xing
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 27. Jún , 2008, 10:29:24 » |
|
lenze to uz nie je les paul
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 27. Jún , 2008, 14:28:18 » |
|
A ten Gibson special ma nejake tensie telo ako standardy a ine modely? Vsimol som si, ze je na zadnej strane tvarovane.
Progrocker tu svoho casu daval hrozostrasne fotky lacneho Gibson Les Paul, ktory bol vnutri dost brutalne vyfrezovany.... mam silne podozrenie ze to bol prave tento model, co si dal link z Thomann - na to si daj pozor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
frakos
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 28. Jún , 2008, 07:33:07 » |
|
. . . ak to teda nemusi byt vyhradne gibson, ale Ti ide o nejaky pekny LP alebo aspon skoro LP, tak sa chod pozret v TT do MusicStoreOne, Postova 10 www.musicstore.sk . . . . maju tam drsny vypredaj gitar znaciek Indie (tie nepoznam) a hlavne Vintage, ktory robia podarene LP . . . bolo ich tam este dost ked som tam bol posledne, v cene 4500Sk, tiez som neodolal a jeden si kupil . . . je spravne tazka jak prasa, lem okolo hmatnika a tiez lak mierne odflaknuty, lak na leme okolo korpusu trosku popukany,elektrika divne zapojena, HW miestami zavrci, ale inak ju nedam za nic na svete . . . drevo korpus aj krk by malo byt komplet mahagon, asi aj naozaj je, podla farby, vahy a smradu alebo vone teda . . . . perletove lichobezniky na hmatniku tiez trosku odflaknute a aj samotne logo . . to plati pre vsetky gitary co tam boli . . . ale su to vsetko akceptovatelne malickosti . . . najvacsia sranda, ze ona vazne ciastocne hra nejak tak ako gibson LP . .. este tam bol jeden velmi podareny akoze gold top a jeden akoze standard a rozne vselijake . . .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 28. Jún , 2008, 07:39:16 » |
|
. . . ak to teda nemusi byt vyhradne gibson, ale Ti ide o nejaky pekny LP alebo aspon skoro LP, tak sa chod pozret v TT do MusicStoreOne, Postova 10 www.musicstore.sk . . . . maju tam drsny vypredaj gitar znaciek Indie (tie nepoznam) a hlavne Vintage, ktory robia podarene LP . . . bolo ich tam este dost ked som tam bol posledne, v cene 4500Sk, tiez som neodolal a jeden si kupil . . . je spravne tazka jak prasa, lem okolo hmatnika a tiez lak mierne odflaknuty, lak na leme okolo korpusu trosku popukany,elektrika divne zapojena, HW miestami zavrci, ale inak ju nedam za nic na svete . . . drevo korpus aj krk by malo byt komplet mahagon, asi aj naozaj je, podla farby, vahy a smradu alebo vone teda . . . . perletove lichobezniky na hmatniku tiez trosku odflaknute a aj samotne logo . . to plati pre vsetky gitary co tam boli . . . ale su to vsetko akceptovatelne malickosti . . . najvacsia sranda, ze ona vazne ciastocne hra nejak tak ako gibson LP . .. este tam bol jeden velmi podareny akoze gold top a jeden akoze standard a rozne vselijake . . . suhlas
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
sevo
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 29. Jún , 2008, 11:20:24 » |
|
. . . ak to teda nemusi byt vyhradne gibson, ale Ti ide o nejaky pekny LP alebo aspon skoro LP, tak sa chod pozret v TT do MusicStoreOne, Postova 10 www.musicstore.sk . . . . maju tam drsny vypredaj gitar znaciek Indie (tie nepoznam) a hlavne Vintage, ktory robia podarene LP . . . bolo ich tam este dost ked som tam bol posledne, v cene 4500Sk, tiez som neodolal a jeden si kupil . . . je spravne tazka jak prasa, lem okolo hmatnika a tiez lak mierne odflaknuty, lak na leme okolo korpusu trosku popukany,elektrika divne zapojena, HW miestami zavrci, ale inak ju nedam za nic na svete . . . drevo korpus aj krk by malo byt komplet mahagon, asi aj naozaj je, podla farby, vahy a smradu alebo vone teda . . . . perletove lichobezniky na hmatniku tiez trosku odflaknute a aj samotne logo . . to plati pre vsetky gitary co tam boli . . . ale su to vsetko akceptovatelne malickosti . . . najvacsia sranda, ze ona vazne ciastocne hra nejak tak ako gibson LP . .. este tam bol jeden velmi podareny akoze gold top a jeden akoze standard a rozne vselijake . . . Nemusi to byt vyhradne Gibson, ale chcel som gitaru ktora bude kvalitna. Vintage niesu sice zle gitary (sak aj teraz mam Vintage), ale chcem nieco co mi vydrzi dlhsie a s ci budem spokojny a to gitara za 4500sk asi nebude.
|
|
|
Zaznamenané
|
...vtedy bolo dobre lebo ine nebolo a teraz lebo sa take už nerobí...
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 29. Jún , 2008, 11:31:59 » |
|
Greco, Burny alebo Gibson, podla toho, kolko mas love. inak ked Burny staci Steve Jonesovi a Temovi, mohol by si byt s nim spokojny aj ty
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 29. Jún , 2008, 11:41:38 » |
|
Greco, Burny alebo Gibson, podla toho, kolko mas love. inak ked Burny staci Steve Jonesovi a Temovi, mohol by si byt s nim spokojny aj ty Aj Rasťovi je dobrá Burny a aj mnohým iným z fóra aj nefóra
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2008, 11:49:01 od temo »
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 29. Jún , 2008, 11:49:22 » |
|
Progrocker tu svoho casu daval hrozostrasne fotky lacneho Gibson Les Paul, ktory bol vnutri dost brutalne vyfrezovany.... mam silne podozrenie ze to bol prave tento model, co si dal link z Thomann - na to si daj pozor
to su dnes cakumprask vsetky Gibsony okrem Custom Shopu. aj to na strankach pisu - prezentuju to , ako super vychytavku na zlepsenie zvuku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 29. Jún , 2008, 13:12:32 » |
|
Greco, Burny alebo Gibson, podla toho, kolko mas love. Aj Tokai je dobry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 29. Jún , 2008, 13:14:51 » |
|
verim, ale kedze je o cosi znamejsi, tak je aj o cosi drahsi... aj Orville je vraj dobry, ale tiez uz docela drahy. svojho casu Tokai vyrabal aj pre Burny, niektore konkretne modely z istych obdobii su vraj totozne gitary.
|
|
« Posledná zmena: 29. Jún , 2008, 13:16:17 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 29. Jún , 2008, 13:31:12 » |
|
Aj Tokai je dobry Je ale šplhá sa do takých relácii až to niekedy neni pekné ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kewin
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 29. Jún , 2008, 13:49:51 » |
|
Aj Tokai je dobry aj Tokajské
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 29. Jún , 2008, 14:09:14 » |
|
aj Tokajské Mi hovor, vcera dosiel svokor, tak padla Lipovinka, dnes ma meniny, tak pojdu putne...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 29. Jún , 2008, 14:50:52 » |
|
Greco, Burny alebo Gibson, podla toho, kolko mas love. inak ked Burny staci Temovi, mohol by si byt s nim spokojny aj ty No,tych par zašmodrchanych punkovych beglajtov odvrzaš aj na Diamantke.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast