Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 07:24:44
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: TUBE SCREAMER?  (Prečítané 21840 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
joe
inventár podniku
Príspevkov: 4779

HEEEJ JOE !!!!!!

« Odpoveď #30 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:10:04 »

pri dokrmeni neni žiadny rozdiel a ja som to skušal nie na velkom javisku ale v klube a hral som do fender apratu do čisteho zvuku... ale mne je jedno čo tu pišete .... už to nekomentujem Na zdravie! ten kabel to nebudem ani radšej komentovat Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2009, 13:12:32 od joe » Zaznamenané

yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #31 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:19:18 »

pri dokrmeni neni žiadny rozdiel a ja som to skušal nie na velkom javisku ale v klube a hral som do fender apratu do čisteho zvuku... ale mne je jedno čo tu pišete .... už to nekomentujem Na zdravie! ten kabel to nebudem ani radšej komentovat Bavím sa skvele

inac s tym kablom to bolo naozaj tak Bavím sa skvele Nakoniec som skoncil s jednym starym ceskoslovenskym  (asi vf) kablom, ktory sa mi osvedcil, pocul som cez neho vsetko, co mam z gitary pocut a som spokojny. Inac, kludne si pozri aj fora na nete, vsade sa docitas, ze medzi TS7 a TS9 je rozdiel a je to pravda. Vacsi je este medzi TS9 a TS5. Je to v pouziti inych suciastok.
Hihi ha ha ha Kvoli problemom s kablom som uz bol takmer rozhodnuty ist cez vysielacky Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #32 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:21:37 »

yngwie.. pocuj.. hmm len cisto teoreticky.. nebol tvoj problem v gitare? mal si povedzme moc svelo znejucu gitaru a ty si len hladal mozno dajme tomu 'temnejsie znejuci' kabel?  :) a to ked mi povie niekto ze sa s prepacenim honil za gitarovym kablom s najlepsim prenosom zvuku a skoro kvoli tomu presiel na vysielacku tka tomu vravim epic fail lebo aj priemerny gitarovy kabel prenasa signal stale lepsie ako poniektore vysielacky vyssej strednej triedy  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 16. Apríl , 2009, 13:22:10 od kaolko » Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #33 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:26:33 »

yngwie.. pocuj.. hmm len cisto teoreticky.. nebol tvoj problem v gitare? mal si povedzme moc svelo znejucu gitaru a ty si len hladal mozno dajme tomu 'temnejsie znejuci' kabel?  :) a to ked mi povie niekto ze sa s prepacenim honil za gitarovym kablom s najlepsim prenosom zvuku a skoro kvoli tomu presiel na vysielacku tka tomu vravim epic fail lebo aj priemerny gitarovy kabel prenasa signal stale lepsie ako poniektore vysielacky vyssej strednej triedy  Bavím sa skvele

problem nemohol byt v gitke, lebo situacia bola taka, ze ked som mal vsetko rovnako zapojene a hral som so svojim PROEL kablom s relativne drahymi Jackmi, tak to znelo akosi upatlane. Hned na to som vymenil kabel za iny (zhruba rovnako dlhy, ja nemam rad dlhe kable, hram na pomerne kratkom kabli) a rozdiel bol dost slusne pocutelny. Jasne, ze nesmies byt ohucany z celodenneho hrania, aby si to pocul. Ja som mal vsetky gitary osadene kvalitnymi Di Marzio snimacmi, takze tam nemohol byt a  ani nebol problem. Vo vysielackach sa nevyznam, ale myslim, ze uz vtedy boli relativne cenovo pristupne aj take z lepsej sorty, takze by mi to nerobilo problem. Ja som v tej dobe dost investoval do svojich aparatov a vybavenia, takze nic hrozne by sa nebolo udialo Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #34 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:35:02 »

sme sice v teme o tubescreameri ale este sa trochu pri tom kabli pozdrzim.. ktory (okrem toho no name pri ktorom si nakoniec ostal) sa ti zo znackovych ako tak pozdaval.. ?
Zaznamenané

yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #35 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:42:16 »

Ja som nakupoval vtedy standardne dostupne kable v Made v Kosiciach. Mali na vyber niekolko druhov a v case kym som prisiel na to, ze to je problem, som pouizval PROEL (ten drahsi) a pomerne drahe (asi pozlatene) konce. Kamos mal nieco, co pripominalo napajaci kabel zo zehlicky Žmurk Bol to urcite trvacny kabel, ale co sa tyka prenosu, asi to nebola ziadna slava, takze ja som ostal pri PROEL, az kym som nezistil, ze existuju (asi) lacne kable, ktore prenasaju sirsie frekvencne pasmo a pritom nejde o ziaden xtrem (z pohladu neziaducich ruchov). Takze asi tolko. Sorry za OT
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #36 kedy: 16. Apríl , 2009, 13:50:37 »

Takze, aby som to zhrnul: nepresiel som znackovymi typmi, ostal som pri "no name" kabli, s ktorym som spokojny...len neviem, ci najdem nahradu, ak mi odide Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #37 kedy: 16. Apríl , 2009, 14:25:39 »

Joe ma pravdu
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #38 kedy: 16. Apríl , 2009, 15:18:09 »

Rastis ma pravdu
Zaznamenané
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #39 kedy: 16. Apríl , 2009, 15:28:12 »

Cubo asi bude mat pravdu ha ha ha
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
KLOBASA
nováčik
*
Príspevkov: 47

« Odpoveď #40 kedy: 19. Apríl , 2010, 10:54:06 »

zdravim páni, mam v plane kupit TS 9 alebo TS 808, nasiel by sa nejaky típek, co by mi to bol ochotny pozicat na skusku, nechcem kupovat macku vo vreci. Najlepsie trenciansky a PB kraj. Odmena: pár pív  Na zdravie!  . Díky moc  Zdravíčko
Zaznamenané

tibor7
stály hosť
Príspevkov: 962

« Odpoveď #41 kedy: 27. Apríl , 2010, 14:11:50 »

Tu je niečo o tom : http://www.muzikus.cz/pro-muzikanty-clanky/Tube-Screamer-Ctvrtstoleti-na-vysluni-rocku-aneb-od-woodoo-ke-kompromisu~15~rijen~2004/
Zaznamenané
MMM
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 27. Apríl , 2010, 20:45:45 »

zdravim páni, mam v plane kupit TS 9 alebo TS 808, nasiel by sa nejaky típek, co by mi to bol ochotny pozicat na skusku, nechcem kupovat macku vo vreci. Najlepsie trenciansky a PB kraj. Odmena: pár pív  Na zdravie!  . Díky moc  Zdravíčko

Na co to chces pouzivat?
Zaznamenané
KLOBASA
nováčik
*
Príspevkov: 47

« Odpoveď #43 kedy: 27. Apríl , 2010, 21:20:33 »

Na co to chces pouzivat?

na dokopovanie u sola, alebo jako clean boost. Hlavne ma zaujima ten clean boost. Chcem to vyskusat co to spravi s mojou hlavou, a podla toho uvidim
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #44 kedy: 27. Apríl , 2010, 21:24:25 »

na dokopovanie u sola, alebo jako clean boost. Hlavne ma zaujima ten clean boost. Chcem to vyskusat co to spravi s mojou hlavou, a podla toho uvidim
Na boost si kup BOOST pedal, nie TSko. U mna je osvedceny Fulltone Fat boost - vyborna BOOST krabica Si píš!!!
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.