSX nepredavam, skoda ho. A hra inak nez Triple XXX. Ale nebudem sa hadat o tom, ze ako to hra... Nebol si v studiu a neporovnaval si na mikrofon, ci ano ?
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #121 kedy: 16. November , 2009, 13:48:51 »

Taktiez... skoda reci. Detska hlupa poznamka...  Zdravíčko
aspon keby si sa, Branko, zamyslel, ze preco tie jeble, podla teba detske poznamky. co myslis, ako asi posobi, ked pomaly kazdu vec, ktoru niekde objavis stavias na piedestal a vychvalujes to do nebies?  Zdravíčko
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #122 kedy: 16. November , 2009, 13:49:36 »

JSX nepredavam, skoda ho. A hra inak nez Triple XXX. Ale nebudem sa hadat o tom, ze ako to hra... Nebol si v studiu a neporovnaval si na mikrofon, ci ano ?

.. ohananie studiom ma zas tiez svoje limity, ak mu funguje ucho, naco studio. Ale suhlasim s tebou, nech to aj vychadza z Triplu, zvukovo je to podla mna o kus inde, je to skutocne skvely amp a to nie som zrovna peaveyckar
Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #123 kedy: 16. November , 2009, 13:51:08 »

aspon keby si sa, Branko, zamyslel, ze preco tie jeble, podla teba detske poznamky. co myslis, ako asi posobi, ked pomaly kazdu vec, ktoru niekde objavis stavias na piedestal a vychvalujes to do nebies?  Zdravíčko
Bavím sa skvele Ach jaj... ja ASPON vyskusam, nez sa o tom niekde docitam...
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #124 kedy: 16. November , 2009, 14:02:51 »

Bavím sa skvele Ach jaj... ja ASPON vyskusam, nez sa o tom niekde docitam...
dufam, ze pred tym, ako podrypujes a robis si zarty na tuto na niekoho adresu, si uvedomujes, ze tento tvoj argument je deravy ako sito?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #125 kedy: 16. November , 2009, 14:05:25 »

dufam, ze pred tym, ako podrypujes a robis si zarty na tuto na niekoho adresu, si uvedomujes, ze tento tvoj argument je deravy ako sito?
Vies co ? Bodlo by, aby si spravil nejaky Hypertest. Ci uz pre seba, alebo tu na forum.  :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #126 kedy: 16. November , 2009, 14:19:50 »

Udry, uz daj nieco ine, nez spominane JSX, lebo je to trapne, infantilne, ubohe. :) To, ze si Ty na nejakom "teste" nedokazal natocit zvuk, ktory by Tebe vyhovoval uz fakt nie je moj problem. :) Vacsina zahranicnych gitaristov si tento amp velmi pochvaluju a v studiu sa s nim pracuje viac, nez vynikajuco.  Žmurk Namiesto sedenia doma na prdeli skoc pozriet do studia, resp. nabrat nejaku prax.  Na zdravie!

Neviem "MISTŘE"  čo ta furt vytáča. Ja som nenapisal,že to predávaš ty. Proste ten inzerat je  a to je vsjo. A keby si pozorne čítal moje príspevky,resp. si ich pamätal,tak by si vedel,že ja o všetkych tychto ampoch Marshall,Peavey,Mesa atd. pišem,že su to skvelé ampy a zaleží na hračovi,čo si vyberie. Na zdravie! Ale pokial sem niekto da total mizernu ukažku z youtube alebo neviem z čoho,tak nech sa nedivi že napišem môj nazor na danu ukažku. Nie na amp-pokial si to niekto zamiena-jeho problém. Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #127 kedy: 16. November , 2009, 14:39:47 »

Spyros - ak si myslel toto: http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=126461, tak to nie je moj inzerat.  :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #128 kedy: 16. November , 2009, 14:42:21 »

Spyros - ak si myslel toto: http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=126461, tak to nie je moj inzerat.  :)

ale je len sa hanbis za svoj kraj  Smútim smutne Brano, ze prave ty... velmi smutne
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #129 kedy: 16. November , 2009, 14:43:10 »

ale je len sa hanbis za svoj kraj  Smútim smutne Brano, ze prave ty... velmi smutne
Bavím sa skvele Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Jo.. zavolaj mi, prosim...  Bavím sa skvele Bavím sa skvele
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #130 kedy: 16. November , 2009, 17:09:52 »

