Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
23. November , 2024, 22:35:12
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Boss DD-7  (Prečítané 9400 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
PS1984
stály hosť
Príspevkov: 1039

...

« Odpoveď #30 kedy: 19. September , 2014, 11:22:32 »

vsak normalne ide ti o to ze ten delay potrebujes nastavit na zaciatku songu a spustit az ked treba..  cize ked mas spinatelnu slucku na footswitchi, tak cely cas hras bez toho delayu, ktory je stale aktivovany.. a az ked spustis slucku tak ho tam mas primiesany..

aháá, už chápem. no ale nemám tak spínateľnú slučku. vzadu na kombe je len tlačidlo - čiže to tiež nepôjde..
Zaznamenané

Learning to play with a big amplifier is like trying to control elephant.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #31 kedy: 19. September , 2014, 12:27:56 »

a ja by som sa este inac spytal... ked uz je poziadavka presnych temp delaya, neni lepsie ked sa hra v kapele v metronome a ked uz su zname tempa, tak si napresetovat delaye presne na kazdu skladbu ?
Zaznamenané
RobG
inventár podniku
Príspevkov: 3484

« Odpoveď #32 kedy: 19. September , 2014, 12:34:40 »

na tomto sa vzdy pobavim co sa prebera, hlavne ked ludia ako Bonamassa ci SLASH maju svoje DD3 nastavene na 12 hodinu, hraju a neriesia tam tempa..
Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #33 kedy: 19. September , 2014, 12:42:14 »

a ja by som sa este inac spytal... ked uz je poziadavka presnych temp delaya, neni lepsie ked sa hra v kapele v metronome a ked uz su zname tempa, tak si napresetovat delaye presne na kazdu skladbu ?

no to je najlepšie tak spraviť, ale to sa dá spraviť na nejakom multiefekte, kde si spravím presety a viem, že na peseň XY mám mať tempo 120 tak v "banke1" budem mať pripravený delay na toto tempo. ale na DD-7 to nejde, nemá to pamäť.
Zaznamenané

PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #34 kedy: 19. September , 2014, 12:44:58 »

na tomto sa vzdy pobavim co sa prebera, hlavne ked ludia ako Bonamassa ci SLASH maju svoje DD3 nastavene na 12 hodinu, hraju a neriesia tam tempa..

nad týmto rozmýšlam aj ja často, ale nechápem, prečo sa to celosvetovo rieši a prečo teda existuje táto funkcia. možno tu bude tým, že oni delay nepoužívajú ako napr. Edge z U2. On s ním vytvára aj rytmiku. Slash možno hrá iba sóla a tak mu to asi nemusí robiť k tempu piesne. či Huh!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #35 kedy: 19. September , 2014, 12:54:16 »

...ale na DD-7 to nejde, nemá to pamäť.

to Ti predsa vobec nevadi:

...

efekt ešte nevlastním, ale rozhodujem sa o jeho kúpe aj podľa toho ako sa dá tapovať tempo....

Zaznamenané
PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #36 kedy: 19. September , 2014, 12:59:19 »

to Ti predsa vobec nevadi:

ano, ešte ho nevlastním.. ale mám možnosť ho kúpiť za veľmi dobrú cenu a zvukovo sa mi pozdáva. Tu na na fóre je veľmi dobrá DD-20 ale tá je už mimo môj rozpočet Smútim
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #37 kedy: 19. September , 2014, 13:13:33 »

ale musis ratat s casovym posunom.. US timezone.., cize 12ta hodina u bonamassu je 19ta hodina nasho casu..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 19. September , 2014, 13:16:03 »

hmm moment.. ja ked som kupoval DD20 tak cenovo ma vysiel asi ako DD7 novy.. tiez je asi vhodne podotknut, ze ta DD7 tym padom nebude fungovat ako by si chcel.. a budes musiet davat niekomu nieco zbastlit.. a to nieco moze byt kludne za 40e.. tak si to zrataj a rozmysli ci sa ti neoplati zobrat ten DD20.. mozno nie teraz.. ale o mesiac.. dva.. ja by som prisporil..
Zaznamenané

PS1984
stály hosť

...

« Odpoveď #39 kedy: 19. September , 2014, 13:19:47 »

hmm moment.. ja ked som kupoval DD20 tak cenovo ma vysiel asi ako DD7 novy.. tiez je asi vhodne podotknut, ze ta DD7 tym padom nebude fungovat ako by si chcel.. a budes musiet davat niekomu nieco zbastlit.. a to nieco moze byt kludne za 40e.. tak si to zrataj a rozmysli ci sa ti neoplati zobrat ten DD20.. mozno nie teraz.. ale o mesiac.. dva.. ja by som prisporil..
tak ak sa nemýlim tu je DD-20 za 140€ čo je fakt perfektná cena keď si pozriem koľko stojí nový.

ja si možem zobrať tu DD-7 za 100€ a platiť ju na dva krát. A to sa mi celkom hodí...

Neviem čo robiť...  Neviem
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #40 kedy: 19. September , 2014, 14:05:33 »

nebral by som nieco, o com viem ze sa mi nehodi... to o com pises su vlastne tvoje zakladne poziadavky na ten efekt.. a tym padom ich dd7 nesplna.. vravim. .das 100e za dd7.. nebudes spoko .. a das dalsich 40e za riesenie.. a nakoniec si mohol mat nieco uplne ine.. sice neskor.. ale aj tak :)
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.123 sekund, 23 otázok.