|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 20. September , 2008, 13:50:46 » |
|
and belly s dobra vec,brdo nemas nejake pre mna aj
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 20. September , 2008, 13:52:53 » |
|
valla - keď už je tu táto téma, daj všetky rozumné odkazy aj s popisom do úvodného príspevku, nech to aj niekomu prípadne pomôže.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 20. September , 2008, 13:53:41 » |
|
nechapem?
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 20. September , 2008, 14:02:37 » |
|
nechapem? nie je to dosť zrozumiteľné?? Ty si tú tému založil, aby si tu ľudia niečo našli, tak daj všetky rozumné odkazy aj s popisom do svojho úvodného príspevku, nech to aj niekomu prípadne pomôže. Tam to každý nájde všetko a nemusí listovať x-stranami. V prvom príspevku nič nie je..
|
|
« Posledná zmena: 20. September , 2008, 14:03:30 od Pitu »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 18. November , 2008, 15:02:59 » |
|
jasne v SOS.sk kupiš hamon krabičky či čo to je take ako použiva značka MXR treba čeknut
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
stenčo
náhodný pocestný
Príspevkov: 144
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 18. November , 2008, 16:49:58 » |
|
to: všetkým zúčastneným
na tú krabičku som už pozeral, len som nevedel ( neviem ) či tam zmestím footswitch, respektíve elektroniku
|
|
|
Zaznamenané
|
ARIA GT series & BatonRouge Burnt
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 18. November , 2008, 16:57:36 » |
|
tak pchat tamn baterku to je jak z blata do kaluže
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 29. December , 2008, 14:07:26 » |
|
nasiel som par fajnych shopov,ale hned som ich stratil chcel som sa spytat ci v BA v elektre maju nejake patice,naj noval...dik nikde ,aspon co ja viem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 29. December , 2008, 18:46:19 » |
|
nasiel som par fajnych shopov,ale hned som ich stratil chcel som sa spytat ci v BA v elektre maju nejake patice,naj noval...dik sak si objednaj cez elektronky.net ci jak to je alebo v ges maju alebo sos maju tiez
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 30. December , 2008, 14:14:26 » |
|
dnes mi predavac u nas povedal ye mi to neobjedna a povedal ze niekde v Piestanoch to drzia skladom to Valla:chcem usetrit za postovne...ale budem robit asi objednavku v gese,len stale ma trapi cena dovozu kedze McMaros raz vravel ze chceli 250 len za prevok kesov no tak v sos si to objednaj tam zaplatis iba tusim 90skk za postovne za nakup nad 500skk
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 30. December , 2008, 14:34:28 » |
|
Elchemco je asi priamo vyrobca. Od nich mam leptacie roztoky a kolofoniu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|