brdo prvy
|
|
« Odpoveď #105 kedy: 28. December , 2008, 10:43:08 » |
|
za kolko mi to predas?
Este ti nemam co predat ,lebo hen to je iba laboracny prototyp.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #106 kedy: 28. December , 2008, 10:56:53 » |
|
to je nejaky viac stupnovy invertor ?
Ano trojstupnovy. Na to ,aby si poriadne nakrmil taky pocet zavaraninovych poharov a do takeho vykonu ,potrebujes mat invertor s dostatocnou rezervou prebuditelnosti a velkym rozkmitom na nizkej impeancii.To preto ,aby sa ti nestalo ze v spickach ,ked uz koncove lampy su v limitacii ti zacne aj invertor limitovat a tym padom sätna väzba nema uz ako reagovat a zosak iba chrci. Pri takom zapojeni koncoveho stupna potrebujes k plnemu nabudeniu koncovych lamp az okolo 40V a bezne marshalacke invertory su uz v koncoch. Dalej ked si zratas vstupnu impedanciu G1 4ch parov koncovych lamp,tak zistis ze to uz musis budit z katody ( z nizkej impedancie ) U vykonovych triod je to este brutalnejsie tam by som musel pouzit v invertore asi aj EL34ky ..... tie treba krmit okolo 140V a to uz je strane
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2008, 11:56:53 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #107 kedy: 28. December , 2008, 11:02:19 » |
|
brdo: ze teba inspiroval ten 1000W lampac, co tu kedysi daval progac a chces sa k nemu dopracovat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #108 kedy: 28. December , 2008, 11:44:52 » |
|
brdo: ze teba inspiroval ten 1000W lampac, co tu kedysi daval progac a chces sa k nemu dopracovat Ako vies Ked som obiavil tu stranku ,tak som sa potesil ,ze na tomto svete niesom sam co mu z lamp sibe Ale taketo zverstva ma drzia uz dlho,davno pred tym ,ako na slovensku fungoval internet ,tak ako ho poname teraz,len som nikedy nemal dost penazi na zrealiovani mojich sialenosti Uz je to ale lepsie
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2008, 11:57:34 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #109 kedy: 28. December , 2008, 11:58:00 » |
|
Ano trojstupnovy. Na to ,aby si poriadne nakrmil taky pocet zavaraninovych poharov a do takeho vykonu ,potrebujes mat invertor s dostatocnou rezervou prebuditelnosti a velkym rozkmitom na nizkej impeancii.To preto ,aby sa ti nestalo ze v spickach ,ked uz koncove lampy su v limitacii ti zacne aj invertor limitovat a tym padom sätna väzba nema uz ako reagovat a zosak iba chrci. Pri takom zapojeni koncoveho stupna potrebujes k plnemu nabudeniu koncovych lamp az okolo 40V a bezne marshalacke invertory su uz v koncoch. Dalej ked si zratas vstupnu impedanciu G1 4ch parov koncovych lamp,tak zistis ze to uz musis budit z katody ( z nizkej impedancie ) U vykonovych triod je to este brutalnejsie tam by som musel pouzit v invertore asi aj EL34ky ..... tie treba krmit okolo 140V a to uz je strane inac nemas na to vela casu lebo uz zakazali vyrabat ziarovky tak si daj pozor aby ti nezakazali robit hlavy lebo vela zeru a su velke emisie
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #110 kedy: 28. December , 2008, 11:59:35 » |
|
inac nemas na to vela casu lebo uz zakazali vyrabat ziarovky tak si daj pozor aby ti nezakazali robit hlavy lebo vela zeru a su velke emisie ja si k nim prirobim katalizator a mozu mi ......
|
|
« Posledná zmena: 28. December , 2008, 12:01:30 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #111 kedy: 28. December , 2008, 12:01:05 » |
|
ja si k nim prirbim katalizator a mozu mi ...... to ano to mas pravdu
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #112 kedy: 28. December , 2008, 15:12:21 » |
|
Este ti nemam co predat ,lebo hen to je iba laboracny prototyp.
orientacna cena hotoveho ampu?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #113 kedy: 28. December , 2008, 15:29:06 » |
|
orientacna cena hotoveho ampu?
Tazko povedat ,lebo uz teraz su naklady 20klackov Finalne to bude mat aj controler (samozrejme ze bypasovatelny,keby sa v nom nieco posralo ,lebo ja procesorom neverim ) na nastavenie ampu a sistematicke kontrolovanie stavu lamp a podobne ftakoviny ... nieco ako toto radio http://www.markbass.it/products.php?lingua=en&cat=1&vedi=80
|
|
« Posledná zmena: 07. Január , 2009, 09:50:24 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #114 kedy: 28. December , 2008, 15:45:27 » |
|
Ano trojstupnovy. Na to ,aby si poriadne nakrmil taky pocet zavaraninovych poharov a do takeho vykonu ,potrebujes mat invertor s dostatocnou rezervou prebuditelnosti a velkym rozkmitom na nizkej impeancii.To preto ,aby sa ti nestalo ze v spickach ,ked uz koncove lampy su v limitacii ti zacne aj invertor limitovat a tym padom sätna väzba nema uz ako reagovat a zosak iba chrci. Pri takom zapojeni koncoveho stupna potrebujes k plnemu nabudeniu koncovych lamp az okolo 40V a bezne marshalacke invertory su uz v koncoch. Dalej ked si zratas vstupnu impedanciu G1 4ch parov koncovych lamp,tak zistis ze to uz musis budit z katody ( z nizkej impedancie ) U vykonovych triod je to este brutalnejsie tam by som musel pouzit v invertore asi aj EL34ky ..... tie treba krmit okolo 140V a to uz je strane fiiiiha - ta posledna moznost sa uz ani neoplati, to radsej koncak z tych EL34
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #115 kedy: 28. December , 2008, 15:53:04 » |
|
brdo ty vies aj mikroprocesoriky programovat ? keby si chcel niekedy pomoct, tak neni problem akurat teraz v najblizsej dobe je to skola, najpr tam musim porobit k maturite zopar veci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #116 kedy: 28. December , 2008, 19:25:58 » |
|
Tazko povedat ,lebo uz teraz su naklady 20klackov Finalne to bude mat aj controler (samozrejme ze bypasovatelny,keby so v nom nieco posralo ,lebo ja procesorom neverim ) na nastavenie ampu a sistematicke kontrolovanie stavu lamp a podobne ftakoviny ... nieco ako toto radio http://www.markbass.it/products.php?lingua=en&cat=1&vedi=80...proste nic pekne a jednoduche, nechces postavit lampovu kalkulacku?
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
tipek
|
|