Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« kedy: 12. Júl , 2008, 23:20:54 » |
|
nazdarek. chcel by som si len tak pre radost zahrat cez amplitube 2, pripadne cez reapera daco nahravat. ale mam onboardovu zvukovku a jej pripisujem to, ze napriklad v tom amplitube (a tiez vo vsetkych sw co som skusal) mam taky brutalny sum ze to piska, crvci, vsetko mozne pocut len nie gitaru. ked dam volume na gitare uplne dolu tak mi aj tak zvuk ukazuje vstup skoro na polovici. bude to zrejme ten sum. skusal som hral do mic, do line in, cez nezapnuty boss efekt, vysledkom bolo vzdy nenormalne piskanie a cvrlikanie na hranici takeho ultrazvuku ze vsetky mysi a potkany a psy zmizli z okolia. pomohlo by toto - Behringer UCG102? http://www.muziker.sk/default.aspx?Behringer-UCG102&nid=20016&nparams=kod_id;9519alebo to je na nieco ine? hladam najlacnejsie ale funkcne riesenie.
|
|
« Posledná zmena: 12. Júl , 2008, 23:24:22 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zeck
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 12. Júl , 2008, 23:36:10 » |
|
nazdarek. chcel by som si len tak pre radost zahrat cez amplitube 2, pripadne cez reapera daco nahravat. ale mam onboardovu zvukovku a jej pripisujem to, ze napriklad v tom amplitube (a tiez vo vsetkych sw co som skusal) mam taky brutalny sum ze to piska, crvci, vsetko mozne pocut len nie gitaru. ked dam volume na gitare uplne dolu tak mi aj tak zvuk ukazuje vstup skoro na polovici. bude to zrejme ten sum. skusal som hral do mic, do line in, cez nezapnuty boss efekt, vysledkom bolo vzdy nenormalne piskanie a cvrlikanie na hranici takeho ultrazvuku ze vsetky mysi a potkany a psy zmizli z okolia. pomohlo by toto - Behringer UCG102? http://www.muziker.sk/default.aspx?Behringer-UCG102&nid=20016&nparams=kod_id;9519alebo to je na nieco ine? hladam najlacnejsie ale funkcne riesenie. v amplitube je predsa noise gate hned napravo od input level, ale asi nemyslis ten sum co produkuju modelovane aparaty...
|
|
|
Zaznamenané
|
"We're going to create something that they can't steal because they can't play it." :-) - Thelonious Monk
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 13. Júl , 2008, 00:00:09 » |
|
ten sum tam je praveze stale, ci mam nejake aparaty zapnute alebo nie. no ale ked tam dam nejake skreslenie alebo reverb, tak to zacne piskat takym vysokym tonom ze usi praskaju
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 13. Júl , 2008, 01:32:47 » |
|
no myslim ze ti pomoze lepsia zvukovka.......stym berhingerom neviem ako to je ale ja ked som si kupil fast track tak sa to zlepsilo..........myslim ze teraz stoji asi 2500sk co je relativne malo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 13. Júl , 2008, 12:02:21 » |
|
a ten behringer je na to iste ako fast track? vyzera o dost jednoduchsie ale v zasade nevidim rozdiel pre moj ucel. ci sa mylim?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 13. Júl , 2008, 12:05:19 » |
|
oproti onboard zvukovke to urcite pomoze. malo by ti to ist uplne cisto. ja som to neskusal ale tato vecicka je presne na to urcena na co to chces pouzivat.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 13. Júl , 2008, 12:10:20 » |
|
tak dik za radu. zrejme vyskusam. tomuto clovekovi to znie cez to velmi dobre -
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 13. Júl , 2008, 12:13:30 » |
|
no a toto ma zas moc nepotesilo . edit: aha, v rychlosti som si nevsimol ze to je priamo usb gitara. dost naprd.
|
|
« Posledná zmena: 13. Júl , 2008, 12:14:46 od Locksmith »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 13. Júl , 2008, 14:08:19 » |
|
to hra normalne v repro len potom si na amplitube treba nastavit vystupne zariadenie onboard zvukovku a vstup ten behringer.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 14. Júl , 2008, 09:17:36 » |
|
teraz som sa docital na inom fore ze to chalanovi ide len do sluchatok??? coze? ze by to nebolo pocut normalne v repro? to je vobec mozne?
toho chalana asi nenapadlo pichnut repraky do toho vystupu, ako sluchatka, ze? - ked uz nic ine
|
|
« Posledná zmena: 14. Júl , 2008, 09:17:55 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 14. Júl , 2008, 10:18:30 » |
|
to hra normalne v repro len potom si na amplitube treba nastavit vystupne zariadenie onboard zvukovku a vstup ten behringer.
To sa da?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 14. Júl , 2008, 10:23:54 » |
|
Neznie to až tak zle...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 14. Júl , 2008, 11:15:03 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 14. Júl , 2008, 11:54:15 » |
|
To sa da?
tiez by som sa spytal... ale vsak to mozem vyskusat. moment.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|