tipek
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 24. August , 2008, 18:07:44 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
RobG
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 24. August , 2008, 18:14:00 » |
|
nemám rád hady, ale pekne to urobil..SOLDANO wanna be..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 24. August , 2008, 18:23:20 » |
|
po pici
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 24. August , 2008, 21:07:59 » |
|
z vonku to vyzera pekne ale vo vnutri to ma
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 24. August , 2008, 21:11:32 » |
|
z vonku to vyzera pekne ale vo vnutri to ma podla mna je to v pohode neni to marshal ale soldano .. a je to doslova poskladany amp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 24. August , 2008, 21:22:54 » |
|
tiez si myslim, ze to neni az taka hroza. aj ked kabliky mohol poukladat krajsie, ale to je detailik a co mi vadi na tych foto, je ten dalmatincovy stol. tazko sa na tie fotky pozera a clovek si nemoze tak "uzit" tu atmosku tej foto. podla mna to vyzera dost dobre, priam super. ten hadi vzor je sice zvlastny, ale tuto to celkom sedi a sasi ma paradne
|
|
« Posledná zmena: 24. August , 2008, 21:24:06 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mcmaros
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 25. August , 2008, 12:34:40 » |
|
Keby nekupoval take auto, tak ich mohol mat plnu rit. Ku kablovaniu sa nemozem vyjadrovat, pretoze som na to taky isty expert. Ale dolezita je funkcnost. Ked si davas pozor na kazdy detail, tak to nakoniec ani nemusi ist. A niekomu, co nevie ani co je odpor to pojde.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 21. Október , 2008, 18:04:31 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
franni
náhodný pocestný
Príspevkov: 118
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 28. Október , 2008, 13:48:41 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 28. Október , 2008, 13:53:43 od franni »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 28. Október , 2008, 14:10:06 » |
|
frani ved to tu pozname šetci valla ten zosik aj spravil ale že vraj bol na p*ču tak ho rozobral
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 28. Október , 2008, 14:14:06 » |
|
frani ved to tu pozname šetci valla ten zosik aj spravil ale že vraj bol na p*ču tak ho rozobral ale co by bol na picu ale neni dobre rozlozeny na plosaku ja som ho dal na ocka nitovacie a uz je davno predany to bol ten cerveny arzen 6261 po pici hlava to bola mal som ju rad ale musim si spravit nejaky pekny 300W radiator
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 28. Október , 2008, 14:14:37 » |
|
toroid ako vystupak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 28. Október , 2008, 14:38:11 » |
|
toroid ako vystupak?
no a? tušim aj H&K ma v nejakom modely toroid
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 28. Október , 2008, 14:58:14 » |
|
no a?
tušim aj H&K ma v nejakom modely toroid
ked no a, tak preco sa nepouziva castejsie? resp vyhody nevyhody proti EI trafu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 28. Október , 2008, 15:01:57 » |
|
ked no a, tak preco sa nepouziva castejsie? resp vyhody nevyhody proti EI trafu
no zvuk je hlavna pricina pozivania viac EI ako toroidu toroid je dobry na napajacie trafaky ale ne na vystupaky
|
|
« Posledná zmena: 28. Október , 2008, 15:02:50 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|