Valla
|
|
« Odpoveď #180 kedy: 06. Marec , 2009, 16:31:02 » |
|
ser na mechaniku ak si si nevšimol som si kupil novy ancijaša! schemu od brna na to laney maš? odpory som ti pisal...
schemu nemam vzdy ked som z brdom tak sa vela najebeme a zabudneme vzdy na to
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #181 kedy: 06. Marec , 2009, 17:35:56 » |
|
ja by som na tom ampe nemenil nič, mne sa páči takto, tú kabeláž stačí iba vyviazať a nakontoxovať potenciometre + kontakty v pätiach. Kondenzátory premeriať a zlé vymeniť, poriadne vypucovať špinu a koróziu a je to krásny TESLA Plexi.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #182 kedy: 06. Marec , 2009, 17:37:01 » |
|
ja by som na tom ampe nemenil nič, mne sa páči takto, tú kabeláž stačí iba vyviazať a nakontoxovať potenciometre + kontakty v pätiach. Kondenzátory premeriať a zlé vymeniť, poriadne vypucovať špinu a koróziu a je to krásny TESLA Plexi.
Presne to som chcel napísať,fakt treba len nutný servis a nechať tak,je to ozaj vintage
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #183 kedy: 06. Marec , 2009, 18:17:09 » |
|
sak pucuj kontoxom patice asi ti este nezhorela hlava ze
|
|
|
Zaznamenané
|
Milujem Marshall piesok a strk to je marshalla popici zvuk :D Chcem žiť, jak viem, v objatí náhod, Veď celý svet mi leží pri nohách ja nečakám na žiadny návod mám svojich síl za celý národ. Skončím to trápenie s tou mojou výchovou, nikdo si nevšimol, čo sa robí so mnou!!!!
|
|
|
Racius
|
|
« Odpoveď #184 kedy: 06. Marec , 2009, 18:18:35 » |
|
sak pucuj kontoxom patice asi ti este nezhorela hlava ze a tebe hej ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #185 kedy: 06. Marec , 2009, 20:25:08 » |
|
a tebe hej ? mne nie lebo sade davam nove patice a secky suciastky
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
tipek
|
|
« Odpoveď #186 kedy: 06. Marec , 2009, 23:50:59 » |
|
ved pisal že potencimetre.....
ved uvidim chalani určte dam potom vedet ako to dopadlo a kolko krat ma to koplo lebo zla zem bola :-D zatial to ma skore 1x kopnutie som držal gitaru chytil sa potencimetra a bolo tichšie a nejako som si myslel kurna šak to nemože hentak a omylom som nejako štrajchol o kondik a hned šupa jak svina :-D elektrina ide tou cestou kde je menši odpor :-D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #187 kedy: 07. Marec , 2009, 00:01:11 » |
|
ved pisal že potencimetre.....
ved uvidim chalani určte dam potom vedet ako to dopadlo a kolko krat ma to koplo lebo zla zem bola :-D zatial to ma skore 1x kopnutie som držal gitaru chytil sa potencimetra a bolo tichšie a nejako som si myslel kurna šak to nemože hentak a omylom som nejako štrajchol o kondik a hned šupa jak svina :-D elektrina ide tou cestou kde je menši odpor :-D
hmm
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #188 kedy: 13. Júl , 2009, 13:54:30 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 13. Júl , 2009, 13:58:30 od brdo prvy »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Valla
|
|
« Odpoveď #189 kedy: 13. Júl , 2009, 14:32:53 » |
|
chyba tomu obrazovka a mohol to byt Televizor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #190 kedy: 24. Júl , 2009, 09:10:41 » |
|
Hrabal som sa v starych fotkach ,tak som ich sem supol ,nech sa trosku pochvalim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #191 kedy: 24. Júl , 2009, 09:12:55 » |
|
humbuuuuug, totalny masterpiece
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #192 kedy: 24. Júl , 2009, 09:18:26 » |
|
krasa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #193 kedy: 24. Júl , 2009, 09:18:33 » |
|
humbuuuuug, totalny masterpiece Ti tusim neda spavat co ti mam taky spravit ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #194 kedy: 24. Júl , 2009, 09:20:32 » |
|
Dik Mario ,to len take skarede foto z plesniveho telefonu To s tym masrhallom JCM800 ,bol Temerafov Valwatt
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|