|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. Júl , 2008, 12:02:29 » |
|
su tam aj homemade ? ak nie, tak si si pomylil sekciu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. Júl , 2008, 14:53:28 » |
|
su tam aj homemade ? ak nie, tak si si pomylil sekciu.
Ak to ma sluzit na inspiraciu pri konstruovani vlastnych veci, tak ani nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. Júl , 2008, 15:34:01 » |
|
ved tam su všetko home made max kopie ved si to pozrite aj keby tam boli kopie aj tak to posluži.... si to pozrite važne tam je toho moc..........
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Júl , 2008, 17:01:13 » |
|
Je to v pohode na inspiraciu a popozerat si z fotiek konstrucie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. Júl , 2008, 17:35:31 » |
|
chalani ale hovorim vam ze ked hand made tak to nerobte podla toho moze tam byt chyba alebo vam to moze robit to co nema treba kukat originali ja mam velmi rad had made co vizera a hra este lepsie nez original
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. Júl , 2008, 23:39:56 » |
|
chalani ale hovorim vam ze ked hand made tak to nerobte podla toho moze tam byt chyba alebo vam to moze robit to co nema treba kukat originali ja mam velmi rad had made co vizera a hra este lepsie nez original Ved tu ide o konstrukcne riesenie, tam nie su schemy ...a aj tak su tam vacsinou originaly v tom prvom. Ked mas rad hand made co vyzera a hra lepsie ako original ..tak ho tak aj rob
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 28. Júl , 2008, 10:40:43 » |
|
Ved tu ide o konstrukcne riesenie, tam nie su schemy ...a aj tak su tam vacsinou originaly v tom prvom. Ked mas rad hand made co vyzera a hra lepsie ako original ..tak ho tak aj rob ja sa to snazim tak eobit ale neni to take jednoduche jak sa zda
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 03. August , 2008, 20:49:46 » |
|
pozrite na toto neni to sice lampac ale to som este nevidel http://eshop.prodance.cz/DetailPage.asp?DPG=76302
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 03. August , 2008, 21:00:58 » |
|
reproduktor si este nevidel? ci co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 03. August , 2008, 21:03:10 » |
|
reproduktor si este nevidel? ci co?
lenze ten ma 24palcov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 03. August , 2008, 21:18:02 » |
|
hm 1000W a 21" to je celkom slusne - a hlavne ta cena
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 03. August , 2008, 21:26:16 » |
|
hm 1000W a 21" to je celkom slusne - a hlavne ta cena a citlivost 99dB,to by bolo na basu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|