Ano, to som myslel. Keby si ho precital jak ja, aj sam by si uveril, ze si to ty   Je to frajer
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #131 kedy: 20. December , 2009, 10:38:00 »

takze....BKP Mississippi Queen namontovany do gitary.....a ....hmm...fuuuu! teraz je to uz fakt ze brutal! nailbomb som uz poznal v pozicii bridge...teraz stredná poloha je ako nejaky telecaster so silnymi snimacmi....a pri krku je to fakt paráda...nemá to taky typicky  P90 charakter ale viac singlovy...zahuhlane tony vobec nemoze....dinamika je obrovská...vzdy som chcel takuto gitaru....asi som uz stastny :)

mám este aj novy effekt....je to T-Rex Tremonti Phaser....tiez supa...zatial najlepsi (aspon pre mna) phaser co som doteraz skusal...

predvcerou som bol nahrávat s novou kapelou v Budapesti ....(ale vtedy este nebol ten BKP MQ snimac namontovony do gitky) .....ked budem mat nejake nahravky k dispozicii tak ich asi postnem sem...

Som metlak
 Na zdravie!
Zaznamenané

. . .
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #132 kedy: 20. December , 2009, 11:38:04 »

takze....BKP Mississippi Queen namontovany do gitary.....a ....hmm...fuuuu! teraz je to uz fakt ze brutal! nailbomb som uz poznal v pozicii bridge...teraz stredná poloha je ako nejaky telecaster so silnymi snimacmi....a pri krku je to fakt paráda...nemá to taky typicky  P90 charakter ale viac singlovy...zahuhlane tony vobec nemoze....dinamika je obrovská...vzdy som chcel takuto gitaru....asi som uz stastny :)

mám este aj novy effekt....je to T-Rex Tremonti Phaser....tiez supa...zatial najlepsi (aspon pre mna) phaser co som doteraz skusal...

predvcerou som bol nahrávat s novou kapelou v Budapesti ....(ale vtedy este nebol ten BKP MQ snimac namontovony do gitky) .....ked budem mat nejake nahravky k dispozicii tak ich asi postnem sem...

Som metlak
 Na zdravie!
BKP je proste kralovstvo pre skresleny zvuk. - PRE MNA URCITE. (to ak by sa chcelo niekomu velmi podjebavat aj v tento vianocny cas...  ha ha ha )
Zaznamenané

Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #133 kedy: 12. Január , 2010, 19:31:46 »

kupil som si mikrofon Beyerdinamic TG-X 47 ....
nahral som vám nieco :) ...
setup na nahrávanie doma (hlasitost som mal na 1ke) ...: Epiphone LP Custom (korea) s EMGckami - mesa dual - orange 2x12 - tg-x 47 - M Audio mobile pre- 15" macbook pro - Logic Studio 9.02
bicie a basa je len midi ...bicie s pluginom tzv ultrabeat, basa z garagebandu (a tukal som na klavesnici)
s equalizerom som nerobil v podstate nic, len som si orezal frekvencie pod 100hz

* mesadr-epiemg.mp3 (510.16 KB - stiahnuté 158 krát.)
Zaznamenané

. . .
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #134 kedy: 12. Január , 2010, 19:53:20 »

kupil som si mikrofon Beyerdinamic TG-X 47 ....
nahral som vám nieco :) ...
setup na nahrávanie doma (hlasitost som mal na 1ke) ...: Epiphone LP Custom (korea) s EMGckami - mesa dual - orange 2x12 - tg-x 47 - M Audio mobile pre- 15" macbook pro - Logic Studio 9.02
bicie a basa je len midi ...bicie s pluginom tzv ultrabeat, basa z garagebandu (a tukal som na klavesnici)
s equalizerom som nerobil v podstate nic, len som si orezal frekvencie pod 100hz

pekny zvuk... zaujimave ze ta mesa hra aj potichu slusne na nahravke :)
Zaznamenané
Strán: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 13 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.095 sekund, 23 otázok.