styrioci
|
|
« Odpoveď #45 kedy: 28. Október , 2008, 15:04:56 » |
|
vsak preto sa pytam, ze asi to az take "no a?" nebude
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #46 kedy: 28. Október , 2008, 15:27:55 » |
|
ja vam nevim chlapci radčej robia vyrobcovia klaciku než vražat vyskum ale skušat toroid klasika je klasica ..ved chapete.... nikto z vas nepočul ani neksušal toroid ako vystupak tak tu nemudrujte
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #47 kedy: 28. Október , 2008, 17:21:44 » |
|
ja vam nevim chlapci radčej robia vyrobcovia klaciku než vražat vyskum ale skušat toroid klasika je klasica ..ved chapete.... nikto z vas nepočul ani neksušal toroid ako vystupak tak tu nemudrujte ja som toroid pocul
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #48 kedy: 28. Október , 2008, 17:39:10 » |
|
tak ale neskušal si vemenit EI za toroid to j esubjektivne....
a an tom čo si to počul hralo to dobre?....podla mna určite ani zle nie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #49 kedy: 28. Október , 2008, 18:09:49 » |
|
tak ale neskušal si vemenit EI za toroid to j esubjektivne....
a an tom čo si to počul hralo to dobre?....podla mna určite ani zle nie
no tazko povedat,EI je urcene pre ine zapojenie a toroid pre ine neda sa to porovnat ale zle to nehralo
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #50 kedy: 29. Október , 2008, 23:07:44 » |
|
ja som toroid pocul Aky amp s toroidnym vystupakom si pocul ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #51 kedy: 29. Október , 2008, 23:32:48 » |
|
Aky amp s toroidnym vystupakom si pocul ?
HIFI amp hand made s koncom 300|B lampou zapojenie v Acku..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #52 kedy: 29. Október , 2008, 23:34:30 » |
|
"U našeho kytarového zesilovače Cannibal jsme použili toroidní transformátory napájecí i výstupní, poměrně levné elektronky EL34, zesilovač s výkonem kolem 50 wattů - což většině hudebníků stačí - a soustředili jsme se hlavně na jeho vstupní část". Zdroj: Muzikus 5/2004
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
BrokenWings
|
|
« Odpoveď #53 kedy: 29. Október , 2008, 23:51:30 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #54 kedy: 30. Október , 2008, 00:16:11 » |
|
potom by tie zosiky tolko nevaži a image je image napište niekto dedovi marshallovi alebo do mesa boogie inžinierom prečo nerobia toroidu možno daju nejake vyhlasenie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #55 kedy: 30. Október , 2008, 00:21:20 » |
|
potom by tie zosiky tolko nevaži a image je image napište niekto dedovi marshallovi alebo do mesa boogie inžinierom prečo nerobia toroidu možno daju nejake vyhlasenie asi to ma nieco do seba ze sa pouzivaju EI plechy,aj kebyze su toroidy taj ja by som pouzival EI sak nech to aj nejak vyzera
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
ff
|
|
« Odpoveď #56 kedy: 30. Október , 2008, 06:28:43 » |
|
no a?
tušim aj H&K ma v nejakom modely toroid
Switchblade sa volá ten ich amp.Nepáčilo sa mi to.Ale tam bola v preampe jedna lampa,niečo ako tubeman,koniec bol celolampa s toroidným výstupákom.Skreslený ešte ako tak,clean uplne biedny...Celkovo mi bol veľmi nesympatický .Navyše hneď po prinesený z obchodu prestal fungovať.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #57 kedy: 30. Október , 2008, 08:47:47 » |
|
HIFI amp hand made s koncom 300|B lampou zapojenie v Acku..
Tak to je fakt divne Singl End a vystupak toroid som este nevidel a to som videl uz aj mloka grcat a hada srat Ja mam v plane si namotat toroidny vystupak , ale este neviem co a ako.Ale sak do duchodu casu dost
|
|
« Posledná zmena: 30. Október , 2008, 08:50:22 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #58 kedy: 30. Október , 2008, 10:49:31 » |
|
Tak to je fakt divne Singl End a vystupak toroid som este nevidel a to som videl uz aj mloka grcat a hada srat Ja mam v plane si namotat toroidny vystupak , ale este neviem co a ako.Ale sak do duchodu casu dost ty nevidel hodne este veci pekne dva toroidy tam boly a dve 300B lampy
|
|
« Posledná zmena: 30. Október , 2008, 11:05:58 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
|