mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #165 kedy: 05. Marec , 2009, 23:50:15 » |
|
To si mal nechať tak ako to je,pre pivničábov kukni, vyssie na moj prispevok
|
|
« Posledná zmena: 05. Marec , 2009, 23:50:36 od mario bross »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #166 kedy: 05. Marec , 2009, 23:53:27 » |
|
no ved ja som to nerobil... aj tak klobuk dole na toho sudruha čo to robil v tej dobe :-D ked si predstavim že vtedy ani internet nebol ked to letoval :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #167 kedy: 06. Marec , 2009, 01:09:36 » |
|
vnutro :-D
Skoro taky isty bordel ako v Marshalloch.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #168 kedy: 06. Marec , 2009, 10:13:45 » |
|
Skoro taky isty bordel ako v Marshalloch. jaky bordel marshall je v pohode poletovany aj toto je v pohode len by som trocha poupratoval kable
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #169 kedy: 06. Marec , 2009, 11:22:28 » |
|
jaky bordel marshall je v pohode poletovany aj toto je v pohode len by som trocha poupratoval kable tomaš valla už mi pošli prosimta tie veci rpe mna ... do tohto marshallaka a aj do 2550 čo dokončujem potrebujem tie žlte kondiky ! už mi to rok posielaš ebenci a k veci no hej poupratujem kable po zviazem poskracujem a myslim si že to bude v pohode..... a tušim že ty tomaš V. si hovoril že plexiny brumia a že s ato da nejako spravit .. v om je ten zadrhel?vlasten podstata?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #170 kedy: 06. Marec , 2009, 11:45:10 » |
|
tomaš valla už mi pošli prosimta tie veci rpe mna ... do tohto marshallaka a aj do 2550 čo dokončujem potrebujem tie žlte kondiky ! už mi to rok posielaš ebenci a k veci no hej poupratujem kable po zviazem poskracujem a myslim si že to bude v pohode..... a tušim že ty tomaš V. si hovoril že plexiny brumia a že s ato da nejako spravit .. v om je ten zadrhel?vlasten podstata? poslem ti ten balik neboj sa momentalne som chory no brumia iba ked su prepojene tie dva vstupy lebo ten kabel je slucka a chyta bordel z vonku da sa to tak spravit ze namas dve 4diery ale len dve ako je spravene JMP 2204
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #171 kedy: 06. Marec , 2009, 11:55:55 » |
|
takže kamošovi som povedla nech kupi tento retro lampač :-D....a tak ho mam teraz doma a davam mu repair ked som to otvoril som nechapal aky sudruh to robil.... prene panely to ma original marshall JMP a ostatne je všetko značky tesla rezistory, kondiky,vystupak, elektronky, potenciometre , jack samice , kable vypinače ten panel neni original JMPcko je tie robeny inak nechapem jakto ze to je 100W ked to ma sietak jak na 30W bzucak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #172 kedy: 06. Marec , 2009, 11:59:34 » |
|
ok som zase myslel že pindač, do prispevkov :-D no planujem kompet kondiky vyhazdat ..jacky... a zeme porobit poriadne, asi všetky zeme su šlahnute o šasy a to šasy už je celkom hrzdave :-D a fakt to reve jak svina tam sa neda ani nastavit izbova hlasitost ,hned to rewe že to mamu dviha zo sedačky :-D sak je to plexina tak sa nemozes divit plexi good amp
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #173 kedy: 06. Marec , 2009, 13:23:59 » |
|
ako vieš že su to neni origo panely :-D dali by si nahamu napisat na zadny panel made in england .....
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #174 kedy: 06. Marec , 2009, 14:36:42 » |
|
ako vieš že su to neni origo panely :-D dali by si nahamu napisat na zadny panel made in england ..... neni to origos je to bolsevicka robota vtedy to tam pisali chalani chces mi povedat ze v tej dobe nekdo kupil rozjebanu plexinu aby si mohol zobrat na svoj amp panel? ja si mozem spravit taky isty panel a napisat tam o iste ale naco? dnes je to tusim aj trestne inak ten amp som chcel kupit ale potom som si to rozmyslel ale isla by z toho spravit pekna replica,prekozenkovat kysnu porobit paneli,natriet trafaky dat tam end belly,nove sasi,kondiky patice,novu dosku zo suciastkami a amp je jak hovodo
|
|
« Posledná zmena: 06. Marec , 2009, 14:39:44 od Valla »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #175 kedy: 06. Marec , 2009, 14:51:27 » |
|
čo ti jebe a čo ti zostane z toho pôvodneho zosilovača? ked si vymenol všetko okrem dreva a trafakov no ved v tej dobe sa určite dalo kupit v zahraniči niečo podobne..... ako aj teraz.... ale mne je to šum a fuk porobim to a je to pardny relic , majitelovi sa pači jak hovado :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #176 kedy: 06. Marec , 2009, 14:57:40 » |
|
čo ti jebe a čo ti zostane z toho pôvodneho zosilovača? ked si vymenol všetko okrem dreva a trafakov no ved v tej dobe sa určite dalo kupit v zahraniči niečo podobne..... ako aj teraz.... ale mne je to šum a fuk porobim to a je to pardny relic , majitelovi sa pači jak hovado :-D kupit sa urcite dalo ale neviem ako to prepasoval alebo ako sa tam dostal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #177 kedy: 06. Marec , 2009, 14:58:49 » |
|
osrat to jaku sudruh to ako spravil :-D
kedy mi pšoleš balik? a nezabudni tam šecko dat!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #178 kedy: 06. Marec , 2009, 15:03:33 » |
|
osrat to jaku sudruh to ako spravil :-D
kedy mi pšoleš balik? a nezabudni tam šecko dat!!
asi v pondelok ja mam secko nachystane na dve hlavy kondiky a co este?mechaniky nemam este
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #179 kedy: 06. Marec , 2009, 15:15:29 » |
|
asi v pondelok ja mam secko nachystane na dve hlavy kondiky a co este?mechaniky nemam este ser na mechaniku ak si si nevšimol som si kupil novy ancijaša! schemu od brna na to laney maš? odpory som ti pisal...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|