Valla
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 04. August , 2008, 16:56:36 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 04. August , 2008, 16:57:20 od Valla »
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
eter
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 04. August , 2008, 18:26:43 » |
|
Hmm ... 3 rovnake fotky? Btw, nebolo by to krajsie a vyvazenejsie, keby boli tie trafa na krajoch obidve? Inak v pohode
|
|
« Posledná zmena: 04. August , 2008, 18:27:00 od eter »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 04. August , 2008, 18:32:11 » |
|
tie trafa asi kvoli necomu su tak ako su a to nejsu rovnake fotky
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pole
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. August , 2008, 23:32:09 » |
|
Wau konecne kablovanie ako sa patri a nie vrabcie hniezdo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 05. August , 2008, 09:20:24 » |
|
Wau konecne kablovanie ako sa patri a nie vrabcie hniezdo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 05. August , 2008, 09:46:45 » |
|
To je ten prvotny Master Volumek To si len sasi pretriekal a postavil na novo ,alebo do noveho sasi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 05. August , 2008, 09:49:57 » |
|
To je ten prvotny Master Volumek To si len sasi pretriekal a postavil na novo ,alebo do noveho sasi ? neco podobne je to v druhych sasi je to trocha upravena verzia trocha ine korekcie a este take drobnosti este ze som mal do zasobi nejake sak este mam aj ale su tam na koko*t navrtane diery -2XECC83+4XEL34
|
|
« Posledná zmena: 05. August , 2008, 09:51:37 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 05. August , 2008, 09:54:19 » |
|
Jaj Tak preto tam nemas na sasi tie zahnute usi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 05. August , 2008, 10:20:45 » |
|
Valla:zopakujem sa...nemas tie sasi nejako "zbytocne" siroke?
ne nemam to sasi je podla originalu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 05. August , 2008, 10:21:01 » |
|
Jaj Tak preto tam nemas na sasi tie zahnute usi. tam dam vingle to nic neni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 05. August , 2008, 10:29:41 » |
|
ne nemam to sasi je podla originalu Treba vyrabat velke radia,aby sa ti po koncerte niekde nezapartosili ,ako daky jack/jack kabel Ozrutu neprehliadnes
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 15. August , 2008, 22:40:48 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 15. August , 2008, 22:46:26 od tipek »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
expotec
Hosť
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 16. August , 2008, 06:53:35 » |
|
http://www.albertkreuzer.com/start.htmtu su nejake fotky aj so schemami. kliknut na elektronics a potm na TUBEPAGE
|
|
« Posledná zmena: 16. August , 2008, 06:55:20 od expotec »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 16. August , 2008, 09:51:02 » |
|
he to poznam by som to sem dal už davno ale padol mi pc aj všetky uloženen linky..... hento je manik čo komplet vynovuje stare zosiky najviac sa mi pači ako spravy znova ten fender studio bass amp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|