Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
15. November , 2024, 14:33:00
Strán: 1 [2] 3 4 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: 7 struna  (Prečítané 35111 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #15 kedy: 29. Júl , 2008, 15:31:46 »

No, pekna cena... Len kedy tolko budem mať, uf... Mne sa veľmi páči aj BlackJack ATX... To je vyššia alebo nižšia rada ako Hellraiser?  Na zdravie!

Hellraiser je podla ceny asi vyssia rada ako BlackJack. A co takto Loomisov signature, to je v podstate tiez Hellraiser.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #16 kedy: 29. Júl , 2008, 15:37:55 »

ten loomis sa mi tiez vcelku pozdava.. len, najprv sa mi vcelku pacil aj vyzorovo a cim dlhsie sa na neho pozeram tak tym menej sa mi pozdava a tym viac sa mi zacina pacit ten C-7 v cervenom.. teda co sa vizualnej stranky tyka.. ale zas ten loomis ma jednu vychytavku ze nema az tak extremne tucny krk ako Hellraiser alebo Blackjack a cely hmatnik je krasne dostupny az po 24. prazec.. mozno sa nakoniec nastvem a pojdem do toho loomisa.. :D:D:D
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #17 kedy: 29. Júl , 2008, 15:40:48 »

ten loomis sa mi tiez vcelku pozdava.. len, najprv sa mi vcelku pacil aj vyzorovo a cim dlhsie sa na neho pozeram tak tym menej sa mi pozdava a tym viac sa mi zacina pacit ten C-7 v cervenom.. teda co sa vizualnej stranky tyka.. ale zas ten loomis ma jednu vychytavku ze nema az tak extremne tucny krk ako Hellraiser alebo Blackjack a cely hmatnik je krasne dostupny az po 24. prazec.. mozno sa nakoniec nastvem a pojdem do toho loomisa.. :D:D:D

Tak to uz si potom mozes rovno kupit nejaky Ibanez :), ked to ma tensi krk, jedine co mi vadilo na Schecter gitarach bol prave ten konar do ruky :) (skoro ako Les Paul :), provokacia :) ).
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #18 kedy: 29. Júl , 2008, 15:43:23 »

hmm nie ibanez ma zas uplne uzky ten krk.. teda aspon kamaratov 1527 prestige.. a myslim, ze takto by som sa neukratil ani o pevny basovy sound (ako napr ked som skusal ATX blackjack od misa-kola.. to je neskutocna gitara) a aj o hratelnost.. ten loomis by bol fajn kompromis.. a poviem ti ze ked to teraz len tak spatne porovnam s tou ibanezou tak znela papierovo.. ( a to je vcelku vysoky model uz)
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #19 kedy: 29. Júl , 2008, 15:55:02 »

Ten signature model je brutal... Vadi mi tam len javorovy hmatník a FR...  Na zdravie! Bavím sa skvele
Hmatník by som prežil, FR nechcem ani vidieť a okrem toho je to už riadna pálka za tú gitaru  No hanbím sa..
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #20 kedy: 29. Júl , 2008, 16:00:33 »

ja planujem tiez bez FR.. ta cena je tam za loomis okolo 22 tisic..  coz je uz stredna nizsia cenova kategoria povedzme ale spracovanim to bude omnoho lepsie nez ktorykolvek iny nastroj za podobnu cenu.. a ten javorovy hmatnik sa mi tam praveze pozdaval.. je to vcelku netypicke na 7icku :)
Zaznamenané

pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #21 kedy: 29. Júl , 2008, 16:10:56 »

Až teraz som si všimol že je aj verzia bez FR... V tom prípade ani nerozmýšlaj, určite o niečo lepšie ako klasicky hellraiser  Na zdravie!
Ja si zatím došporím a potom ked ta omrzí tak ju kupim  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #22 kedy: 29. Júl , 2008, 16:23:01 »

hmm nie ibanez ma zas uplne uzky ten krk.. teda aspon kamaratov 1527 prestige.. a myslim, ze takto by som sa neukratil ani o pevny basovy sound (ako napr ked som skusal ATX blackjack od misa-kola.. to je neskutocna gitara) a aj o hratelnost.. ten loomis by bol fajn kompromis.. a poviem ti ze ked to teraz len tak spatne porovnam s tou ibanezou tak znela papierovo.. ( a to je vcelku vysoky model uz)

Mozes si vyskusat moju upravenu RG1527, urcite neznie papierovo :).
Ale jasne ze tie Schecter su vyborne nastroje za velmi rozumnu cenu.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #23 kedy: 29. Júl , 2008, 16:23:35 »

