Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
17. November , 2024, 05:49:57
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Efekty pre zacinajuceho gitaristu  (Prečítané 7795 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #15 kedy: 23. Jún , 2008, 20:41:55 »

že v multáku ktorý má on je nejaký efekt ktorý je v návode nazvaný ako "vintage" zvuk  Žmurk
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #16 kedy: 23. Jún , 2008, 21:29:08 »

vintage zvuk sa najde v multiefekte ?

Zbytocne zadrapujes. V povodnom prispevku som schvalne nehovoril o skreslovani. Potom vznikne "vtipnych" 3 stranky odpovedi, ktore nie su k veci.

Keby som mal ja zadrapit, tak skor nastavis na multiefekte vintage skreslenie ako higain. Howgh.  Je to frajer
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #17 kedy: 23. Jún , 2008, 21:33:15 »

ja som ani na Tvoj prispevok nereagoval. vies ono je to vsetko o tom, co si kto predstavi po vintage zvukom. ja si myslim, ze na multiefekte nastavis aj vintage a aj higain, len zalezi, ze ako. ale aj chapem, ako si to myslel, tak chap trochu aj mna, ako som to ja myslel  Zdravíčko
Zaznamenané

samqo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #18 kedy: 24. Jún , 2008, 09:43:24 »

velmi zly. no uz mas jasnejsie vo veciach ?

Da sa povedat ze o tom skresleni co ste sa tu dalej bavili velmi ponatia nemam ale inak da sa povedat  ze ano.O efektoch citam, studujem tu na fore takisto na nete (pozeram videa, pocuvam nahravky a tak...)  Nechajte ma vydýchať ale pomaly si zacinam robit aku taku predstavu, aj ked najlepsie je ked si to clovek odskusa sam ...
« Posledná zmena: 24. Jún , 2008, 09:44:04 od samqo » Zaznamenané

S.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #19 kedy: 24. Jún , 2008, 10:03:27 »

ak mas moznost, tak si pozicaj, pripadne kup nejaky lacny multak.. pohraj sa a uvidis co sa ti bude pacit..ja ked som sa s tym bavkal, tak nakoniec mi v kazdom presete okrem simulacie ampu, pripadne delayu pri skreslenim alebo reverbu pri cistom, nic nezostalo zapnute  ha ha ha
Zaznamenané
samqo
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180

« Odpoveď #20 kedy: 27. Jún , 2008, 09:19:33 »

Najprv pozhanam nejake to kombo, dufam ze budem mat stastie a najdem nieco v pohode a lacnejsie,kedze momentalne moc financiami nedisponujem.  Smútim
Ak by ste mali nieco v celku schopne a za dobry peniaz tak sa mozte ozvat  Žmurk
Zaznamenané

S.
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #21 kedy: 27. Jún , 2008, 17:41:46 »

Aký je vhodný efekt na nejaké zvýraznenie a "zjednotenie" sola? Aby sa tak nejako zlialo zvukovo  Bavím sa skvele lepšie to popísať neviem...
Keď som skúšal delay tak sa mi to vcelku páčilo... Je delay na to vhodný? či to nieje len moja mylná predstava  ha ha ha
Moc sa zatial v efektoch nevyznám, preto ospravedlnte...  Popiskujem si
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #22 kedy: 27. Jún , 2008, 18:12:10 »

Aký je vhodný efekt na nejaké zvýraznenie a "zjednotenie" sola? Aby sa tak nejako zlialo zvukovo  Bavím sa skvele lepšie to popísať neviem...
Keď som skúšal delay tak sa mi to vcelku páčilo... Je delay na to vhodný? či to nieje len moja mylná predstava  ha ha ha
Moc sa zatial v efektoch nevyznám, preto ospravedlnte...  Popiskujem si
aby znelo solo jednotne a ucelene musis v prvom rade tak zahrat solo ty...davat tam dealy aby si vyplnil nejake medzeri..to neni riesenie..ale si pankac..daj si tam aj 2 dalye
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Dorian
stály hosť
Príspevkov: 853

« Odpoveď #23 kedy: 27. Jún , 2008, 18:56:52 »

Caute vsetci! Da sa povedat ze zacinam hrat na elektrickej gitare a chcem sa vas opytat, ake efekty by ste mi na zaciatok poradili,ktore by som teda mal mat,nejake take zakladne.Troska som sa v tom sprtal a dost ma oslovili efekty od BOSSu. Totiz radsej nech je ten efekt drahsi a dobry ako nejaka lacna supa.
Vdaka za odpovede!

radim ti mat dobry kabel a nadupane ruky. nanajvys tak wah pedal.
Zaznamenané

RnR & HD & tatarak & Jack Daniels
www.doriangrayband.com
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 27. Jún , 2008, 19:10:17 »

Ja som nemyslel nejak sceliť tony či čo to... Mám trandakovú hlavu a tá to tak nejak osekáva, krátky dozvuk... Preto tie sola znejú, biedne...  Popiskujem si

lacrosse: druhýkrát bez tej ironie, nejak ti ide moc noštek hore mám taký pocit
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #25 kedy: 27. Jún , 2008, 19:35:21 »

Ja som nemyslel nejak sceliť tony či čo to... Mám trandakovú hlavu a tá to tak nejak osekáva, krátky dozvuk... Preto tie sola znejú, biedne...  Popiskujem si

lacrosse: druhýkrát bez tej ironie, nejak ti ide moc noštek hore mám taký pocit
daj si tma hall ked je to osekane
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
pelko
miestny štamgast

« Odpoveď #26 kedy: 27. Jún , 2008, 19:39:37 »

Neznie náhodou hall divno na skreslenom zvuku? analogovu krabičku som neskúšal, na multáku to je ale strašné  ?§!.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #27 kedy: 27. Jún , 2008, 19:42:57 »

Neznie náhodou hall divno na skreslenom zvuku? analogovu krabičku som neskúšal, na multáku to je ale strašné  ?§!.
co ja viem..ale asi bude mat dorian s tymi efektami pravdu...wah pedal..ja mam tiez tranzistorovvi zoom a picham to priamo do packa a hra to...nemam problemi s tonmi...len to je taky zvuk aky je no. za ironiu sa ospravedlnujem vopred Zdravíčko
« Posledná zmena: 27. Jún , 2008, 19:44:12 od lacrosse » Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
udry
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 27. Jún , 2008, 20:18:14 »

daj si tma hall ked je to osekane
Fuuha zíram Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #29 kedy: 27. Jún , 2008, 20:26:17 »

Fuuha zíram Nechajte ma vydýchať
co..ked ma pocit ze mu to seka...pridam nazornu ukazku,...prva ukazka bez...druha s

* halles.mp3 (657.06 KB - stiahnuté 112 krát.)
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.