kuko6
|
|
« kedy: 21. Jún , 2008, 16:39:43 » |
|
No mam takyto zosilovac doma, lenze je pokazeny (vizera to tak , ze nejake kontakty budu prepalene). Tak sa chcem spytat ci niekto ma s tym skusenosti,ci je celkom dobry, ci sa to oplati opravovat. Inak je to vôbec gitarovy zosilovac ?
|
|
« Posledná zmena: 21. Jún , 2008, 16:41:26 od kuko6 »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 21. Jún , 2008, 17:44:06 » |
|
je to univerzalny zosilovac,ale hra na hovno najlepsie zobrat trafa a postavit hlavu
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
kuko6
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 21. Jún , 2008, 17:57:09 » |
|
jak postavit hlavu ? teraz to je akoze co ? neni to hlava ? ja som z toho debil
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 21. Jún , 2008, 17:58:23 » |
|
Ponukni to niekom za 500 korun na trafaky a zabudni na to.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 21. Jún , 2008, 18:00:49 » |
|
Ponukni to niekom za 500 korun na trafaky a zabudni na to.
Tak lacno jednoznačne nejdú ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 21. Jún , 2008, 18:57:46 » |
|
dva tyzden do zadu som tu mal inzerat, za 500 som to predal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 21. Jún , 2008, 19:04:56 » |
|
dva tyzden do zadu som tu mal inzerat, za 500 som to predal Kupec vyhodne kúpil, len vymontované trafá sa dajú lepšie predať ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 21. Jún , 2008, 19:07:17 » |
|
Výstupák je výborný, ale napájacie trafo nič moc ... tieto stroje majú vysoké napätia riešené násobičom napätia, takže asi najlepšie bude dať navinúť nové na objednávku.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 21. Jún , 2008, 19:26:28 » |
|
vystupak je dobry ale aj napajacie aj ked tam je nasobic tak sa to da
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 21. Jún , 2008, 19:33:07 » |
|
Podľa toho na čo. Zdroj s násobičom je dosť mäkký a tak nie je problém urobiť koncák s vintage charakteristikou, ktorý ide ochotne do skreslenia, niečo na spôsob starých Marshallov. Ak ale chceš tvrdý moderný rýchly koncák, s týmto napájacím trafom ho asi nespravíš.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 21. Jún , 2008, 19:43:20 » |
|
Podľa toho na čo. Zdroj s násobičom je dosť mäkký a tak nie je problém urobiť koncák s vintage charakteristikou, ktorý ide ochotne do skreslenia, niečo na spôsob starých Marshallov. Ak ale chceš tvrdý moderný rýchly koncák, s týmto napájacím trafom ho asi nespravíš.
no sak o to ide.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
swordy
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 21. Jún , 2008, 19:47:31 » |
|
Kupec vyhodne kúpil, len vymontované trafá sa dajú lepšie predať ... za 700 som sa ho nemohol nedavno zbavit:) ak sa clovek pokuka, vzdy sa nieco najde podobne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 22. Jún , 2008, 20:42:12 » |
|
Ak ale chceš tvrdý moderný rýchly koncák, s týmto napájacím trafom ho asi nespravíš.
To co je za blud? Tie trafa su normalne, ziadne mäke. V Stilette Mesa boogie je tak isto mäke trafo a nemyslim si ze je to ma zrovna vintage sound
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 22. Jún , 2008, 21:03:32 » |
|
predator skor narazal na delic napatia, ktory sa pouzije za samotnym trafom. nemyslel asi trafo ako take.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
predator
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 22. Jún , 2008, 21:22:41 » |
|
To co je za blud? Tie trafa su normalne, ziadne mäke. V Stilette Mesa boogie je tak isto mäke trafo a nemyslim si ze je to ma zrovna vintage sound Samotné trafo je síce tvrdé, ale jeho výstupné napätie je nízke a preto ho musí na požadovanú hodnotu zdvihnúť násobič. A tu je pes zakopaný. Násobiče sú v podstate kaskádne radené jednocestné usmerňovače a z toho vyplýva nielen nižší dosiahnutý prúd ako pri celovlnnom usmernení (teda rýchlejšie vybitie pri dosiahnutí menovitého odberu), ale aj to, že nabíjacie časy jednotlivých častí kaskády sa sčítavajú. A tak pri odberovej špičke napätie klesne rýchlejšie, a pomalšie sa zasa nabije na pôvodnú hodnotu. Z toho vyplýva, že ten zvuk bude mať mäkký komprimovaný nábeh a pozvoľný vzrast zosilnenia počas doznievania, teda vintage charakter. Na tvrdé sekačky to teda nie je moc vhodné, ale mäkký vintage zvuk sa takto dá spraviť bez problémov. http://www.dnp.fmph.uniba.sk/~kollar/jewww/dioda.htm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|