Až teraz som si všimol že je aj verzia bez FR... V tom prípade ani nerozmýšlaj, určite o niečo lepšie ako klasicky hellraiser  Na zdravie!
Ja si zatím došporím a potom ked ta omrzí tak ju kupim  Bavím sa skvele

Zober pozicku a kupuj :). Urob si Vianoce v strede leta :). Tieto nastroje sa ozaj oplatia, cena je urcite vyborna aj kvoli kurzu dolara.
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 16:24:43 od Semish » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #24 kedy: 29. Júl , 2008, 16:26:26 »

Mozes si vyskusat moju upravenu RG1527, urcite neznie papierovo :).
Ale jasne ze tie Schecter su vyborne nastroje za velmi rozumnu cenu.

hmmm toto znie zaujimavo.. upravenu akym sposobom? lebo tato kamaratova ma dimarzio snimace a nejaku razantnejsiu upravu si tam neviem predstavit... myslim, ze povodny majitel sa tu obcas vyskytne.. Majo Fero..
Zaznamenané

miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #25 kedy: 29. Júl , 2008, 16:38:06 »

1527 je nepochybne skvely nastroj, samozrejme zalezi to kus od kusu...

kamos bol u mna s 1527 s dimarz snimacmi, pichli sme to do vht, hralo to vyborne... potom sme tam zapojili schecter a padla nam sanka, obom... hrala pevnejsie v basoch a hlavne agresivnejsie, ciste maso :) bol som z toho celkom prekvapeny, 1527 som mal v rukach uz viac, vsetky hrali vyborne, ale na ten schecter sa to proste nechytalo...

samozrejme, je to osobny pocit, ako aj moj, tak aj dotycneho kamosa
« Posledná zmena: 29. Júl , 2008, 16:38:34 od miso_kolo » Zaznamenané

stoka!
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #26 kedy: 29. Júl , 2008, 16:47:39 »

pozeram, ze po ESP prichadza pomalicky nesmelo dalsia modna vlna - Schecter ?  Bavím sa skvele to bola inak prva eketricka gitara, na ktorej som kedy "hral" a bolo to niekedy v roku 1982 - 3  Som frajer Som frajer Som frajer ked sa naserem, aj jej fotku na nete najdem  Bavím sa skvele

sorry za OT  Zdravíčko No hanbím sa..  Popiskujem si
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #27 kedy: 29. Júl , 2008, 17:20:42 »

1527 je nepochybne skvely nastroj, samozrejme zalezi to kus od kusu...

kamos bol u mna s 1527 s dimarz snimacmi, pichli sme to do vht, hralo to vyborne... potom sme tam zapojili schecter a padla nam sanka, obom... hrala pevnejsie v basoch a hlavne agresivnejsie, ciste maso :) bol som z toho celkom prekvapeny, 1527 som mal v rukach uz viac, vsetky hrali vyborne, ale na ten schecter sa to proste nechytalo...

samozrejme, je to osobny pocit, ako aj moj, tak aj dotycneho kamosa

Presne tak, asi ozaj zalezi od kusu, mam dve 1527, starsia 1527BP (taka siva) nie je az taka dobra, novsia 1527RB hra ale uplne vynikajuco. Schectery co som skusal tak tiez hrali vyborne, ale to bolo len take hranie chvilku v obchode, zo sedmiciek som skusal Omen, Blackjack a Hellraiser , vsetky hrali slusne (ak si dobre pamatam :) ). Tie upravy su na mojich gitarach sice minimalne, niekde som to tu uz aj pisal, vymenene snimace, Tremol-no a myslim ze aj nieco s elektrikou ale do toho sa ja nevyznam :). Na tej "lepsie" hrajucej mam DiMarzio Blaze custom (vynikajuce snimace), na tej "horsie" :) su ToneZone7 a AirNorton7 (slabsi vystupny signal, je to pocut).
Zaznamenané
Inferno
Hosť
« Odpoveď #28 kedy: 30. Júl , 2008, 10:49:08 »

kurnik keby sa to dalo poskusat...ze mat po ruke toho deana a toho sichtera a naraz.....nevim fakt....ja zboznujem tenke krky ale mozno to obera tu gitaru o tie "gule" a je mozne ze si zvyknem aj na hruby no....
Zaznamenané
Gila
pravidelný návštevník
Príspevkov: 745

« Odpoveď #29 kedy: 30. Júl , 2008, 11:23:19 »

co vy na Ibanez UV777 (american basswood, Blaze) vs Ibanez Apex1 (Mahagon, Paf7 )....inac kebyze ich mám, tak ku kobylke by som asi kupil aj ten  kua Lungren M7 :)
Zaznamenané

. . .
Strán: 1 [2] 3 4 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.107 sekund, 23 otázok.